Nice představuje další posilu, z Empoli přišel obránce Viti

03.08.2022, 13:25
Aktuality
OGC Nice pokračuje v aktivitě na přestupovém trhu a jeho nejnovějším úlovkem je Mattia Viti. Dvacetiletý obránce přišel z italského Empoli, suma za transfer se může vyšplhat na patnáct milionů eur...

Viti do prvního týmu Empoli nakoukl už v ligovém ročníku 2020/2021 a loni si na své konto připsal dalších 22 soutěžních startů. Nice zaplatí dvanáct milionů eur, další tři miliony mohou na Apeninský poloostrov putovat díky bonusům.

"Mládežnický italský reprezentant Mattia Viti bude nově oblékat náš červenočerný dres. OGC Nice s potěšením oznamuje příchod talentovaného středního obránce, který bude přínosem jak pro současnost, tak i budoucnost," oznámil francouzský celek v oficiálním prohlášení.

Nice v průběhu uplynulých dní posílili záložníci Alexis Beka Beka (Lokomotiv Moskva) a Aaron Ramsey, který byl po odchodu z Juventusu volným hráčem. Velkou rybou pak bude dánský brankář Kasper Schmeichel, jeho příchod z Leicesteru je domluven a gólmana čeká zdravotní prohlídka.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Pipo123

Takže v lige bolo pár slušných obrancov a aj tých všetci predali do zahraničia, hm. Eredivisie

Reagovat
Seydou Doumbia

znáš nějak lépe toho Vitu?

Reagovat
Pipo123

Skoro vôbec, ale idú na neho dobré referencie, škoda že ďalší mladší hráč opúšťa Seriu A

Reagovat
10

to je snad i horší, protože oni fakt prodali každýho, kdo umí aspoň trošku běhat...

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Ještě Parisiho do nějakého Stuttgartu za 12 a máme to komplet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele