Nominace Nigérie

10.01.2008, 18:20
Aktuality
Kouč nigérijské reprezentace Berti Vogts nominoval 23 hráčů pro africký šampionát.

Nominace:

Brankáři: Austin Ejide (Bastia, Francie), Dele Aiyenugba (Bnei Yehuda, Izrael), Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv, Izrael)

Obránci: Rabiu Afolabi (Sochaux, Francie), Danny Shittu (Watford, Anglie), Onyekachi Apam (OGC Nice, Francie), Obinna Nwaneri (FC Sion, Švýcarsko), Joseph Yobo (Everton, Anglie), Ifeanyi Emeghara (Steaua Bukurešť, Rumunsko), Taye Taiwo (Marseille, Francie)

Záložníci: John Mikel Obi (Chelsea, Anglie), Seyi Olofinjana (Wolves, Anglie), Onyekachi Okonkwo (FC Curych, Švýcarsko), Dickson Etuhu (Sunderland, Anglie), Richard Eromoigbe (Levski Sofia, Bulharsko)

Útočníci: Nwankwo Kanu (Portsmouth, Anglie), John Utaka (Portsmouth, Anglie), Ikechukwu Uche (Getafe, Španělsko), Obafemi Martins (Newcastle United, Anglie), Ayo Makinwa (Lazio, Anglie), Yakubu Aiyegbeni (Everton, Anglie), Obinna Nsofor (Chievo Verona, Itálie), Osaze Odemwingie (Lokomotiv Moskva, Rusko).

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty woe...počítám že utok bude dost kvalitní...kanu,utaka,yakubu a ten posledni jazykolam

Reagovat
smazaný uživatel

co tam budou poradat za manevry na tom poharu ???...osm utocniku...docela mazec...peace

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z velkých kandidátů na titul. V poslední době měli ústup z vydobytých pozic ( neúčas na MS, ... ), takže motivace je dvojnásobná. A ten přetlak vynikajích útočníků. Klidně můžou hrát v útoku na tři hroty. Jsem na ně velice zvědav, uvidíme kam je Berti dotlačí.

Reagovat
Liquid

Podle mne největší favorit, a asi vůbec nejperspektivnější tým na světě. Mladíci Gyan Asamoah, Obafemi Martins, Victor Obinna a další můžou dozrát za 4 roky mezi ty nejlepší útočníky světa a MS i vyhrát.Jestli se nedostanou do finále budu velice překvapen.Jedinou slabinou může být brankář.

Reagovat
Liquid

samozřejmě Gyan je Ghaňan sorry za překlep. I bez něj sou nejsilnější. Ale Angola 4EVER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ejide... taiwo...yobo...afolabi...apam etuhu...mikel...okonkwo... kanů...yakubu...martins...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele