Nominace Německa na Ligu národů

26.08.2020, 09:08
Aktuality
Nominace Německa na zápasy Ligy národů proti Španělsku a Švýcarsku:

Brankáři: Oliver Baumann (TSG Hoffenheim), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt).
Obránci: Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta Bergamo), Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain), Robin Koch (SC Freiburg), Antonio Rüdiger (Chelsea), Nico Schulz (Borussia Dortmund), Niklas Süle (Bayern), Jonathan Tah (Bayer 04 Leverkusen).
Záložníci a útočníci: Julian Brandt (Borussia Dortmund), Emre Can (Borussia Dortmund), Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Ilkay Gündoğan (Manchester City), Kai Havertz (Bayer 04 Leverkusen), Toni Kroos (Real Madrid), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach), Leroy Sané (Bayern), Suat Serdar (Schalke), Luca Waldschmidt (Benfica), Timo Werner (Chelsea).

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Jardman

Müller Aspoň bude odpočatej na příštiroční Treble

Reagovat
Dufan

je jich víc....Neuer, Kimmich ....možná si vyžádali odpočinek nebo potřebuje na těchto postech vyzkoušet někoho jiného... a neskončil Müller nějak v repre? když Jogi oznamoval tak před rokem nějakou generační obměnu? spolu s Boatengem atd?

Reagovat
Jardman

Ano, Jögi mu loni ukončil předčasně repre kariéru

Reagovat
Dufan

Reagovat
Ed_Hazard

MAtS a Neuer?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer a TerStegen nereprezentujou?

Reagovat
Beči

Neuer, Stegen, Kimmich, Müller, Goretzka a další jsou kde? Nebo je Löw nechává odpočívat, když jde pouze o Ligu národů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele