Nominace Kolumbie na Copa América

07.06.2011, 08:47
Aktuality
Nominace Kolumbie na Copa América:

Brankáři: David Ospina (Nice), Luis Martinez (Once Caldas).
Obránci: Mario Yepes (AC Milán), Aquivaldo Mosquera (America), Luis Perea (Atlético Madrid), Cristian Zapata, Pablo Armero (oba Udinese), Camilo Zuniga (Neapol), Yulian Anchico (Pachuca), Juan Valencia (Atletico Junior).
Záložníci: Juan Cuadrado (Udinese), Elkin Soto (Mainz), Abel Aguilar (Hercules), Fredy Guarin (Porto), Carlos Sanchez (Valenciennes), Gustavo Bolivar (Deportes Tolima).
Útočníci: Hugo Rodallega (Wigan Athletic), Adrian Ramos (Hertha), Teofilo Gutierrez (Racing Club), Radamel Falcao Garcia (Porto), Jackson Martinez (Chiapas), Dayro Moreno (Once Caldas).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurňa to je tým Guarín,Falcao,Hugo,Zuninga,Yepes----.... Jen mi tam chybí James Rodriguez z Porta

Reagovat
FC Porto FC

ten je na U21

Reagovat
smazaný uživatel

U-20

Reagovat
smazaný uživatel

ospina-zuniga,yepes,perea,armero-cuadrado,soto,guarin-rodallega,falcao,ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu na nominace týmů jako Kolumbie si připomínám, jak moc je naše repre v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ber to z té lepší stránky. Při pohledu na nominaci si připomínám, jak moc je jejich reprezentace dobrá

Reagovat
FC Porto FC

David Ospina,Mario Yepes,Luis Perea,Cristian Zapata,Camilo Zuniga,Elkin Soto,Fredy Guarin ,Hugo Rodallega,Adrian Ramos,Radamel Falcao jo na tom se dá stavět

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dokáží potvrdit papírovou kvalitu, tak se máme na co těšit. P Pro mě černý kůň turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolumbie už dlouho neměla takto silný tým. Co bychom za to u nás v ČR dali?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolumbie má co se týče nominace slušně našlápnuto a uvidíme, jak to potvrdí na hřišti. Každopádně můžev výrazně promluvit do bojů o medaile. Již v minulosti byla Kolumbie černým koněm turnaje ....

Reagovat
pavel.fotbal

Myslím, že to bude jeden z ,,černých koňů " ! To je nad slunce jasné, semifinále a dál to se uvidí co dokáží ! Nabití jsou i hlavní favorité Brazilci a domácí Argentinci ! Nejvíc budu držet palce asi Uruguay, Argentině a Bolivii, ale u tý poslední to asi moc nepůjde je určitě největší outsider turnaje, ale třeba překvapí, vůbec tohle bude určitě super turnaj, miluju tenhle kout Země, pro kulturu, hlavně hudbu a i zaujetí a fanatismus pro fotbal ! Už loni na MS jsem si dl tiket na semifinalisty kde byli Španělé, Holanďani,Urugayjci a Argentinci a zkazili mi to němci , skoro no !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

výborná nominace... Guarín,Ospina,Falcao,Sanchez,Mosquera,Zapata ,jen mí tam chybí do útoku Quintero,v mexiku s Benitézem v útoku jsou to zabijáci...

jinak útok a obrana skvělá,ze zálohy mam trochu strach,ale uvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele