Nominace Německa na kvalifikaci

29.09.2017, 13:14
Aktuality
Nominace Německa na kvalifikační zápasy o postup na MS 2018 se Severním Irskem a Ázerbájdžánem:

Brankáři: Bernd Leno (Leverkusen), Marc-André ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris Saint-Germain).

Obránci: Jérôme Boateng (Bayern Mnichov), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Mats Hummels, Joshua Kimmich (oba Bayern Mnichov), Shkodran Mustafi (Arsenal), Marvin Plattenhardt (Hertha BSC), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern Mnichov).

Záložníci: Julian Brandt (Leverkusen), Emre Can (Liverpool), Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Leon Goretzka (Schalke), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller, Sebastian Rudy (oba Bayern Mnichov).

Útočníci: Leroy Sané (Manchester City) Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach), Sandro Wagner (Hoffenheim), Timo Werner (RB Lipsko), Amin Younes (Ajax).

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
cetto

Jednotka je Trapp?

Reagovat
smazaný uživatel

ter Stegen

Reagovat
bayern987

Toho bych tam při absenci Neuera viděl radši, ale to by musel začít chytat, což znamená odchod z PSG. Ale Stegen se prý už docela zlepšil, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Kimmich, Hummels, Mustafi, Ginter- Can, Kroos- Muller, Draxler, Sané - Werner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele