Nominace Chile na kvalifikaci

26.09.2009, 16:23
Aktuality
Nominace Chile pro kvalifikační duely o postup na MS 2010 proti Kolumbii a Ekvádoru, která ještě bude doplněna o čtyři hráče z domácí soutěže:

Brankář: Claudio Bravo (Real Sociedad).
Obránci: Gary Medel (Boca Juniors), Arturo Vidal (Bayer Leverkusen), Gonzalo Jara (West Bromwich Albion), Waldo Ponce (Velez Sarsfield), Ismael Fuentes (Atlas), Mauricio Isla (Udinese), Gonzalo Fierro (Flamengo).
Záložníci: Carlos Carmona (Reggina), Rodrigo Tello (Besiktas), Matias Fernandez (Sporting), Jorge Valdivia (Al Ain, UAE).
Útočníci: Alexis Sanchez (Udinese), Fabian Orellana (Xerez), Humberto Suazo (Monterrey), Hector Mancilla (Toluca), Jean Beausejour (America), Mark Gonzalez (CSKA Moskva).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mark Gonzalez a utocnik ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Jorge Valdivia?

Reagovat
smazaný uživatel

jo omyl...mám ho radči jako útočníka...

Reagovat
smazaný uživatel

jediny brankar? v pripade zranienia pojde chytať kto ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele