Nominace Itálie na kvalifikaci

29.08.2015, 21:16
Aktuality
Rovnou devět v zahraničí působících fotbalistů figuruje na 28členné soupisce Itálie pro nadcházející kvalifikační duely s Maltou a Bulharskem. Mezi legionáři se nachází i ti zámořští v Giovincovi s Pirlem, zpět do výběru se vrací obránce Zenitu Domenico Criscito...

Brankáři: Gianluigi Buffon (Juventus), Daniele Padelli (Turín), Salvatore Sirigu (Paris Saint Germain);

Obránci: Francesco Acerbi (Sassuolo), Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini (všichni Juventus), Domenico Criscito (Zenit), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (AC Milán), Manuel Pasqual (Fiorentina), Andrea Ranocchia (Inter);

Záložníci: Andrea Bertolacci (AC Milán), Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi (oba AS Řím), Marco Parolo (Lazio), Andrea Pirlo (New York City FC), Roberto Soriano (Sampdoria), Marco Verratti (Paris Saint Germain);

Útočníci: Antonio Candreva (Lazio), Eder (Sampdoria), El Shaarawy (Monaco), Gabbiadini (Neapol), Giovinco (Toronto), Immobile (Sevilla), Pellé (Southampton), Vazquez (Palermo), Zaza (Juventus)

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Acerbi

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu

Reagovat
smazaný uživatel

Docela paradox ze Italove povolali 9 utocniku??? Delaji jako by jejich system byl buhvi jak utocny...zrovna Italove kteri jsou prosluli jejich defenzivnim fotbalem. Jen pro ukazku,Spanelsko 4 utocniky povolalo,Nemci 5 utocniku a Portugalsko 6. ale Italove 9???

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco se zranil, takže nebude. Vazquez s Candrevou nejsou zrovna útočníci, jako spíš záložníci. Conte bude hrát 4-3-3 a chce vyzkoušet co nejvíce alternativ. Pochopitelné s ohledem hledání formací a hráčů, kteří by mohli jet na Euro.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

buffon - darmian, bonucci, chiellini, criscito - de rossi, pirlo, verratti - candreva - immobile, pelle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele