Nominace Japonska na kvalifikaci

27.08.2015, 09:12
Aktuality
Japonsko v září čekají další dva kvalifikační zápasy o účast na MS 2018 a Asijském poháru 2019 a trenér Vahid Halilhodžić dnes oznámil podobu nominace. V ní schází mimo jiné dva veteráni, záložník Yasuhito Endo a brankář Eiji Kawashima, který si stále hledá nový klub...

Nedávný Východoasijský pohár naopak pomohl vyhlídkám Watarua Enda, ofenzivního pravého beka, ale i útočníkovi Shinzovi Korokimu, který se předtím v reprezentaci naposledy představil na Kirin Cupu 2011 vedle české výpravy. Nyní v týmu supluje za zraněného Yuyu Osaka.

Zkušený Makoto Hasebe poslední dobou v klubu hrává jako pravý obránce, Halilhodžić s ním ovšem nadále počítá jako se záložníkem. Mimo kapitána na sraz z Německa přicestuje ještě dalších pět legionářů.

Čerstvá posila španělského Eibaru, křídelník Takashi Inui, se do výběru trochu překvapivě nevešel.

Brankáři: Nishikawa (Urawa Reds), Higashiguchi (Gamba Osaka), Rokutan (Vegalta Sendai);

Obránci: Yoshida (Southampton), Niwa (Gamba Osaka), Makino (Urawa Reds), Hiroki Sakai (Hanover 96), Gotoku Sakai (VfB Stuttgart), Yonekura (Gamba Osaka), Nagatomo (Inter Milán);

Záložníci: Hasebe (Eintracht Frankfurt), Yamaguchi (Cerezo Osaka), Wataru Endo (Bellmare), Gaku Shibasaki (Kashima Antlers), Haraguchi (Hertha), Kagawa (Dortmund);

Útočníci: Honda (AC Milán), Nagai (Nagoya Grampus), Takashi Usami (Gamba Osaka), Yoshinori Muto (Mainz, Germany), Koroki (Urawa Reds), Okazaki (Leicester).

Autor: Tomáš Daníček / jsoccer.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Sakai a Sakai jsou bráši?

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
johnik

Takže Sakai = Novák?

Reagovat
fantomas

No, to zas asi ne, běžný jméno to ale je. A jeden z těch Sakaiů je hlavně poloNěmec, takže u nich to poznáš i v obličeji zrovna.

http://jto.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/05/wc-gsakai.jpg

Reagovat
johnik

Jo, o tom jsem vlastně četl.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú 2 kvalifikácie súbežne v 2 rozdielnych skupinách?

Reagovat
fantomas

Ne, kvalifikace na dva turnaje v jedný skupině. Je to vlastně docela promakanej systém, kterej to dělá zajímavějšim; na wiki celkem srozumitelně vysvětlenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej čeknem to. Pri nedávnom lose kvalifikácie na MS tam vysvetľovali ku každej konfederácií ako tam prebiehajú kvalifikácie, postupový kľúč atď....a všade to je dosť složité....až na J.Ameriku a aj u nás to je v pohode.

Reagovat
johnik

Tady je to taky docela dobře vysvětleno http://www.coen.wz.cz/ms18.htm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele