Nguyen po třech gólech v Istanbulu nechce odvetu odpískat

05.08.2022, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
wikingskrin

to je blb od odpískání tam snad bude rozhodčí ne

Reagovat
Zdechlina

Já to napoprvé taky přečetl špatně

Reagovat
Firkraag

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sasha

Je trefil to pěkně a ukázal kvalitu, ale v poslední době stačí netrefit Nguyena a je gól, už nepamatuji kdy něco chytil. Díky dobré hře nohou hodně přeceněný golman

Reagovat
AC.Milan

Bohužel, dívám se znovu a ano je to strileny z vápna ale první gól na bližší tyč a třetí krasne kopnuty, ale taky na bližší…neuznany gól tam stal tak všelijak, tak mohl být rad, ze to tak dopadlo…hlavně nerikam, ze ty góly byly vyloženě jeho, ale zrovna tady bylo potřeba ten nadstandardní výkon a bohužel to úplně nevyšlo…pozor je to můj oblíbenec takže mě to spis štve než ze bych do nej chtěl rýpat…

Reagovat
kecipep

Taky ho spíš hájím a i tady mu ani jeden gól vůbec nevyčítám.

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
Sasha

přesně tak, za nic vyloženě nemůže, ale bohužel nevím kdy neco nadstandardního predvedl. Třeba s Trmalem, který tolikrát podržel se to rovnat nedá a to je to náhradník v repre:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele