Nice má náhradu za Galtiera, potvrdilo návrat Favreho

27.06.2022, 15:30
Aktuality
Lucien Favre se vrací na lavičku OGC Nice, kde nahradí Christopha Galtiera, jenž má namířeno do Paris Saint-Germain. Detaily smlouvy ani jedna ze stran neupřesnila...

Zájem o návrat švýcarského kouče měla Borussia Mönchengladbach, k dohodě však nedošlo, přesto nakonec Favre půjde do známého prostředí, když kývl OGC Nice.

Favre zde působil již mezi lety 2016 až 2018 a první sezonu dokončil na třetím místě, což bylo pro klub nejlepší umístění od roku 1975.

Nice po pouhém roce opustí Christophe Galtier, jenž se ujme PSG. To má jihofrancouzskému klubu vyplatit odstupné 10 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, lequipe.fr

Komentáře (17)

Přidat komentář
hematop

Hodně štěstí přeji. Pod Favrem vypadalo Nice fakt dobře

Reagovat
Nuno čomes

PSG se s tím nesere. Poche má dostat kolik, 15 mega? Nice za Galtiera 10 mega

Reagovat
Ranoth

pre nich to su drobne

Reagovat
Nuno čomes

Jo, z Itálie na to nejsem zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

S Nice to bylo nice, ale nevím nevím, jestli se mu povede ukočírovat PSG. Víc se mi líbila varianta se Zizouem, který s tím už pracoval..

Reagovat
Slavia10

Škoda, že Galtier přestává být sympaťákem

Reagovat
Seydou Doumbia

pořád je sympaták, jen v napiču týmu

Reagovat
Uwe háže buly

Chce udělat kariéru a z venku ho do takového top klubu nikdo nevezme..

Reagovat
smazaný uživatel

začátek evropské dominance PSG

Reagovat
kbtk23

Proč?

Reagovat
Seydou Doumbia

bo tam přichází nej trenér ligy

Reagovat
Ranoth

a dopadne ako Kovac v Bayerne

Reagovat
Stannis Baratheon

Co to je za srovnání?

Reagovat
Eichel

Reagovat
MarcoBanco

nepredbiehajme.. domácu ligu hrať vie, avšak to by malo PSG s takým kádrom oproti konkurencií zvláduť aj s prstom v zadku.. ale v v lige majstrov tolko skúsensotí nemá.. samozrejme treňďo je to dobrý

Reagovat
kbtk23

Taky si myslím že v pohárech může mít problém. Na ligu tu je skvělý kouč, ale jestli je i eso v pohárech...to se ještě uvidí.

Reagovat
Eichel

Celkovo to vyzerá, že v PSG sa spamätali a konečne tomu dávajú od tohto leta nejakú koncepciu. Doteraz to bolo ťahanie random veľkých mien a ten káder je zle poskladaný. Campos a Galtier tomu dajú nejaký systém a tvár. Aj keď rád sa budem mýliť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele