Nice má 10 nakažených hráčů a nebude hrát o víkendu ligu

17.11.2020, 17:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Liquid

Slavisti je promořili

Reagovat
cr7sux

Reagovat
KingMaster13

Do zápasu se asi dají dohromady ale to je spíš dobře, protože od áčka víme co čekat, kdo ví jak by to dopadlo s béčkem. My je třeba tou napůl polepenou sestavou dost zaskočili minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

do te doby uz budou vsichni v cajku ale bez treninku,uvidime,sance pro slavku,na druhou stranu slavie taky muze byt nakazena

Reagovat
Israha

Více než deset hráčů z třicetičlenné soupisky? To znamená, že téměř dvacet je negativních. Proč tedy odklad už čtyři dny před konáním zápasu? Hrát má kdo, nakažení jsou předpokládám v karanténě a tedy separovaní od zbytku týmu, takže nepřipadá v úvahu, aby to šířili dál. Tohle je pro OM extra nepříjemná situace, kdy jim dva zápasy po sobě odložili a přitom mají hrát v LM klíčové zápasy o případné proniknutí do EL. Však rozhodnutí o odkladu kvůli covidu se vždy dělá tak den před zápasem, podle výsledků testů. Co je teď jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mega řeší, a liga si tohle předčasně usmyslila již před více dny, kdy to bylo jen víc absurdní - 7+ dní před zápasem, teď to jen potvrdili.

Úplně mimo a nechápu. OM tam chtělo teda nacpat v těchto dnech alespoň ten odložený zápas s Lens, ale ti odmítli. Kdyby se jednalo o PSG a měli jít hrát nerozehraní ligu mistrů, tak by liga Lens nařídila zápas odehrát a ještě přinést kávu a teplé Croissanty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele