Nominace Brazílie na kvalifikaci

07.11.2023, 11:45
Aktuality

Nominace Brazílie na kvalifikační zápasy o postup na MS 2026 proti Kolumbii a Argentině:

Brankáři: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Lucas Perri (Botafogo).

Obránci: Bremer (Juventus), Gabriel (Arsenal), Marquinhos (PSG), Nino (Fluminense), Emerson Royal (Tottenham), Carlos Augusto (Inter Milán), Renan Lodi (Marseille).

Záložníci: Andre (Fluminense), Bruno Guimaraes (Newcastle), Douglas Luis (Aston Villa), Joelinton (Newcastle), Raphael Veiga (Palmeiras), Rodrygo (Real Madrid).

Útočníci: Endrick (Palmeiras), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Joao Pedro (Brighton), Paulinho (Atletico Mineiro), Pepe (Porto), Raphinha (Barcelona), Vinicius Junior (Real Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / msn.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to teda slušne našlapané , Endrick si odbije premiéru v Ačku a celkovo sa teším že Brasileiro Série A má tak pekné zastúpenie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele