Nominace Německa na kvalifikaci

02.10.2009, 17:09
Aktuality
Joachim Löw nominoval kádr německé reprezentace na kvalifikační zápasy v Rusku a proti Finsku:

Brankáři: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (FC Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen).

Obránci: Andreas Beck (1899 Hoffenheim), Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha BSC), Philipp Lahm (FC Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schäfer (VfL Wolfsburg), Serdar Tasci (VfB Stuttgart), Heiko Westermann (FC Schalke 04).

Záložníci: Michael Ballack (FC Chelsea), Christian Gentner (VfL Wolfsburg), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Sami Khedira (VfB Stuttgart), Marko Marin (Werder Bremen), Mesut Özil (Werder Bremen), Simon Rolfes (Bayer 04 Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (FC Bayern München), Piotr Trochowski (Hamburger SV).

Útočníci: Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez (FC Bayern München), Miroslav Klose (FC Bayern München), Lukas Podolski (1. FC Köln).

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomu hovorím, cisto nemecký útok :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

nejen útok.. Německo, to je mix všech národností... Ze současný nominace - Boateng, Tasci, Khedira, Özil, Trochowski, Cacau, Goméz, Klose, Podolski... podle jména čistokrvný němci a když se podívám zpátky, třeba Nowotny, Owomoyela, Kuranyi, Odonkor... Německu už takový navždycky bude.

Reagovat
godwood

Mrkni se na česko-slovenskou superstar - cigán,Arab,černoch, Vietnamec,Angličan -BRAVO!!!!! Myslím si že my máme nejmíň co kritizovat. A co se týče reprezentace ČR, tak už tam máme také cizince. A bude hůř.

Reagovat
irik

Cacau je fakt úchylný úlet, Gentnera chválím .

Reagovat
tomasinho

Jo, místo, ayb se povolal ve fromě hrající Kiessling, já chválím zase Boatenga jakožto fanda Hamburgu

Reagovat
Arne

Reagovat
M.Vaza

Samý Turci,Poláci atd...

Reagovat
godwood

Tady ty kecy už mě přestávají bavit. Já mám ze čtvrtého kolena německý původ, mám typicky německé příjmení, jsem Moravák a nikdy mi nikdo nenadával do Němců, fašistů a pod. Zamysli se nad svým jménem a příjmením, nad svým původem a podumej jestli třeba nejsi Žid a neměl bys reprezentovat tady v těch kecech spíš v Izraeli.

Reagovat
smazaný uživatel

anoo:) Nationalelf sme AFRIKA DEUTSCHLAND.....Adler-Friedrich,Mertesacker,Westerman,Lahm-Hitzspelger-Trochowski,Schweini-Ballack-Klose,Poldi...a ako fanušik Bayernu hovorim že Gomez tam nema čo robit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele