Nominace Angoly na africký šampionát

12.01.2008, 09:00
Aktuality
Konečná nominace Angoly na Africký pohár národů 2008:

Brankáři: Lama (Petro Atletico), Mario (InterClube), Nuno (AS Aviacao).
Obránci: Marco Airosa (Fatima), Delgado (Mety), Jamba (AS Aviacao), Kali (FC Sion), Loco (Primeiro Agosto), Machado (Anadia), Rui Marques (Leeds United), Yamba Asha (Petro Atletico).
Záložníci: Andre (Kuwait SC), Dede, Edson (oba Pacos Ferreira), Figueiredo (Osters), Gilberto (Al Ahli), Maurito (Kuwait SC), Mendonca (Estrela Amadora), Ze Kalanga (Boavista).
Útočníci: Flavio (Al Ahli), Love (Primeiro Agosto), Manucho (Petro Atletico), Mateus (Boavista).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a mantorras je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho hraje za Man whoo!

Reagovat
smazaný uživatel

V Angole se úroveň fotbalu rapudně zvedá, viz premiérová účast na MS 2006. Sice nebudou patřit mezi největší favority, ale počítat se s nimi musí. Můžou překvapit a jít v systému turnaje daleko.

Reagovat
Liquid

Můj nejoblíbenější tým, nevíte někdo proč nejede Fabrice Akwá?A nejede ani bílý brankář Ricardo, 2 největší hvězdy výběru na loňském MS. Ale doufám, že postoupí aspoň ze skupiny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele