Nominace na MS bude známa už 7.5.

18.04.2002, 09:39
Aktuality
Kouč anglického národního týmu oynámí nominaci pro mistrovství světa už dva týdny před oficiálním datem FIFA. Tím je 21. květen, Ericsson ale jména třiadvaceti nominovaných oznámí už sedmého května. Mluvčí FA Paul Newman řekl: "To je v tuto chvíli plán, kouč si to ale ještě může rozmyslet." Anglický výběr odletí už 13.5. na soustředění do Dubaje, kde stráví pět dní a pak bude pokračovat do Koreje, kde stráví poslední týden před zahájením šampionátu. Anglie v prvním zápase narazí 2.7. v Saitamě na Švédsko.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele