Nominace Brazílie na kvalifikaci

28.09.2007, 09:21
Aktuality
Nominace Brazílie pro kvalifikační duely o postup na MS 2010 proti Kolumbii a Ekvádoru: Brankáři: Doni (AS Řím), Cesar (Inter Milán.).
Obránci: Alves (Sevilla), Gilberto (Hertha Berlín), Kleber (Santos), Maicon (Inter Milán), Juan (AS Řím), Alex (Chelsea), Lucio (Bayern Mnichov), Alex Silva (Sao Paulo).
Záložníci: Mineiro (Hertha Berlín), Gilberto Silva (Arsenal), Fernando (Bordeaux), Josue (Wolfsburg), Elano (Manchester City), Diego (Werder Brémy), Ronaldinho (Barcelona), Baptista (Real Madrid), Kaka (AC Milán).
Útočníci: Robinho (Real Madrid), Vagner Love (CSKA Moskva), Afonso (Heerenveen).

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Kde je Dida, Ronaldo, Adriano alebo Juninho

Reagovat
HOST*

Ronaldo je zraněnej, Dida taky. Adriano ted na repre nema

Reagovat
HOST*jedno

juninho,cafu

Reagovat
HOST*

juninho adriano a cafu se šetřej až na ms

Reagovat
HOST*rat

je dobre sazet na mlade

Reagovat
HOST*

leto

Reagovat
HOST*F.Itner

Všechny zápasy Jihoamerické fáze o postup na MS vysílá volně KuwaitSport!!! Aspoň se máme na co těšit, když naše televizní společnosti tato utkání zcela ignorují. Další jihoamerický fotbal vysílá volně LibyaSport (brazilská liga, copa sudamericana) a JazeeraSport (argentinská liga).

Reagovat
HOST*xxx

kdo vyhraje co myslite kolumie + brazilie dal bych 2 co vy ?

Reagovat
HOST*

picka nene brazilia 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele