Nice zareagovalo na neuspokojivé výsledky a odvolalo trenéra Favreho

09.01.2023, 17:06
Aktuality

Lucien Favre po návratu na lavičku OGC Nice vydrží ve funkci pouhých šest měsíců, francouzský klub po sérii špatných výsledků zkušeného trenéra odvolal. Ve středečním zápase proti Montpellieru povede mužstvo dosavadní asistent Didier Digard...

OGC Nice se od začátku sezony nedaří, po 17 kolech má na kontě pouhých pět výher a místo ataku pohárových příček se krčí ve druhé polovině tabulky. Kromě toho v domácím poháru nestačilo na třetiligový Le Puy Foot.

Vedení klubu po ostudném vyřazení došla trpělivost a Favreho odvolalo. Dočasně jeho místo zaujme asistent Didier Digard.

Favre působil v OGC Nice již mezi lety 2016 až 2018 a v první sezoně dovedl ambiciózní mužstvo na třetí místo, do Ligy mistrů se mu však probojovat nepodařilo. V ročníku 2017/18 se Les Aiglons umístili těsně za pohárovými příčkami, pětašedesátiletý Švýcar se následně vrátil do Bundesligy, stal se koučem Borussie Dortmund.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
PBLead

Nice

Reagovat
VersaceChain

legenda overrated treneru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele