Newcastle získal dvě posily. Přivedl Saint-Maximina a Willemse

02.08.2019, 21:39
Aktuality
Allan Saint-Maximin a Jetro Willems se stali posilami Newcastlu United. Prvně jmenovaný zamířil k Magpies na přestup za 18 milionů eur z Nice, zatímco nizozemský obránce dorazil na hostování s opcí z Eintrachtu Frankfurt...

Saint-Maximin začal s fotbalem v Saint-Étienne, odkud ho v 18 letech vykoupilo Monaco, zde se však ofenzivní hráč neprosadil. Kromě jiného působil na hostování v Hannoveru nebo Bastii.

Před dvěma lety akgažovalo bývalého mládežnického reprezentanta Francie za 10 milionů eur Nice, kde Saint-Maximin během zmíněného období zaznamenal devět ligových branek a dvanáct asistencí. Další už však nepřidá, neboť za 18 milionů evropské měny posílil Newcastle United.

"Jsem rád, že jsem mohl Allana přivést do St. James Parku. Je to velmi talentovaný mladý hráč, který má před sebou velkou budoucnost," pochvaloval si manažer Steve Bruce.

Kromě francouzského útočníka přivedly "Straky" také obránce Jetra Willemse. Odchovanec Sparty Rotterdam se do Anglie vydává na roční hostování s opcí z Eintrachtu Frankfurt.

Dvaadvacetinásobný reprezentant Nizozemska patřil dlouhé roky k oporám PSV Eindhoven, kterému kromě jiného pomohl k zisku dvou mistrovských primátů, aby před dvěma lety odešel do Hesenska. V minulé sezóně ale Willems vypadl ze sestavy a nyní chce restartovat kariéru.

"Jetro přinese do šatny velké zkušenosti. Hrál na nejvyšší možné úrovni a jeho výhodou je, že dokáže zahrát hned na několika postech," uvedl na adresu další nové akvizice manažer.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (245)

Přidat komentář
Thundeus

Hraje Willems i stopera nebo je striktní full back?

Reagovat
Bandita_Harry

On je dosť nízky pokiaľ sa nemylim, čiže stopér asi ťažko... nie žeby som ho nejak poznal, ale v tomto prípade znalosti z Fify niesu na zahodenie

Reagovat
RadekVonCZE

Může zahrát středního záložníka ale stoper to není, on je jak wing-back tak i full-back

Reagovat
icemike

uvidíme

Reagovat
Beros

No, jsem moc zvědav, co přinese letošní sezóna...

Reagovat
cubazi

Veľmi zaujímavý hráč, mne sa jeho štýl hry páči.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně aby nebyl namistrovaný jako Thauvin nebo nevýrazný jako Atsu. Rychlost a schopnost projít 1 na 1 má solidní, ale musí zlepšit finální fázi, protože tam má velké mezery. Hlavně se v dobrých pozicích musí dobře rozhodovat a využívat své šance. Potom bude skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné úlovky. Snad se udrží v PL !

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, za to jak se zachovali k Rafovi jim ten sestup prostě přát budu..

Reagovat
scholes18

Reagovat
NuFc23

Nemyslis si, ze v tom mohol svoju rolu zohrat aj Benitez ? Nechcem sa nikoho zaszavat, ale kazda karta ma dve strany

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez byl vyborny,ale nemyslím si že byl úplně svaty. Bruce by měl dostat šanci,on nemůže za to že přišel po Rafovi.

Reagovat
Counter

Rafa chtěl Newcastle posunout výš, Ashley o to nemá zájem, tak šel Rafa o dům dál. Bruce je momentálně asi nejhorší manažer v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.. Benitez neměl hlavně především žádné přehnane nároky. Chtěl na přestupy 40-50 mega, což by jim umístění kolem 10 místa v PL bohatě vrátilo. A hodně věřím tomu, že kdyby pořád byl trenér Benitez, tak by si Rondon přál zůstat. A Bruce ty peníze nejen že dostal, ale dostal ještě více než o kolik si řekl Rafa, který s nimi dělal výsledky na hranici úplného zázraku. S tím, jaký jsou v PL příjmy a že Ashley rozhodně není žádný bezdomovec bych mu 50 mega dal okamžitě, za umístění v první 10 se ti to vrátí v Anglii. Takže po tomhle prostě chci sestup Newcastlu, omlouvám se fanouškům, není to proti vám, chci pořádnou lekci pro Ashleyho a satisfakci pro Rafu.

Reagovat
kissak

Není to jen satisfakce pro Beniteze, ale vůči celému klubu. Jsou to pro nás skvělý posily, ale Cashley za ty roky má co napravovat.

Reagovat
Bakary3

Uprimne, verite, ze to tak bylo?

Rafovi to dat nechtel a pak jentak vysype snad dvakrat tolik a jeste vykoupi Bruce?

Mne to nejak prijde divny, jestli treba nemel Rafa premrsteny platovy pozadavky, nakonec, sel do Ciny...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to může být jak píšeš. Rafa byl tuším nejlíp placený manažer mimo top6 už se starou smlouvou?

Na druhou stranu si ten plat zasloužil, protože udělal pro klub mnohem víc, než "jen" udržení v PL s jedním z nejslabších kádrů. Udělal výrazné změny v tréninkovém centru i ve zdravotním týmu, což se okamžitě projevilo. Propojil první tým s dorostem, ačkoli tu šanci tolika mladým nedal, tak je chodil pravidelně sledovat a aspon pocitově je nakopnul a motivoval makat. Poprvé od sezony 11/12 sjednotil fanoušky, kteří stáli za hráčema a na stadionu byla parádní atmosféra i přes protesty vůči Ashleymu. Navíc tedy posunula jeho osoba klub mezi "velké" týmy, kam hráči rádi přestoupí místo toho aby nás považovali za jo-jo klub, kterým s otevřenýma očima je potřeba říct, že bohužel poslední dekádu jsme. Udělal toho zkrátka fakt hodně.

S Ashleym se neshodl na vizi klubu jak píše Counter výš. Třeba chtěl přivést několik starších hráčů (Rondón), ale my pod Fat Mikem kupujeme jen hráče do 25 let. Dvě sezony po sobě dostal slíbené posily přes léto a nakonec dostal velký prd. Nedivím se mu, že potřetí už žádným slibům nechtěl věřit.

Jak to bylo těžko říct. Naprostá absence komunikace směrem k fanouškům a pak tweet o tom, ať si jdou koupit permice několik dní po odchodu Rafy je každopádně síla. Angažování Bruce, což je jeden z nejslabších koučů v lize taky nepomohlo.

Hráči si zatím změnu docela pochvalují, protože Bruce je "kámoš". O to víc se bojím, že stačí série špatných výsledků a ztratí veškerý respekt.

Reagovat
Bakary3

Ja Rafovi nechci nic upirat, to jo.

Na druhou stranu, z nej se tu dela pomalu mucednik, jen kdyby vyslo z nejakyho zdroje ven, ze to bylo o jeho platu, hned by se na to koukalo jinak.

Je pravda, ze udelal peo Ncastle moc, na druhou stranu to pro me byl manazer s trosku uvadajici reputaci, ikdyz to muze znit po konci v Realu divne...., a Newcastle mu dal idealni sanci si za krasny prachy tu reputaci ziskat zpet.

Takze se mi uplne nelibi ten pohled "Rafa pro ne udelal vsechno, oni nic".

A jak je videt, investovat ochotni jsou...a treba o tom Joellintonovi se mluvilo uz v zime. Takze mi to prijde, ze ta pravda bude fakt nekde uprostred, a ne tak, jak je tu jednoznacne prijimano v Rafuv prospech.

Reagovat
salami

Jako určitě to neni tak černobílý( ), ale jedno je jistý, Ashley prostě nemá ambice a nechce uvolnit finance na to aby zaútočil dejme tomu na poháry, alespoň ne nějak cíleně, když se to povede tak samozřejmě fajn. Ty suchý přestupový období pod Benitezem jsou ale trošku záhadou, je otázka na čem to vázlo, zase to neni tak, že by Ashley nebyl ochotnej investovat aspon něco, tam se evidentně dost neshodli na konkrétních jménech.

Reagovat
Counter

No Ashley poskytl rozhovor, ve kterém mj. tvrdil, že to o platu bylo a nebylo možné Rafu udržet. Ale věř mu, když tam naplácal i další kupu hovadin...

Tady je rozhovor s Rafou a pár poznatků k němu:

https://twitter.com/GeorgeCaulkin/status/1145727175246712834" target="_blank">https://twitter.com/GeorgeCaulkin/status/1145727175246712834

Tady je rozhovor s Ashleym:

https://twitter.com/GeorgeCaulkin/status/1145727175246712834" target="_blank">https://twitter.com/GeorgeCaulkin/status/1145727175246712834

Tady pak dobrý Caulkinův thread k tomu Ashleyho rozhovoru:

https://twitter.com/GeorgeCaulkin/status/1155072396128395264

Btw. Newcastle letos zatím nijak mimořádně neposiluje. Prodali se Ayoze a Joselu + Rondónovi skončila hostovačka, takže když místo nich přijde Joelinton, Saint-Maximin a nějaký troubelín z Itálie na hostování, bude to NUFC stát nějakých 25 mega? Což je cca částka, kterou utráceli i v předešlých letech pod Rafou. + stačí, aby se ozvalo MU s Longstaffem a rázem ještě NUFC skončí v plusu.

Reagovat
Counter

(Vždycky kliknout na ten druhý odkaz )

Reagovat
Bakary3

ok, diky.

Ja zas Newcastle nijak podrobne nesleduju, jen mi to prislo takovy nejaky podivny.

Reagovat
smazaný uživatel

ono hodně lidí pod dojmem přestupů zapomíná, že zatím se jen nahradili odchozí hráči

Reagovat
kissak

Odchozí kopyta za hráče.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

plus posily se skautují měsíce. Všechny příchody museli být i v hledáčku Rafy (nic to ale nemění na faktu, že Ashley je vůl).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

calm down :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NuFc23

Benitez chcel omnoho viac a sam sa vyjadril, ze chcel bojovat s klubom o umiestnenie v prvej 6tlr a nie okolo 10 miesta, takze penazi chcel urcite viac, vyssi plat, zrekonstruovat treningove centrum a lepsi skauting pre mladych hracov, co su velke investicie, ktore by sa casom vratili, ale Ashley nie je ochotny tolko do klubu dat, aj ked mal. Newcastle pod vedenim Ashleyho vypadol uz 2x, cize si nemyslim, ze by to bola pre neho lekcia, pretoze za vypadnutie a nasledny postup dostane pomaly viac penazi, ako za umiestnenie v PL, ktore Newcastle dosahoval.

Reagovat
BaggioRoberto

Nepiš tady tyhle nesmysly. Benitéz udělal pro Newcastle dost, postoupil z5 z druhé ligy, stabilizoval kádr. Ale po 4 letech už chtěl odejít, zkusit něco nového. On sám se tak rozhodl.

Reagovat
NuFc23

Ake nezmysli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to možnost. Rafa měl problémy s vedením snad v každém klubu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RadekVonCZE

Kdo tady nadával na Ashleyho? Já myslím, že pro Newcastle dobré posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nepřišel nikdo navíc. Odešli dva útočníci a levý bek, přišli dva útočníci a levý bek. Očekávání bylo, že nepřijde nikdo a bude jasný sestup, ale chválit Ashleyho za to teda fakt nebudeme.

Reagovat
fenixLFC

sledoval si pripravu? ako asi bude vyzerat zaklad?

Reagovat
fenixLFC

a najma fungovalo to vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval. Hrálo se téměř výhradně 3-5-2, což je pokračování Rafova systému a Bruce ho hrál už dřív se svými týmy. Poslední zápas, kdy nastoupila plná sestava to docela fungovalo, ačkoli byl soupeř skotský Hibernian.

Dubravka - Manquillo, Schar, Lascelles, Dummett, Willems - Hayden, Shelvey, Lonstaff - Almiron, Joelinton

Otázka je, kam v tomhle systému se Saint-Maximinem. V podstatě teď máme zdublovaný ten podhrot. Je možný, že se přejde na 4-3-3. Sám jsem zvědavý s jakým nastoupíme zítra systémem.

Reagovat
salami

4-3-3 by bylo super, ale proti Arsenalu cekam 5 vzadu a Maximina ze stridacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom i hráče na střídačce - Atsu, Aarons, Murphy.. těm všem by teoreticky systém s třemi vpředu seděl.

Reagovat
JessePinkman

Aarons? Však ten byl hroznej v Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

A dvě sezony zpět byl hlavní strůjce zničení Spurs 5-1. Poslední šanci by měl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak pardon.Už čtyři sezony zpět a byl jen třešnička na dortu... paměť občas kouzlí nesmysly.

Reagovat
salami

longstaff se mi libi vic z hloubky nez v roli AM.

Reagovat
Busby babes

prej chcete Jonese.

Reagovat
Whitemedia

Takové zajímavé hráče.. a k tomu Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu uvěřit že ten náš dezgresle majitel pustil tolik peněz na posily. Joelinton 40 mega a teď Saint-Maximin dohromady 20 mega. Každopádně jsem moc potěšen,oba dva jsou rychlostní techničti hraci. Hlavně Allan bude parádní posíla. Úplně vidím ten útok - Joelinton,Almiron,Saint_ Maximin.

Reagovat
NuFc23

Nezabudni, ze predal Pereza a Joselua, to boli prachy na Joelintona. Akurat teraz dal 20, ale slubil spolu 80, takze ostava este 60

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,podle mne všechny prachy Ashley Brusovi nedá,ale aspoň je trošku vidět že se něco deje. Almiron,Joelinton a Saint-Maximin jsou za dlouhou dobu konečné podpisy které jsou o necem. Pérez byl dobrej,ale strasnej papír a frajirek. Saint-Maximin bude lepší. Sice Premiér League ještě nehrál,ale nebojím se že by byl skládání.

Reagovat
Counter

Saint-Maximin nebude lepší než Ayoze. A to Ayozeho moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=rg0CZlQKEvE&t=370s

Rychlostně a tahově je Allan upně někde jinde. Perez popobehl jenom když musel,ale techniku maji oba dobrou.

Reagovat
Counter

Ale gólový je z nich jen Ayoze.

Reagovat
salami

"golový" kolem 200 zápasů a cca 40 golů. Většina v základu, dost z toho na hrotu a na podhrotu, chvilku období na křídle. Když k tomu člověk vezme v potaz, že každou sezonu nastřílí zhruba 5-7 golů během 4 zápasů, tak mu na zbytek sezony nezbejvá. Já ho mám rád, je to fajn kluk, ale fotbalista dost zbytečnej, kolikrát si ho člověk na hřišti nevšimne. To u S-M myslim nehrozí, i když finální fázi zatim asi taky nemá kdovíjakou, nicméně má aspon potenciál na to bejt rozdílovej, to u Pereze už všichni víme, že nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Mě Ayoze vůbec chybět nebude už mě to jeho Neymarovský simulovaného na hřišti pěkně štvalo, hlavně aby mu neustále gel držel fazonu na hlavě.

Jsem si jist, že Maximin jej dovede adekvátně nahradit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/01dunnn/status/1157675218384695297

Tohle jsme od Ayozeho neviděli ani jednou. Podle mě bude Maximin výrazně lepší. Ono být horší než Ayoze ani moc nejde. Fakt nechápu, co bude u Foxes dělat.

Reagovat
Counter

Vůbec ho nemusím a taky jsem vůči němu u Foxes skeptický, ale Ayoze odchází v nejlepších letech a byl to s 12 góly váš nejlepší střelec. Maximin bude mooožná lepší časem, ale ne hned od první sezony a už vůbec nezastane roli střelce.

Schopnost dávat góly se u fans překvapivě dost podceňuje, a přitom je to to nejdůležitější.

Reagovat
salami

Uvidime, ale Ayoze byl ten typ, co mu gol musi nekdo pripravit, on to zakonceni ma dobry, rekl bych ze je to vubec jeho nejsilnejsi dovednost, plus ma celkem cit pro narazecku. V Leicesteru mu to klidne muze sednout, bude mit v utocny fazi vic spoluhracu. U nas, kdyz csto hral proti presile, tak byl nahranej, oproti tomu Maximin je silnej v driblingu, troufam si rict, ze pro to co hrajeme je to proste mnohem vhodnejsi hrac typologicky, at uz to dopadne ve vysledku jakkoliv.

Reagovat
Counter

Je fajn mít schopného dribléra, ale kdo bude dávat ty Ayozeho góly?

Reagovat
salami

Pravdepodobne Joelinton, coz by mel bejt hlavni strelec, mimochodem Perezova nejlepsi golova sezona jde z velky casti za Rondonem, kterej mu delal prostor a hodne toho odpracoval, Joelinton je jinej typ hrace nez Rondon. Dalsi branky se cekaj od Almirona, kterej se ne a ne golove prosadit, ale v Atlante platil za golovyho hrace. S Maximinovym driblingem je pak spojeny i to, ze si umi dojit pro faul a ze standardek hrozit umime, mame Shelveyho a dobry hlavickare. A pokud chces ciste golovyho hrace, tak to pripadne splnuje Gayle.

Reagovat
Counter

Jenže Joelinton není žádný střelec, loni jich dal v Bundeslize sedm, rok předtím v rakouské lize taky sedm a rok předtím osm.

Almirón by něco dát mohl, ale v Americe jeho čísla z Atlanty (13+11 za 3160 minut) v letošní sezoně pravděpodobně převýší i Rooney (zatím 11+6 za 1887 minut), to prostě není žádné měřítko.

Gayle tohle splňuje v Champu, v PL nikdy nic pořádného nepředvedl. Takový anglický Vydra.

Reagovat
salami

Joelinton nebyl žádnej střelec, protože nehrál čistokrevnej hrot, Hoffenheim měl zakončovatele v Kramaričovi, případně v Belfodilovi, u nás bude mít trochu jinou roli, uvidíme jak mu to sedne, v přípravě se trefoval, nezbejvá než doufat, že si to vezme i do sezony. Mimochodem Perez nijak zázračně nepálil ani v champu. Když to shrnu, tak měli dohromady Rondon s Perezem 23 golů ve svý golově nejpovedenější sezoně, to není zase tak ohromný číslo, já věřim, že to nová útočná dvojice/trojice minimálně dorovná.

Reagovat
Counter

Nevěřím, že to dorovnají, těch 23 gólů je hodně. A podstatné je, že i s nima v jejich nejgólovější sezoně byla ofenziva NUFC jedna z nejhorších v lize.

Reagovat
salami

Longstaff ma dobrou strelbu, Shelvey taky, ten minulou sezonu tolik nehral, oba stoperi jsou celkem golovy a vepredu se od ty trojky ceka mnohem vic kreativity a s tim i vic sanci a golu, myslim, ze je to legitimni ocekavani.

Reagovat
Counter

Spoléhat na střelbu zdálky a góly stoperů je riskantní. Ta trojka může být sebekreativnější, ale není tam prostě nikdo, kdo by toho využil ke střelbě spousty branek.

Uvidíme za pár měsíců no, já jsem k téhle sezoně NUFC hodně skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme hráli nejdefenzivnější fotbal v lize a šance na góly byla mizivá. Statistiku neznám, ale vsadil bych se, že v proměňování šancí máme dobrou úspěšnost. Teď se bude hrát jiný fotbal, takže o vstřelený góly bych se nebál, spíš o ty inkasovaný

Reagovat
Counter

Rafa věděl, na co ten tým má. Jestli bude Bruce hrát otevřenější fotbal, tak to bude sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

Místo na sestup bys měl vsadit na nejvíc inkasovanách gólů

Reagovat
Counter

Já jen nechápu, kde se ve vás zničehonic bere ten optimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já ho tady všude klidnim! Jediný optimismus je, že Maximin bude zábavnější na sledování než Ayoze a že budou padat góly ve velkym (na obou stranách )

Reagovat
kissak

Ještě jsem neviděl sestřih proti Étienne.

Reagovat
kissak

Jako fanoušek Magpies prostě musíš na začátek sezony vzhlížet s optimismem i když její průběh je totožný a vede do stejných sraček. Letos to vypadá, že pan majitel dovolil investovat do hráčů. Když porovnám odchod Joselua, Pereze a příchody Joea, Willemse a Maximina tak rozhodně byli nahrazeni kvalitou. Jde jen o to jak to ustojí Bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej, že odešel primárně Rondon, což byla hlavní zbraň.

Reagovat
Counter

Investovalo se cca stejně jako v minulých letech. A nevěřím, že ty posily budou okamžitě bez sehrání/adaptace na novou ligu kvalitnější.

Reagovat
salami

almiron, Joelinton i Maximin maj jednak potencial a pak i individualni kvalitu jakou jsme v takovy mire nejakej cas do ofenzivy nemeli, proto se na to tesime, nikdo netvrdi, ze budeme hned o tridu vejs nez loni, ale ten potencial tam je a spolu se snad ofenzivnejsim pojetim hry to proste lakadlo je. Na zachranu to i tak nemusi stacit, ale to koneckoncu nemuselo ani s Rafou.

Reagovat
kissak

Přesně jak jsem psal výš, mě nebude vůbec chybět a věřím tomu, že Maximin bude lepší.

Reagovat
salami

Doporucuju celej sestrih na NUFC TV, Maximin vypada super, doufam, ze se Bruce bude soustredit na brejkovy situace, protoze Maximin, Almiron a Gayle jsou na tom rychlostne fakt nadstandardne. Jinak Almiron by uz potreboval gola jako sul A vis co je Yedlinovi?

Reagovat
smazaný uživatel

To předložení Mutuovi od Maximina byla lahůdka Ten měl dle sestřihu 2-3 góly na noze.

Yedlin je mimo kvůli zranění třísel. Měl by být zpátky v půlce srpna. Poslední rok mi přišel slabší než Manquillo, tak to tolik nevadí, ale snad se dá do kupy, koukat na jeho bleskovou rychlost je supr. Celkově to vypadá, že kupujeme jak ve Fifě hráče podle rychlosti.. Maximin, Almirón, Yedlin.. všichni budou patřit s balonem k těm nejrychlejším v lize.

Reagovat
salami

Ja mam Yedlina rad, to ze se Manquillovi povedla priprava na Yedlina aspon trochu vytvori tlak, jinak si myslim, ze Manquillo neni zlej hrac, hodne trpel tim jak hral na LB, tam mu to pres nohu nesedlo a byl obcas fakt hroznej, ale to holt neni pro kazdyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře je to hezké, ale nikdo z nich ještě PL pořádně nehrál. Byl by zázrak kdyby si to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Joelinton 40 mega a teď Saint-Maximin dohromady 20 mega.Saint 5 a Maximin 15 samozrejme chápu jen to opomenutí Willemse u borce s dvouslovným příjmením se krásně hodilo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
JackBlack

OT: : jeden víkend v říjnu letíme do Londýna a chtěl bych zajít na fotbal, v ten víkend hraje Chelsea doma... na té už jsem ale byl. Potom hrají Spurs a nebo Crystal Palace - Man City. Má někdo zkušenosti se vstupenkama na tyhle týmy? Ceny, dostupnost? Děkuji za odpovědi

Reagovat
Seydou Doumbia

Byl jsem jen na Chelsea (nedobrovolně), ale potom napiš na koho si se nakonec dostal.

Reagovat
Hachim Mastour

Coutinho hosťovanie v Arsenale?

Reagovat
SCELO

no tak to by som si pozrel

Reagovat
Ferguson6

To je len návrh alebo to niekde písali?

Reagovat
Zaschrona

Newcastle nemá špatný tým. Splašit ještě jedno křídlo a středního záložníka, tak ten kádr vypadá docela vyváženě s většinou mladými hráči. Jen škoda ten kouč...

Reagovat
Whitemedia

Záložníka nepotřebují, od nás k nim odešel Kyle Scott

Reagovat
Zaschrona

Kdo? #FreeZouma

Reagovat
Whitemedia

Vůbec nevím, kdo to je.. resp. jméno jsem párkrát slyšel, Conte o něm jednou i mluvil a dokonce si jednou i zahrál pár minut.. a tím mé znalosti končí

Reagovat
Whitemedia

a #FreeZouma... tak pošlete 40 míčů a uvidíte, jestli je Marina ochotná jednat, tady to vaše plakání na internetu je k ničemu

Reagovat
Whitemedia

Jenže Matt Law mlčí a tím pádem je jasný, že Marina nemá na co kývat, protože vy jste se tak nějak ještě nerozhoupali..

Reagovat
Zaschrona

Nevím, Joyce tvrdil už na začátku léta, že prý čekáme na vaše vyjádření, tak možná to je spíš o vás. Dneska teda, že teď je naše priorita stoper, tak snad se to přes víkend pohne. Pokud ne Zouma, tak aspoň musíme mít jasno, že máme hledat jinde...

Reagovat
Whitemedia

Ale však on se Frank vyjádřil, že ho chce v týmu, tak je to snad jasný ne? Buď hoďte neodmítnutelnou nabídku a nebo palte do ... s FreeZouma

Reagovat
Zaschrona

Tak já celou dobu doufám, že už tam je u vás na stole, že jo. A teda, co má být ta neodmítnutelná nabídka? 40 mega je dobrých, ne?

Reagovat
Whitemedia

40 mega je ideální začátek.. 40-50 míčů by byla částka, kde by Marina určitě jednala, ale k tomu se očividně zatím nemáte..

Reagovat
Zaschrona

Uvidíme. 50 mega už je šílenost, asi to máme, ale zas potřebujeme koupit i křídlo a zas tak skvělý Zouma taky není. Jaký vůbec má dostat u vás číslo, když mu pětku sebral Jorginho? Z tohohle pohledu asi bude rozhodující, že jakmile dostane číslo oficiálně, tak je hotovo.

Reagovat
Whitemedia

Jako je to šílenost, ale ber to tak, že u nás absolutně není potřeba letos prodávat a je to jen o vás, jestli vám za to FreeZouma stojí..

Zoumovo číslo netuším, teď jsem odvařený z toho, že Willda dostane desítku a budu se z toho pár dnů dostávat

Reagovat
Talker

Včera Chelsea Megastore odhalili čísla pro drtivou většinu hráčů, kteří hráli v preseason. A chybí tam Zouma, Baka a Kenedy.

U Zoumy si myslím, že nikdy nebude na úrovni world class, že by u nás měl hrát jistý základ. Ta technika a rychlost rozhodování mi nepřijdou ideální, ale je to něco, na čem může zapracovat. Pokud chceme hrát fotbal s vysokou linií a držením míče, nepřijde mi tam ideální.

Super by bylo, kdyby šel třeba za 30 a dát tam vysoké bonusy za přeprodej nebo buyback option.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

Reagovat
Zaschrona

Tak podle Di Marzia by v rámci trejdu mohli United získat i Mandžukiče. Nenacpou nakonec United do Juventusu ještě Sáncheze nebo něco podobného, když už se nám rozjíždí ta fotbalová NBA?

Reagovat
Sandstorm

S Dybalou se zatím neshodujeme na podmínkách smlouvy a Juve proto údajně navrhlo Mandzukice pro případ kdyby sme se s Dybalou nedohodli. Že přijdou oba je krajně nepravděpodobné.

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/LondonBluePod/status/1157392833231196160/photo/1

ne že by na tom nějak extra záleželo, ale Willian s desítkou... no radši nic

Reagovat
icemike

Je to blbé už z toho důvodu, že hráč s desítkou by měl hrát. Ten náš bude sedět na tribuně

Reagovat
Whitemedia

a tak o to já se nebojím, Willda je držák a když teda navíc rozhoduje polovinu zápasů, tak jasný základ

Reagovat
Talker

Reagovat
blade115

Říkal, že s Hazardem každý rozhodovali půlku zápasů. Dement bez sebereflexe no.

Reagovat
Talker

To by znamenalo, že se od Mourka naučil výrazně více, než jsem čekal.

Reagovat
mikelinos

však si dělal srandu

Reagovat
kissak

Bruce the magician.

Reagovat
Counter

To se nedá číst

Reagovat
kissak

Čekal jsem zdali se chytneš.

Reagovat
kissak

Obě posily pro Magpies jsou více než dobré a já jsem zvědav jak to vše dovede Bruce ukoučovat.

Reagovat
db18

Jetro jde jen na lavičku, ne?

Reagovat
salami

Levej bek je dlouhodobej problem, kterej se nam nedari vyresit, Dummet je old school, kterej neumi zautocit, Ritchie na wingbacku nevypadal spatne, ale zase neumi moc branit, i kdyz snahu ma. jetro urcite sanci na zaklad dostane. Jak to mel ve Frankfurtu, koukal jsem, ze sice hral v hodne zapasech, ale minutaz nic moc?

Reagovat
db18

I díky své univerzálnosti byl spíš hráčem na lavičku, nebo hráčem, kterým se dali lepit díry v sestavě, ale ani na jeden post nebyl první volbou... v druhé půlce sezony už hrál spíš ve středu zálohy a ke konci úplně vypadl i z lavičky a letos to vypadalo, že to bude pokračovat. (když taky Frankfurt sehnal posilu na LB a asi 4 hráče do středu zálohy )

Reagovat
salami

Hm, tos me moc nepotesil, neco mi rika ze post levyho beka zustane nevyresenej i nadale, na druhou stranu se nam mozna docela bude hodit, ze zahraje i ve stredu, to jsem vubec netusil.

Reagovat
db18

Tak platíte za něj 1 mil. € za hostovačku, to není vůbec špatný. A hlavně teda Eintracht začal hrát na tři stopery a wingbacka hrál potom Kostić, takže na beku pro Willemse následně nebylo místo.

Reagovat
salami

no a my právě na ty 3 stopery taky nejspíš budeme hrát, jsem po posledních dvou levejch becích trošku skeptickej, maj dohromady za poslední 3 sezony asi 5 zápasů

Reagovat
db18

Reagovat
Zaschrona

Agent Evertona Soarese nám prý nabídl svého svěřence, ale prý o něj nemáme moc velký zájem, že máme jiné cíle. Škoda, ten marketingový potenciál by byl značný.

Reagovat
Trand

Reagovat
Kucka

Reagovat
Gareth Bale 11

Za Maxima je to super cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé posily. Uvidíme, jak se bude Newcastlu letos dařit, ačkoliv poté, jak vy*ebali s Rafou, se rozhoduji, zda jim držet palce či nikoliv.

Reagovat
Hunt

Newcastle United are interested in signing Phil Jones from Manchester United for a fee around £12.5 million. Steve Bruce sees him as a perfect partner for Jamaal Lascelles and sees the players potential. #mufc holding out for £15 million. to snad ne

Reagovat
iamek

Pooooojd

Reagovat
smazaný uživatel

řešte si svý problémy jinde

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
SCELO

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

za 15 chodia hráči z akadémie, čo neodohrali ani minutu v lige. Aspoň 50

Reagovat
kiwwi

Mali by sme sa zbavovať hráčov od najhorších, takže najprv Rojo, potom Smalling a až tak Jones.

Reagovat
Swarley

zranil se Bailly, Jones se bude hodit...a pak se zrani taky...

Reagovat
mul

Rojo je ešte stále u vás ?

Reagovat
fff

Zda sa mi to, alebo sa tu Smalling par rokov dozadu celkom hypeoval vo vasom tabore? To siel tak vyrazne dole, ze by mal ist? Skor nez napr Baily, ktory zda sa, bude vzdy IP a sotva vydrzi celu sezonu?

Reagovat
Busby babes

protoze on mel skvelej rok, kdy fakt patril k nejlepsim stoperum v lize. Pak sel zase dolu.

Reagovat
iamek

Jedna TOP sezona. Škoda, že mu nevydrželo déle.

Reagovat
pingla

Reagovat
r.mrazik

jj,urcite mikea,kterej jediny zustane zdravy...a nechat si jonese spolecne s baillym...at si maji u fyzio aspon s kym povidat

Reagovat
kiwwi

Aj keby sme predali Smallinga s Rojom, tak by bol Jones u mňa stále #5, takže by mal vyťaženosť a s tým spojené zranenia by boli nižšie

Reagovat
r.mrazik

vzdyt ten typek se zrani kdyz jde na snidani...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Jones nebol nikdy ako Smalling, nikdy, nepamätam si ani na take obdobie za cele tie roky a obaja boli zdravi, aby Jones hral ako Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

*lepsie

Reagovat
Sandstorm

Smalling je samozřejmě z té trojice nejlepší hráč a počítám s tím, že si necháme jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať Maguire so Smallingom základ, na 100%

Reagovat
Swarley

Maguire s Lindelofem, tam se neda čekat nic jiné

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

Stejne je to blbost, Bruce pripadne shanel levonohyho stopera do ty trojky, pravaky ma v podobe Schara, Lascallese, Lejeuna a Fernandeze, to je uplne v pohode.

Reagovat
Swarley

Rojo, vyřešeno...

Reagovat
salami

Reagovat
mithro

Reagovat
Sandstorm

Bude to velká škoda jestli odejde za takový pakatel. Ale bohužel potenciál nenaplnil. I tak by jeho cena měla být vyšší.

Reagovat
Člen_zlořádu

Za Jonese by Vám United měli spíš ty prachy přidat k němu

Reagovat
Kapřík

Jonese? Tak to tam mají na prodej výborného hráče jménem Rojo....

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=2JfFBs1JFLs

Snad bude víc takových zápasů letos! Když už šel Rafa pryč, tak aspoň ať to lítá!

Reagovat
kissak

Jo tak tohle bohužel nepamatuju.

Reagovat
Beros

Reagovat
fff

Harry Maguire: £85M

Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson and Trent Alexander-Arnold: £86.5M

Ale srandy bokom, suma velka ale stopera potrebovali, Leicester to vedel, kazdy to vedel, Leicester si dal sumu a cakal a oplatilo sa. Nemyslim si ani zdaleka, ze by mal taku kvalitu no pokial im da aspon nejaku stabilitu a istotu (nepamatam si, ze by mal nejake problemy so zraneniami), tak ich to posunie. Nemyslim si, ze ich to posunie nejako uzasne vyrazne, rozumej VVD a Liverpool level, ale posunie ich. Aj ta jeho rozohravka je slusna. K tomu 26 rokov, takze tam kludne moze odohrat roky a roky.

Reagovat
mithro

80

Reagovat
Taiger

bla bla bla

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

prečo robíš Filipovi zle...

Reagovat
Taiger

Jeden VELMI oblíbenej fanoušek Poolu tady na EF mi naznačil, že je fff takovej ten typ člověka, co snědl všechen rozum světa. Začínám to vidět.

Reagovat
Minister

Práveže fff je tu asi najrozumnejší fanúšik LFC.

Reagovat
Taiger

Za mě ne, ale já rozumnej též nejsem, takže.

Reagovat
SCELO

tak dakujem teda no....

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Odkedy sem ale moc nechodi vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madlucas

tak vitaj coutinho kkt to kde chcu vsetko napchat keby dosiel .. srandy kopec poslednu dobu ..

Reagovat
fff

Uslo mi daco ?

Reagovat
madlucas

zatial nic take, len sledujem twitter a coutinho sa zacina celkom spominat :D

Reagovat
fff

Hm... To by ma vcelku nasralo .

Reagovat
YNWA__MSN

Maximin

Reagovat
Mr.Mike

Od willemse sem cekal trochu lepsi karieru, kdyz hral uz nekde v 17ti zaklad na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musí se přihlédnout k tomu, že oni měli na jeho pozici velkou díru, proto dostal šanci, ale co si pomatuju, tak hrál solidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Saint-Maximina jednou prodají za 75 milionů ojro do United

Reagovat
kissak

Doufám, že když už Cashley pustil nějakou libru, že nové posily hru našeho týmu pozvednou a Magpies budou hrát horní polovinu.

Reagovat
Beros

Reagovat
Sandstorm

S Brucem těžko.

Reagovat
Beros

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba will miss Manchester United's final pre-season friendly with AC Milan today because of a back spasm, according to reports in the Sun.

Na coutse

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

nic mu nie je, nechcelo sa mu hrat.

Reagovat
Busby babes

problemy se zady no. Chybejici pater.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=mtywfDZP7XE

Mladší z obou Longstaffů

Reagovat
kissak

To vy bylo hustý kdyby dostal v áčku také příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by měl jít ještě hostovat, je mu tuším 17? Ale je dobrý vědět, že máme dva šikovný odchovance na CM

Reagovat
salami

Uz 19, hostovacka v Champu by asi neuskodila, ale kdyby mu daval Bruce prostor u nas, tak proc ne. Si budou muset MU priplatit az budou chtit v zime oba brachy

Reagovat
salami

Reagovat
Bayern +

BL sekcia, bude samostatný článok k Superpokal dnes, alebo píšeme sem?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tady... nemáš stream?

Reagovat
Minister

Hazard je zranený? A Hummels?

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. i Brandt a Morey. 4 z 5 letních posil jediný Schulz hraje dneska

Reagovat
Whitemedia

a že toho teda píšete

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa hrá superpohar na štadióne Borussie a prečo tam je tak málo fans Bayernu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to bylo rozhodnuto před tím, než byli jasný soupeři?

Reagovat
smazaný uživatel

vitaz ligy hra vzdy von v superpohari ci uz hra proti vitazovi poharu alebo druhemu v lige na tom nezalezi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, to som nevedel, že to v nemecku majú takto vymyslené. Ďakujem za odpoveď.

Reagovat
Zaschrona

To je dobré pravidlo, větší šance na překvapení.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nie

Reagovat
Whitemedia

Sancho za rok půjde a jsem hodně zvědavý, kam to bude a za kolik

Reagovat
smazaný uživatel

City a 100

Reagovat
Whitemedia

a Kimmich nezvládajko

Reagovat
Frantszek

To je zmr.d ten Kimmich.....a ještě se hádá.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá Kimmich. Ale vidím, že se učil od Thomase - ať se děje cokoliv...vždycky pyskovat.

Reagovat
salami

Jinak pocitam, ze jeste prijde nekdo do utoku, nedivil bych se kdyby to byl nekdo z volnejch hracu Carroll, Welbeck, Sturridge, pripadne Austin za par babek. Naopak ocekavam odchod Gayla, bude mu 30 a je to asi posledni moznost, jak ho nejak poradne zpenezit, nekdo z champu s ambicema na postup se pres kapsu placne a tech 8-10 da, to za tech jeho 20 golu urcite stoji. Pak si myslim, ze by priorita melo bejt DM za Haydena, pripadne RB, ale tam si myslim, ze se Brucovi zalibil Manquilo a Yedlin ma porad co nabidnout. A mozna teda Bruce jeste chce levonohy stopera. Co me mrzi je, ze asi nic nebude z Dubravkova prestupu do PSG, to by byla parada, PSG by adekvatne zaplatilo a sehnali bychom si lepsiho golmana, pripadne by chytal Darlow nebo Woodman, ani s tim nemam problem.

Reagovat
Frantszek

To sem teď nepleť Tady se jede Super pohár BL

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka ma oproti těm dvoum fakt lepší organizaci obrany i hru nohama. O Gayleovi se Bruce dnes vyjádřil, že si ho chce nechat a popravdě radši on než Muto, ten mi přijde jalovej. Podobně Hayden prý je spokojený a po konci přestupáku by měl podepsat novou smlouvu dokonce. Kdyby tak člověk mohl dneska věřit tomu, co manažeři řikaj...

Reagovat
salami

Ja proste Dubravku povazuju za jednoho z nejhorsich golmanu v lize, prvni pul rok mel u nas skvelej, ale to byl v laufu z prestupu a mel zivotni formu, letos uz byl videt skutecnej Dubravka, uplnej pruser to nebyl, ale pokud by za nej PSG slusne zaplatilo a my privedli nekoho jinyho a lepsiho, tak bych byl spokojenej, v PL jsou dobrejch golmanu 3 prdele i na postech 2-3. Lepsi nez nasi dalsi golmani ale je, u Woodmana je to ale o potencialu, ja bych mu klidne poradnou sanci dal a nebo ho nechal hostovat nekde na delsi dobu. O Gaylovi jsem nevedel, ja s nim nemam problem a taky ho povazuju za platnejsiho nez je Muto, ale myslel jsem ze by to davalo vetsi financni smysl. S Haydenem nevim, nekoho za nej potrebujeme, pul rok je dobrej, pak pul rok vypada jak z Lieague One a kdyz se zrani tak nemame kde brat, s tim jeho homesickem to taky bylo dost zvlastni.

Reagovat
Frantszek

Gratulace Bayernu k většímu držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Guerreiro je famozny hrac, neviditelny pre media a mnoho fans ale ak jeho predaju tak su blazni.. Skvely vykon aj Weigl a Akanji. Naopak Pisczek uplne mimo a ani Schulz ma nepresvedcil dnes, snad sa zdvihne lebo vidiet tam Schmelzera by bolo mucenie

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Akanji byl zralej na vystřídání už v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze v prvním poločase byl o něco slabší, ale ve druhem už to byla jízda a celkově teda hodně dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, prvy polcas bol celkovo slaby. Snad sa Hakimi naucil branit a obrana bude hrat Hakimi Hummels Akanji Schulz

Reagovat
Coutinho10

Super start pro BVB párkrát tam bylo celkem štěstí, kdy to obrana nebo brankář zachránili, ale jinak skvělé vítězství před startem BL a hlavně získaná trofej

jinak musim pochválit Kimmicha, že v tý 67. minutě, jak se dostal až před brankaře tím středem, tak že nespadnul ve vápně, protože si myslim, že většina hráčů by tam v tom momentě si šla pro penaltu a rozhodčí by ji asi písknul, takže za to palec, že hrál dál i v momentě, kdy mu to tam Hitz zavřel

Reagovat
vladino10

Pohlad na tu ofenzívu bol žalostný, jediný kto dačo aspoň skúšal bol Coman, záloha tiež slabucka, thiago totálne mimo, Coco neviditeľný (aj keď po tom zranení asi aj logicky, možno mal hrať renato od začiatku)..

Jerome klasicky celkom ok výkon, ale nič z toho keď potom urobí hrúbku po ktorej padne gól..ešte bude sranda keď začne sedieť, ja by som ho asi fakt nedržal a radšej tam dal šancu niekomu mladému kto bude spokojný aj keď nebude voľba číslo 1..

Ako by ste ešte doplnili káder ? Vyzerá to že toho saneho sa podarí dotiahnuť, takže dajme tomu že smerom dopredu to bude poriesene, sane základ a snáď jeden z dvojky gnabry/coman bude v kľúčovej fáze sezóny zdravý (tomu že by boli obaja neverím )

Obrana tiež asi ok keď sa zapracuju pavard s lucasom..

ale ako neviem, ťažko hodnotiť na základe jedného zápasu, ale tá záloha včera, to bol fakt horor..myslíte že by sa tam hodil ešte nejaký zásah? Leon je fajn hráč, ale ak práve nedá gól tak mi zatiaľ nepríde ako tá úplná topka, Coca zabrzdilo to zranenie a vlastne u nás zatiaľ aj kvôli tomu až tak moc neukazal..a celkovo tých hráčov zo zálohy čo sa u nás presadili iba tak napoly za posledné roky je trochu moc, James, Vidal, Xabi, najhoršie dopadol zatiaľ Renato..rudyho ktorému sa aj tak moc neverilo nespomínam..podľa mňa by sa niekto hodil možno do tej zálohy ešte, aj keď teda tam máme dosť hráčov a zase si to odserie Renato- chcel odísť, povedali sme mu, že ho chceme, tak ostal ďalšiu sezónu a v prípade nejakého nového príchodu by to chlapec mohol na tento rok rovno zabaliť..

Reagovat
smazaný uživatel

city chce za Saneho 135mil libier.. vazne si myslis ze to vyplatite? ja tomu osobne neverim, to je na Bayern fakt vela.

Reagovat
vladino10

Je to na Bayern veľa, ale na dnešný trh to až také šialené nie je

A druhá vec- máme inú možnosť ako to vyplatiť? Čakali sme až kým budú Robben s Riberym "v hrobe", výsledok je tu..kto nás bude chcieť zatlačiť k múru tak nás zatlačí..koho iného vidíš na trhu? Potrebujeme okamžitú kvalitu, ja nevidím iné možnosti ako platiť..možno sa to podarí okresať ešte, ale každému je od začiatku jasné že lacné to nebude

Takže áno, zo správ čo čítam a sledujem verím, že sa to podarí dotiahnuť do konca.. tie signály mi prídu dosť pozitívne

Reagovat
smazaný uživatel

na dnesny trh je to za neho asi normalna cena ale na skupe Nemecko je to velmi vela no stale mozte kupit Baileyho a nejakeho dalsieho k tomu, sice to nebude kvalita ako Sane ale mate velmi uzky kader, podla mna viac ako jednu megastar potrebujete aspon 3 hracov lebo ako si sam pisal Coman Gnabry neodohraju celu sezonu urcite a mate tam viac takych.

Reagovat
vladino10

No, mat na kridla comana, gnabryho a saneho by podľa mňa bolo už udržateľné- dajme tomu, že traja hráči na ten vyššej úrovni..sane býva zdravý, takže sa budeme strachovať iba o to nech podrží jeden z dua Coman/Gnabry..no a keby sa daco dodzube ešte viac, tak Muller na krídle alebo Davies ktorý hral v príprave dosť dobre..ale súhlasím, jeden hráč by sa zišiel ešte, lebo ten pohľad na sanchesa včera vľavo..

Ale tak neviem, radšej jedného fakt top hráča v sanem ako baileyho a ešte dakoho, ktorí top nie sú a teda ja nie som moc veľkým fanúšikom baileyho..inak teda okrem toho útoku to máme pokiaľ ide o počty dobre poriesene, otázna je pre mňa fakt skôr forma hráčov v zálohe..ale ešte raz opakuuem- radšej risknúť saneho a mať tam iba jeho z tých príchodov, proste topku, ako dvoch nadpriemerných hráčov ktorí ale topka nie sú..proste krídla Coman a sane môžu byť delo a ak sa nám to vypomstí zraneniami, tak sa to vyrieši budúci prestupak.. Niekto ako bailey na trhu bude k dispozícii vždy, to o sanem platit nemusí..uvidime- môj tip je, že sa ten sane dotiahne

Reagovat
smazaný uživatel

Už hodně dlouho se spekuluje o tom, že by Leroy Sané mohl odejít z Manchesteru City do Bayernu Mnichov. Ten má o ofenzivního záložníka zájem o poslední informace německé Sky Sports hovoří o tom, že se hráč s bavorským celkem měl domluvit na smlouvě s ročním platem osmnáct milionů eur. (sport-express.ru)

ten plat

Reagovat
vladino10

No, už odvčera sa dosť špekuluje že to je hotové viac menej a že pôjde o nadrahsieho hráča v bl, Nemecku a najlepšie plateného hraca Bayernu..

V LM sme za 6 rokov vyradili zvučného súpera raz, asi je čas ukázať, že chceme patriť k tej špičke..

A aj uli sľubuje už druhý rok veľké prestupy, namlsal fanúšikov, nemyslím si že by to bailey uspokojil..

Ale ako píšem tak nám treba- mali sme sa po niekom obzerať ešte v čase keď boli R+R vo forme..

Reagovat
db18

Sane, Rebic, možná ten Španěl na DM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele