Niké liga - souhrn 7. kola: Střídání na čele

15.09.2023, 19:30, aktualizováno 17.09.2023, 19:55
Komentáře a souhrny

Žilina doma celkem jednoznačně podlehla Banské Bystrici a přišla o první místo, tam se posunul Trenčín. Trnava v sedmigólovém zápase přestřílela Michalovce, Dunajská Streda porazila Slovan.

FC Zlaté Moravce - AS Trenčín 1:2

17.09.2023 18:00

Góly: 48. Roman Čerepkai (pen.) - 10. Njegoš Kupusović, 65. Njegoš Kupusović

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

DAC Dunajská Streda - Slovan Bratislava 3:1

17.09.2023 17:30

Góly: 11. Fernand Gouré, 30. Aleš Čermák, 57. Željko Gavrić - 60. Dávid Strelec

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

MFK Ružomberok - FC Košice 1:0

16.09.2023 18:00

Góly: 10. Samuel Šefčík

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Zemplín Michalovce - Spartak Trnava 3:4

16.09.2023 18:00

Góly: 36. Matúš Marcin, 52. Matúš Marcin, 68. Gino van Kessel - 2. Ján Bernát, 10. Michal Ďuriš, 24. Philip Azango Elayo, 45. Kelvin Ofori

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

MŠK Žilina - Dukla Banská Bystrica 1:4

16.09.2023 18:00

Góly: 62. Tomáš Nemčík - 8. Róbert Polievka, 16. Marek Hlinka, 45. Enzo Arevalo, 89. Martin Rymarenko

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Železiarne Podbrezová - MFK Skalica 1:0

15.09.2023 17:30

Góly: 52. Mikuláš Bakaľa

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
AS Trenčín
7
5
1
1
15 : 10
16
2
MŠK Žilina
7
5
0
2
17 : 11
15
3
Dukla Banská Bystrica
7
4
2
1
15 : 10
14
4
Železiarne Podbrezová
7
4
1
2
12 : 8
13
5
DAC Dunajská Streda
7
3
2
2
12 : 7
11
6
Slovan Bratislava
5
2
2
1
8 : 8
8
Spartak Trnava
6
2
2
2
8 : 8
8
8
MFK Ružomberok
6
2
2
2
7 : 10
8
9
MFK Skalica
7
2
1
4
7 : 8
7
10
FC Košice
6
2
1
3
5 : 9
7
11
FC Zlaté Moravce
7
0
1
6
4 : 12
1
12
Zemplín Michalovce
6
0
1
5
4 : 13
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
ratusek

Žilina Dukla Trnava

Reagovat
Amon

Zemplin zostup. Veľmi slabé.

Reagovat
Jason_

snad radšej moravce

Reagovat
stuff

Reagovat
eleven11

Škoda, že sa Goure nevrátil k nám

Reagovat
vacin

Fantastickej úplně jinde než zbytek hráčů

Reagovat
vacin

Prosím tě jak se člověk z Čech dostane k fandění Újpesti až do té míry, že o ní mluví jako "my"?

Reagovat
stuff

On bude taky Cech jak ty Madar

Reagovat
eleven11

Tak na Újpest som bol určite viac krát osobne,ako ty na tvoje obľúbené kluby dokopy

Reagovat
vacin

Já to nemyslel nijak útočně až teď se dívám, že i ten původní příspěvek jsi napsal Slovensky, takže to mi nepřijde nijak nereálný a omlouvám se

Jinak včera jsem viděl Goureho naživo a ten borec je fakt perfektní, jestli má na něj DAC opci, tak podle mě trefili zase jacpot.

Reagovat
eleven11

V pohode,ja som v podstate československý Magyar

Goure bol na začiatku totálny drevák,zaujal akurát copankami,ale ku konci mu to začalo jak herné tak gólovo padať a fanúšikovia si ho obľúbili,ale ten náš majiteľ je totálny drzgros a pritom patrí do jednej z najbohatších rodín v Belgicku

Reagovat
vacin

Tak jestli měli možnost ho koupit a nevyužili to, tak je to podle mě dost velká chyba. Včera když jsem ho viděl, tak mi přišlo, že ve slovenské lize nemá co dělat, Slovanisti mu nedokázali vzít balón pomalu ani s faulem, strašně moc toho vybojoval balón skoro neztratil a na druhou stranu na tom gólu, co dal bylo vidět, že i fotbalově je na tom výborně a při tom je mu pořád 21 let.

Celkem mi připomíná Bonyho a jak jsem se díval taky je z Pobřeží Slonoviny

Reagovat
O.Giroud

už len do takej sranda ligy

Reagovat
Unai

Zilina Slovan Borjan

Reagovat
vacin

To vypadá, že DAC znovu trefil jackpot s útočníkem.

Na to, že to byl Goureho první zápas a v DACu je týden, tak neuvěřitelný výkon. Slovanisti mu nedokázali vzít balón, strašně silnej na míči, rychlej a to zakončení při gólu bylo úžasný

Reagovat
Modroočko

Už som si nejako zvykol, že sme sa zacyklili v slučke letargie a vyvodzovania dôsledkov, ten tím sa neuberá dobrým smerom - jediné pozitívum vidím v tom, že pri takomto úzkom kádri sa postupne budú dostávať do kádra aj odchovanci. Adam Hrdina a Rudo Božik sa rysujú ako celkom zaujímaví hráči, ktorí by mohli nasledovať Marcelliho. Nemám síce veľke nádeje, že by im Weiss dával šance ochotne (a hlavne v tom jeho ne-systéme), ale do budúcnosti môžu byť zaujímavé domáce alternatívy.

Reagovat
EaP

No, myslím, že je najvyšší čas poslať Weissa na dovolenku. Na ten futbal sa nedá pozerať. A pochybujem, že s tým materiálom sa dá hrať určite výrazne lepšie a nespoliehat sa len na náhodné akcie. A hlavne ma neuveriteľne irituje to jeho vyplakavanie. Gasparik v Trnave nemá ani z polovice taky materiál ale dokáže z toho mužstva vytiahnuť maximum. A na to tam primárne ten tréner je.

Reagovat
O.Giroud

Ten by už dávno nebol nebyť EKL. Najideálnejšie by bolo keby sa Kmotrik už toho zbavil a predal to niekomu kto trochu tuší. Už x krát spomínal ako nemá význam ten futbal tu robiť tak neviem či neprichádzajú ponuky alebo nechce zobrať synovi zabiť Instagram.

Reagovat
vacin

Jenže otázka je, kdo to koupí, v současné situaci v roce 2022 byli ve ztrátě 6,5 milionu, dva roky nikoho pořádně neprodali, co jsem slyšel tak Kucka má mít 80tis. EUR, Weiss bude mít něco podobnýho a ten brankář, co je na hostování z Bělěhradu, tak má mít okolo 50tis., však oni musí dávat na platech tolik, co zbytek slovenské ligy dohromady.

Tak on Kmotrík to původně koupil kvůli tomu, aby mladej měl hračku a nedělal průsery, ale očividně by ho mnohem levněji vyšla tlupa právníků, která by ho z těch průserů tahala

A ono v současném stavu ten Slovan koupit je ekonomická sebevražda...

Reagovat
O.Giroud

Tak záleží koľko za ten bordel chce. Borjan je na hostovačke takže po sezóne tam nemusí byť, neviem na ako dlho majú zmluvy tí najdrahší hráči, ale keďže väčšina je stará tak snáď nie dlhé. Určite by to chcelo poriadnu čistku a s tým ako teraz je "jednoduché" sa dostať do EKL, zaplniť štadión aspoň na zápasy v Európe by to mohlo do budúcna zarobiť aj pekné peniaze.

Reagovat
rabl

Som prekvapeny, z toho ze sme prvi. Nie že by sme hrali zle ale hrame dost skaredy futbal, hlavne vonku. Je mozne, ze Stolica sa snazi hrat skor ucelne ako pekne, zase sa mu nemozem divit s takym materialom. Na druhu stranu, mame stastie na okolnosti. Ci uz podcenenie, alebo nahodne goly, popripade CK pre supera, jedine zapas v Ziline bol v podstate proti pripravenemu a rozohranemu superovi a aj to tak dopadlo. ZM boli vcera lepsie, ale len po 16ku, v nej uz boli stratení hraci ZM, Znova sme vyhrali stastne, nakolko Kupusovic uz nikdy neda 2 goly, natož nie vinkel z poza 16ky. Ale dufam, ze nas stastie neopusti a este lepsie by bolo, keby sme zohnali niekoho do stredu pola.

Bolo by dobré, keby sa tu chalani z portalu X znova vrátili, lebo tu skapal pes. A to tu bývavalo super

Reagovat
monkej

Aká je teraz vlastne situácia so štadiónom v TN? Dva a pol roka je to v rovnakom stave, stihnú dokončiť aspoň hlavnú tribúnu pred Eurom? Zachytil som len Rybníčka cca pred polrokom, že by to chceli stihnúť toto leto, ale nič sa neudialo...

Reagovat
rabl

Podla toho co beries ako hlavnu tribunu. doteraz bola hlavna tribuna zapadna, to je ta, co stale stoji, teraz sa aktualne postupne stahuju do novej hlavnej vychodnej tribuny, ktora sa otvori oficialne v zapase s BB, kedy uz by tam malo byt aj cele zazemie a fungovat by mala bez nejakych vaznejsich obmedzeni. Cize budu k dizpozicii 3 nove tribuny a jedna stara, ktora sa zatial nebude burat, kedze nie su prachy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele