Nominace Kamerunu na APN

10.01.2008, 15:38
Aktuality
Konečná nominace Kamerunu na Africký pohár národů:

Brankáři: Kameni Idriss Carlos (Espanyol), Hamidou Souleymanou (Denizlispor), Janvier Mbarga (Canon Sportif).
Obránci: Rigobert Song (Galatasaray), Andre Bikey (Reading), Timothee Atouba (Hamburk), Bill Tchato (Qatar Sport), Benoit Angbwa (Saturn), Gilles Augustin Binya (Benfica).
Záložníci: Geremi (Newcastle United), Alexandre Song (Arsenal), Achille Emana (Toulouse), Jean Joel Epalle (Vfl Bochum), Jean Makoun (Lille), Landry Nguemo (Nancy), Modeste Mbami (Olympique Marseille), Paul Tchamba Essola (Arsenal Kyjev), Stephane Mbia Etoundi (Stade Rennes), Alain Nkong (Atlente).
Útočníci: Samuel Eto'o (Barcelona), Bertin Tomou (Excelsior Mouscron), Mohamadou Idrissou (MSV Duisburg), Joseph Desire Job (Nice).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další velký favorit. Uvidíme jak dopadnou, kádr má několik význačných jmen, ale uvidíme, jestli udrží pospolu. Jsou v podobné situaci jako sousední Nigérie, postihl je ústup z pozic a chtějí se rehabilitovat. Domácí fans jsou natěšeni a čekají velký výsledek. Jejich největší slabinou bývala obrana, tak se nechám překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

kameni... bikey...song...tchato...atouba... geremi...song...makoun...epalle... samuel eto"o...job...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele