Nominace Chile na Copa América

29.06.2011, 12:45
Aktuality
Nominace Chile na Copa América:

Brankáři: Claudio Bravo (Real Sociedad), Miguel Pinto (Atlas), Paulo Garces (Universidad Católica).
Obránci:Gonzalo Jara (West Bromwich Albion), Pablo Contreras (PAOK Soluň), Waldo Ponce (Cruz Azul), Arturo Vidal (Bayer Leverkusen), Marco Estrada (Montpellier).
Záložníci:Gary Medel (Sevilla), Rodrigo Millar (Colo Colo), Carlos Carmona (Atalanta), Francisco Silva (Universidad Católica), Mauricio Isla (Udinese), Gonzalo Fierro (Flamengo), Matias Fernández (Sporting CP), Jorge Valdivia (Palmeiras), Luis Jiménez (Cesena), Jean Beausejour (Birmingham), Felipe Gutiérrez (Universidad Católica).
Útočníci: Alexis Sanchez (Udinese), Esteban Paredes (Colo Colo), Humberto Suazo (Monterrey), Carlos Muñoz (Santiago Wanderers)

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chile hraje na tři nebo na čtyři obránce?

Reagovat
Shevchenko

3

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je "Speedy" Gonzalez ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrým mixem hráčů z jihoamerických lig a evropských krajánků je tradičně tým Chile. Tento tým není pasován na jednoho z hlavních favoritů, ale může výrazně zamíchat průběhem turnaje. Vystupuje z nenápadné pozice, což pro něj může být výhoda. Nepostup ze skupiny bude v Chile považován za neúspěch, uvidíme tedy, jak si tým přezdívaný La Roja povede ......

Reagovat
smazaný uživatel

Při dobré formě a troše štěstí by mohli dojít hodně daleko.

Reagovat
FC Porto FC

sem zvědavej na Matiase Fernándeze

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou na tři obránce, za Bielsy sme hráli 3-4-3 ted 3-4-1-2, González byl zraněnej a ještě neni uplně ok jak ve výkonech tak myslim ani zdravotně, Matías se ted hodně zlepšil ke konci sezony dal par golu jak za repre tak za Sporting což je dobrý kdyžtak tam místo něj máme Jiméneze kterej hraje slušne v Ceseně a el mago Valdivia z Palmeiras byl byl možná lepší náhrada. Dobrej golman, pruměrna obrana slušna zaloha a ten utok je nej =sánchez

Bravo-Ponce, Contreras, Jara-Isla, el pitbull Medel, Vidal, Beausejour-Matías-Alexis, ''chupete'' Suazo. Škoda že se zranil Pinilla ten letos docela za Palermo jel. Medel i Vidal mužou klidně bejt v obraně do středu zalohy muže jit Carmona..... Myslim že ten B tým z Mexika dáme, Uruguay sme dali v listopadu v plnejch sestavách 2:0 takže je tady možnost navíc při Forlánově formě a rivali z Peru taky pak se uvidí. VIVA CHILE MIERDA!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mierda???

Reagovat
smazaný uživatel

Chilský národní pokřik-Vamos Chile mierda, nebo Viva...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi nechápal Jamesi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele