Nominace Německa na Irsko a Gruzii

02.10.2015, 13:35
Aktuality
Nominace Německa na kvalifikační zápasy o postup na ME 2016 na hřišti Irska a s Gruzií:

Brankáři: Manuel Neuer (FC Bayern), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-André ter Stegen (FC Barcelona).
Obránci: Shkodran Mustafi (FC Valencia), Jonas Hector (1.FC Köln), Sebastian Rudy (1899 Hoffenheim), Mats Hummels, Matthias Ginter (beide Borussia Dortmund), Emre Can (FC Liverpool), Jérôme Boateng (FC Bayern).
Záložníci: Mario Götze (FC Bayern), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Mesut Özil (FC Arsenal), Toni Kroos (Real Madrid), Christoph Kramer, Karim BellarabI (beide Bayer 04 Leverkusen), Marco Reus, Ilkay Gündogan (beide Borussia Dortmund).
Útočníci: Max Kruse, André Schürrle (beide VfL Wolfsburg), Lukas Podolski (Galatasaray), Thomas Müller (FC Bayern), Kevin Volland (1899 Hoffenheim).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

(beide Borussia Dortmund)

Reagovat
smazaný uživatel

mohl povolat Leroye místo Poldiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje i jedenadvacítka? Tam bude asi víc zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Finsku a Faerským ostrovům by to měli zvládnout i bez něj. Áčko ho taky "nepotřebuje", jen při té jeho současné formě a talentu si myslím, že by to bylo fajn gesto, kdyby dostal šanci. Nemusel by ani hrát.. už jenom to, tam s nimi všemi být a zažít to by podle mě bylo fajn gesto - musí se stavět na mladých talentech. Místo toho tam straší Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Mně naopak přijde lepší, že si zahraje v základu 21ky (se kterou potenciálně pojede na turnaj), než aby vysedával na lávce seniorů. Však má ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Schürrle, Podolski

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Masopls pls

Reagovat
bayern987

Já chci Gomezka!

Reagovat
smazaný uživatel

ak Gomezovi vydrzi forma bude vo francuzku ako vyborny zolik :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele