Nominace Alžírska na Tanzánii

18.08.2010, 17:32
Aktuality
Nominace Alžírska na kvalifikační duel o postup na Africký pohár národů 2012 proti Tanzánii:

Brankáři: Lounes Gaouaoui (USM Blida), Rais Mbolhi (Slavia Sofia), Mohamed Amine Zemmamouche (MC Alger).
Obránci: Mohamed Chakouri (Charleroi), Habib Bellaid (Eintracht Francfort), Madjid Bougherra (Rangers), Rafik Halliche (Benfica), Abdelkader Laïfaoui (ES Setif), Carl Medjani (AC Ajaccio), Nadir Belhadj (Al-Sadd), Djamel Mesbah (Lecce).
Záložníci: Adlene Guedioura (Wolverhampton), Hassan Yebda (Benfica), Fouad Kadir (Valenciennes), Karim Ziani (VfL Wolfsburg), Chadli Amri (Kaiserslautern), Djamel Abdoun (FC Nantes), Ryad Boudebouz (FC Sochaux).
Útočníci: Karim Matmour (Borussia Mönchengladbach), Rafik Djebbour (AEK Atény), Abdelkader Ghezzal (AS Bari), Abdelmalek Ziaya (Al-Ittihad).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to pane bože ten Nadir skončil

Reagovat
FC Porto FC

Yebda je benefice?

Reagovat
smazaný uživatel

on jen v Pmouthu hostoval

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

a čo Meghni? hraje on este v Laziu alebo co je s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Megheni je po operaci a kvuli tomu prece prisel o MS ale na pristi zapas uz na 100% bude hodne tam chybí a hlavne alzirsko je ted uplne ve spatny forme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele