Newcastle United hledá manažera, Benítez odchází

24.06.2019, 14:23
Aktuality
Rafael Benítez podle očekávání končí v pozici manažera Newcastlu United. Španělskému stratégovi na konci měsíce vyprší kontrakt a na novém se s Magpies nedohodl...

Bývalý kormidelník Valencie, Liverpoolu nebo Neapole se severoanglického mužstva ujal na jaře 2016, kdy Newcastle United bojoval o záchranu v PL, ze které nakonec sestoupil.

Ani to však Beníteze neodradilo a hned za rok se do nejvyšší anglické soutěže se "Strakami" vrátil, když opanoval League Championship. A špatně si následně nevedl ani mezi elitou.

Magpies nejprve skončili na desátém místě a loni o tři příčky níže, španělský manažer si však nedokázal prosadit větší investice na přestupovém trhu a nakonec odchází. "Je to zklamání, musíme však oznámit, že manažer Rafael Benítez neprodlouží smlouvu," stojí na webu NUFC. "Dělali jsme všechno proto, abychom s Rafou prodloužili kontrakt, ale bohužel nebylo možné dosáhnout dohody."

Vedení tradičního klubu nyní může začít shánět náhradu, zatímco 59letý Španěl by se mohl přesunout do exotiky. Beníteze prý láká Dalian Yifang na astronomický plat 12 milionů liber za sezónu.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (239)

Přidat komentář
Whitemedia

RIP in peace Newcastle

Reagovat
Coniglio

jezisi to tak nemuzes rict prece

Reagovat
kolouch

Tohle je jasnej RIP in peace

Reagovat
Coniglio

OMG muj boze

Reagovat
raduinho

tady je někdo MS světa

Reagovat
Coniglio

Morty Smith bjaatch

Reagovat
raduinho

Nah

Reagovat
smazaný uživatel

mistr světa české republiky

Reagovat
Anacron

WTF the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč do p*če

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Bandita_Harry

Kokoti

Reagovat
Csaplárova past

Benítez odmítl prodloužit smlouvu, ale všichni jsou kokoti, jo jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Magpies nejprve skončili na desátém místě a loni o tři příčky níže, španělský manažer si však nedokázal prosadit větší investice na přestupovém trhu a nakonec odchází. "Je to zklamání, musíme však oznámit, že manažer Rafael Benítez neprodlouží smlouvu," stojí na webu NUFC. "Dělali jsme všechno proto, abychom s Rafou prodloužili smlouvu, ale bohužel nebylo možné dosáhnout dohody."

Jestli je to na protest proti malým investicím Ashleyho do posil, tak je to pochopitelné že strany Rafaela, ale už méně pochopitelné i ze strany Ashleyho, lepšího neseženou

Reagovat
Bandita_Harry

ano nepredlzil ju lebo su kokoti

Reagovat
Bucky

Reagovat
NuFc23

Skor je otazka preco odmietol. Ked roky ziadal financie na posilenie a od majitela ziadna odozva, tak sa mu niet co cudovat. Je az pomaly zazrak, kde s tymom skoncil bez vacsich investicii

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bucky

Měl dobrý důvod neprodloužit a ano, může za to majitel. Na začátku se dohodli, že Benitez bude mít volnou ruku ohledně výběru posil, to se nesplnilo a vedení mu do toho zasahovalo. Taky se dohodli, že dostane adekvátní prostředky na doplnění kádru. Nic takového se opět nestalo. Rafa dokázal s Newcastlem výrazně víc, než by s ním papírově dokázat měl a klub by si měl uvědomit, že kdyby mu dal volnost a prostředky, mohl by je dovést třeba i do bojů o poháry. On tam určitě nešel s tím, aby každý rok byl jeho cíl záchrana.

V zájmu fanoušků Newcastlu doufám, že se spekulace o odkoupení klubu šejkem potvrdí a konečně si zase vzpomenou jaké to je mít sportovní ambice. Trochu se ale bojím, že to zvládne Ashley zase nějak posrat.

Reagovat
cink

Amen.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Vytesat do kamene!

Reagovat
NuFc23

Good Job vedenie Newcastlu Tyne Wear Derby sa bude odohravat v League One. Skoda reci cele vedenie Newcastlz na cele s tym tucnym prizivnikom

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Csaplárova past

Ten hejt na něho v Chelsea a Realu byl brutální.

Strašně nesympatický a divný člověk se zvláštními tréninkovými metodami ....

Reagovat
technecium

On není trenér pro top kluby, protože ty největší hvězdy jeho tréninkový metody nechápou a těžko respektujou. Proto se mu nejvíc daří a vždycky dařilo v těch klubech druhýho sledu - Valencie, Liverpool nebo třetího sledu Newcastle..

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt má pravdu omg

Reagovat
Bandita_Harry

mozno je problem v tom ze nieje inovativny ak mal rovnake metody v 2004 v LFC a v 2016 v Reale tak sa neni comu cudovat ak si niekto povie wtf ale neviem ci sa moze trening Realu a LFC nejak zasedne lisit co sa tyka urovne zataze a pod.

Reagovat
Kowe

Má pravdu. Ok potřebuje aby ti hráči za ním stoprocentně šli, takový ti dělníci jsou pro něj jak dělání. Ta taktika není vhodná pro ty největší hvězdy, protože se jim nelíbí. Jak tam má kupu hvězd jak v Realu kteří jsou zvyklí na jinej přístup, tak je problém.

Reagovat
cristiano.K.

ve Valencii si udělal jméno, a proto přestoupil do velkoklubu. V Liverpoolu vyhrál LM, v Chelsea i proti vůli fanouškům byl úspěšný. V Realu je úspěšnej každej čtvrtej trenér.

Reagovat
Anacron

Jo byla to noční můra když byl u nás. Na druhou stranu okamžitě co odešel tak následovalo jedno z nejúspěšnějších období v historii Realu, takže nějakou zásluhu na tom má

Reagovat
technecium

Tak u vás ho potopili hráči, kteří nechtěli dělat jeho taktický tréninky

Reagovat
Anacron

Ano a nestalo se to jenom jednou a to mě na naší kabině teda dost sere. Nicméně pokud ten člověk není schopen žádné sebereflexe a přizpůsobení se klubu a hráčům a jede si svoje 20 let starý postupy tak vážně šance na úspěch není. Určitě ne v týmu kde má trénovat největší hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh. Přesně naopak. Má jasnou představu o hře týmu, nenechává to na výkonech jednotlivců. Jeho tréninkové metody změnily tým kosený zraněními na tým, kde chybělo většinu sezony max 3-5 hráčů. Navrch je obrovskej sympaťák a slušnej člověk.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Bucky

Reagovat
cink

A ještě zkurvil inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zkurvil Mourinho

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
cink

S feťákama se nebav

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se jak chceš ale to Mourinho tam nechal totálně přestárlý kádr.

Reagovat
cink

Mourinho je Bůh

Reagovat
Csaplárova past

Co to je za argument vyhrál všechny trofeje. To je jako bys napsal, že Ancelotti rozesral AC Milán, protože po něm zbyl starý kádr ....

Reagovat
Bucky

No a není to tak trochu pravda? AC Milán v jedné éře bylo díky němu na vrcholu, ale AC pro další roky šlo za cenu těch úspěchů do kytek. Ferguson po sobě taky nechal dalším generacím celkem nadílku. Je to aspekt, který se v hodnocení působení trenérů hodně zanedbává.

Reagovat
Csaplárova past

Nic nebránilo novým trenérům začlenit mladé hráče. A nijdo to neudělal. A víš proč? Protože vedení klubů chce ten tvůj aspekt. Úspěch. A když už ani United nebyli trpělivý s trenérem, tak co teprve ty další kluby?

Reagovat
Bucky

Tak třeba Fergie i mladé hráče docela stavěl, ale totálně selhal s jejich výběrem. Ti mladí hráči, kterýma doplnil kádr během posledních dvou sezón, byl downgrade vedle downgradu (až na nějaké výjimky jako DDG). Ale i tak se během dvou sezón po jeho odchodu průměrný věk kádru snížil o rok a půl a United se posunulo z pozice 14. nejmladšího kádru na 4. nejmladší.

AC Milán je na tom ještě hůř, tam byl kádr poslední 3 roky pod Anccelottim:

- 3. nejstarší s prům. věkem 29,2

- 1. nejstarší s prům. věkem 30,0

- 1. nejstarší s prům. věkem 30,3

A sezóny po něm se začalo s omlazováním a průběh byl:

29,6 -> 29,2 -> 29,1 -> 26,8 (tam byl obří skok, který byl nevyhnutelný, ale ve finále stál místo Allegriho a po něm už to šlo jen z kopce)

Jak se to má dělat ukazuje třeba Pep, který dokáže vyhrávat tituly a zároveň kádr okysličovat a udržuje si kádr z pohledu věku okolo ligového průměru. To je dlouhodobě udržitelná cesta. Fergie se o to alespoň snažil, ale nepodařilo se to. U Ancelottiho tam ani žádná snaha vidět nebyla a tam se vyloženě těžilo dokud to šlo. Sám pak rezignoval a šel do Chelsea.

Není to samozřejmě jen vina trenérů, v United na tom měl velký podíl špatný scouting, v AC Milán zase nemá trenér tak velkou kontrolu nad výběrem posil jako třeba v Anglii, ale mluvit by se o tom mělo. I tak se ale jedná o dva z nejlepších trenérů moderní fotbalové historie.

Reagovat
technecium

Reagovat
Seydou Doumbia

Na druhou stranu každému trenérovi jde o svůj individuální úspěch v daný okamžik. Trenérům může být ukradené zda po jejich dosaženém vrcholu a odchodu zanechají klub v takovém či jiném stavu. Oni úspěch dosáhli a to je priorita. Pokud nějaký menší klub vybojuje poháry a jejich největší star odejte příklad před předkolem LM taky to je jeho volba a to že oslabí ten tým ho zajímat nemusí. Je to možná omezený a sobecký názor, ale i takhle to lze z pohledu těchto osob brát, ne?

Reagovat
Bucky

Z pohledu toho trenéra možná. Ale je nesmysl, aby na to nebrali ohled kluby při výběru trenéra a aby na to nebrala ohled odborná a laická veřejnost, když dané trenéry hodnotí. Pokud bys byl majitel firmy, tak si taky nenajmeš jako CEO někoho, kdo vždy přinesl krátkodobí úspěch a pak firmu opustil ve chvíli, kdy začala bankrotovat, protože jí nesmyslně zadlužil.

Navíc ta situace s odchodem hvězdy u menšího týmu je něco jiného, s tím se většinou nedá nic dělat a shánět náhradu je složité, protože menší tým si nemůže dovolit investovat všechny utržené peníze do náhrady. Týmy jako AC Milán nebo United rozhodně nestrádají a prostředky pro to průběžně okysličení a omlazení kádru mají.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak s těmi hráči to napíšu trošku jinak. Když se nerozhodne prodloužit smlouvu a následně odejít alespon za nějakou finanční protihodnotu a radši odejde zadarmo, tak potom to je sobecké rozhodnutí toho hráče, ne? Když za to že dostal od klubu šanci se prosadit ve světovém fotbale se mu odvděčí tímhle stylem. Hlavně v Schalke jsou na to odborníci.

Reagovat
Bucky

Tak pokud je nějaký hráč vyhlášený podrazák, který jde otevřeně proti zájmům klubu, tak se o tom mluví podle mě dost a bere se to dost v potaz, když se řeší jeho angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Blázni. Newcastle se bohužel stává jedním z nejméně sympatických klubů v PL. Kdyby spadli, tak by mi to ani trochu nevadilo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bucky

Přesně, není to tak dávno, co šlo o jeden z nejvíce sympatických týmů v Anglii a každý podobný krok je posouvá dál a dál k úplné lhostejnosti a lítosti, co se s tím klubem děje.

Reagovat
Edgar Davids

Jde to s nima od 10 k 5 se sympatiema od dob toho "francouzskyho" projektu, kdy se zamerovali na hrace z L1...Neni to ani o majitelich, tohle se delo jeste pred Ashleym, myslim..

Reagovat
kissak

To si myslíš velmi špatně. Cashley zkurvil Magpies.

Reagovat
Edgar Davids

vlastni vas uz od 2007, ta francouzka era byla az po tom prevzeti. I tak to byl nesympatickej krok, ale asi jen jeden do celkove skladacky

Reagovat
kissak

Bohužel je to tak a musí se napsat, že Cashley je to zlo. Angažovaní trenéři či manažeři byli jen jeho pouhými loutkami.

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nový bohatý vlastník nepřijde..

Reagovat
ACSMan

Tak to jsou ještě blbší jestli pustili Beniteze

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mají v rukávu tajný eso..

Reagovat
smazaný uživatel

Vraci se do Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Ashley takový vemeno???...

Reagovat
kissak

totální

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný řešení je bojkotovat zápasy, dokud nás Ashley neprodá, jinak si pořád bude dělat kokotiny a nějaký protesty ho netrápěj. Podobně tak Babiš. Dokud neteče krev, tak protest nikoho nezajímá.

Reagovat
Ferguson6

No v Pl ten bojkot veľmi nefunguje, lebo taká veľká časť fanúšikov sa nikdy nenájde a k tomu tých, čo sa nájdu, nahradia turisti.

Reagovat
Seydou Doumbia

V Anglii to fungovat nemůže, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot je na nic, obzvlaste v Anglii.Lepsi by byl novy majitel, protoze tady to nevypada dobre.

Reagovat
Coniglio

dufam ze CFC fans mi nezaznu zbijat kriz ale ja si dokazem predstavit Lamparda v Newcastli..myslim ze okrem zotrvania v Derby by prave toto mohla byt prenho idealna sanca urobit dalsi krok..a o rok, dva kludne do Chelsea, preco nie. Ale realne kto? Monk? Podla mna by si sancu zasluzil..blbost?

Reagovat
Whitemedia

Lampard pod tím blbem.. větší pohodu bude mít asi i pod Marinou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kolouch

Velká rána pro Newcastle. Benitez viděl v klubu potenciál růstu, ale pokud majitel neuvolní prostředky na posílení týmu, tak je to marný boj. Tak co třeba Allardyce, Moyes nebo Pardew, ti by mohli držet hubu a krok...

Reagovat
raduinho

Newcastle je stoka. Škaredé město se škaredými lidmi. Ou foking hel.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, jedno z nejhezčích měst v Anglii je stoka

Reagovat
NuFc23

Reagovat
raduinho

Jedno z nejhezčích měst v Anglii = stoka. Británie je hnusná, města na kontinentě jako Vídeň, Praha, Bern nebo Barcelona jsou úplně někde jinde.

Reagovat
kolouch

Země s architekturou, která se vyvíjela téměř izolovaně od zbytku kontinentu a proto je naprosto unikátní a nepodobá se jiné zemi na světě = stoka?? Á pozor, pán bude odborník...

Reagovat
raduinho

Prosimtě vzdyt i ten londýnský tampon museli obšlehnout od Brna.

Reagovat
kolouch

Myslíš ten londýnský tampon, který byl dokončený šest let před tím brněnským?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

O to trapnější to je, že se v čůráčství nenechali předběhnout ani od Brna

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, porovnávej "obyčejný" město s nejhezčími městy světa, logika jak Ovčáček

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Toto je článek související s Newcastlem a ne o Stoke. To sis popletl panáčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do cfc snad, po nem pak Lamps

Reagovat
Whitemedia

přestaňte ho cpát do Chelsea, to už se raději měl donutit Sarri, aby dodržel kontrakt..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neni me prani, spise realisticky odhad na Allegriho a dalsi muzes v tom bordelu zapomenout

Reagovat
Whitemedia

tak já Allegriho nechci.. je to risk, ale Frank a nebo nic a ať to trénuje raději Marina

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis a ja bych zas Frankovi pral, aby dorazil, az to bude aspon trochu stabilizovany (napr. ze by mohl podepsat nejakou posilu nebo tak)

Reagovat
Talker

Osobně bych preferoval Beniteze radši než nějakého Allegriho. To by byl naprosto nesmyslný krok. Ale Lampard je na prvním místě (vzhledem k tomu, že z Ajaxu prostě Haga asi jen tak nedostaneme).

Vůči Lampsovi je to blbý, ale potřebujeme změnu mentality, někoho, kdo bude jako Southgate pro repre a změní ten přístup k mladíkům.

Reagovat
Swarley

slušný výběr pro Chelsea, Rafa nebo José

Reagovat
mikelinos

jj nikdo jiný na světe vůbec nepřipadá do úvahy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Jose si posledne v cfc relativne zkazil reputaci a ted by tam sel do fakt slozite situace, rozhodne by me jeho navrat prekvapil

Reagovat
Swarley

tak Rafa by nebyl o moc míň překvapující

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale porad by se dalo rict, ze by si "polepsil", hur jak Newcastle na tom Cfc neni ani s banem. Jose by si naopak mohl definitivne pokazit to malo z dobreho jmena, co mu jeste na Ostrovech zbylo

Reagovat
smazaný uživatel

Říp in peace

Reagovat
nani92

príde Chris Coleman

Reagovat
Busby babes

One of the clauses #mufc included in the add-ons (+£15m) of their second offer for Wan-Bissaka was if the club won the Champions League. Crystal Palace considered the add-ons wildly unrealistic #mulive [guardian]

To jsme dopadli.

Reagovat
ACSMan

Ještě si takhle děláme z hráčů co chceme srandu.

Reagovat
Kixi Syhimour

jako zkoušíme to chytře, ale přijde mi to pro CP nevýhodné, to radši trvat na jiném bonusu nebo na penězích rovnou.

Reagovat
Kixi Syhimour

*zkoušíte

Reagovat
Grahf

mali dať nejaký realnejší bonus, takú relegation klauzulu by určite hneď prijali :)

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

to bych radši vzal být CP sto táců na ruku

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Jak ve FM

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Reagovat
maraynwa

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Cobra

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Thundeus

Velká rána.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

15:24 Newcastle by mohl převzít Gattuso

Gennaro Gattuso by nemusel být bez angažmá dlouho. Bývalý kouč AC Milán se objevil ve spojení s Newcastlem United, který hledá náhradu za manažera Rafaela Beníteze. (football-italia.net)

Wtf?

Reagovat
Busby babes

pojd mi!!!!

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně by to ligu okořenilo

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/football/blog/2019/jun/23/manchester-united-mystery-director-of-football?CMP=share_btn_tw

k tomu nasemu hledani sporting directora. Je to dobry cely, ale tohle pobavilo:

You can understand Woodward’s reservations. On the one hand Walsh is the man credited with bringing N’Golo Kanté and Riyad Mahrez to Leicester City. On the other he took the blame for a splurge that resulted in Everton starting the 2017-18 season with 473 creative midfielders and ending it with supporters urging Sam Allardyce to eff off, which is something Walsh might want to gloss over at his next job interview.

Look closer, though. Unfortunately Solskjær is sitting in one of those stationary kiddie-ride cars found outside supermarkets. It bounces around for a bit. It is exciting for a few seconds. Then it stops.

Reagovat
vladis271

hrá zdržovaciu hru. Mám v MU extrémnu moc a ako každý pri moci sa jej nechce dobrovoľne zbaviť.

Je to paradoxné a smiešne, ale toto je prvé meno čo pri Vás počujem čo má s takou pozíciou nejaké skúsenosti. MU pundits with zero experience určite nie sú tí čo by to mohli otočiť.

Reagovat
Busby babes

mluvilo se o Paulu Mitchelovi, pak tomu z Juve, van der Saarovi, Jordi Cruyff nebo ten z BVB. ale vzdycky to po par tydnech utichlo.

Reagovat
r.mrazik

jsou to normalni vocasi...

Reagovat
vladis271

V klube sa pokúsia udržať Mignoleta ako dvojku. Spomína sa nejaký 40 miliónový backup za Robertsona. Pepe dlhodobá prirodzená náhrada za Salaha, ale kedže jeho odchod je v blízkej budúcnosti nepravdepodobný tak po nom nepôjdeme.. O posile na AM ani chýrz ani slychu.

Najprv máme vyriešiť odchody až potom príchody a v klube sú presvdčení, že tím je v podstate kompletný a už sa pôjde len po najvyššej kvalite ak sa na trhu taká objaví.

Reagovat
vladis271

V klube sa pokúsia udržať Mignoleta ako dvojku. Spomína sa nejaký 40 miliónový backup za Robertsona. Pepe dlhodobá prirodzená náhrada za Salaha, ale kedže jeho odchod je v blízkej budúcnosti nepravdepodobný tak po nom nepôjdeme.. O posile na AM ani chýrz ani slychu.

Najprv máme vyriešiť odchody až potom príchody a v klube sú presvdčení, že tím je v podstate kompletný a už sa pôjde len po najvyššej kvalite ak sa na trhu taká objaví.

Reagovat
avicii

Bolo by fajn keby Mignolet ostal.. Spomínal sa Junior Firpo ale to bude kacica už to niekto písal ze tam záujem neni...AM zháňať vyzerá ze nebudeme.. LB a niekto do útoku.. Krídlo co zahrá aj na hrote.. Pepe by bol super ale asi pôjdeme po nikom lacnejšom...

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku som sklamaný, že klub aktívnejšie neusiluje o doplnenie kádra vhodnými a potrebnými hráčmi... CM/AM, bek a krídlo/útočník.

Reagovat
avicii

AM zrejme nebudeme hrať v Kloppovom systeme.. LB a krídlo sú nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, tak v tom prípade kreatívne CM ... Proste hráč, ktorý zvládnej aj CM aj AM a je kreatívny, pretože taký nám chýba... Keď hrajú CM De Bruyne, Silvovci, tak aj my by sme mohli mať aspoň jedného takého hráča... Bobby môže byť tento post, alebo Ox, ale s Oxom to bude ešte zaujímavé, v akej bude forme...

Hej, sú nutnosť...

Reagovat
avicii

Práve to ze sa vracia Ox nebudem privádzazt takéhoto hraca si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto, budem sa modliť, nech Ox naberie formu ako pred zranením... No, bojím sa, že nie, keďže po vážnom zranení býva ťažké dostať sa do predchádzajúcej formy + je lazar...

Reagovat
JessePinkman

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je skôr typický box to box hráč, chcel by som hráča s technikou, prihrávkou a periférnym videním, ale to chcem asi príliš :/

Reagovat
smazaný uživatel

Smula, ze Kroos nakonec prodlouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj podobný typ by sa hodil, aj keď pohyblivejší a kľudne menej preverený, Klopp by ho dotvoril...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Kroose jsem zminil proto, protoze se spekulovalo jestli setrva a za kym jinym by sel nez za Kloppem, nikdo podobny kdo by se lfc hodil a mozna by byl dostupny me nenapada

Reagovat
Reggie

Ja mel vzdycky za to, ze Keita je prave resne tento typ, co jsi popsal. Playmaker. S tim i prece prichazel ne? Ze je kreativni. Na co dalsi box to box, tech tam je...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimol som si, že by bol Naby taký...

Reagovat
Reggie

Uprimne jsme nevidel Nabyho poradne ze Pool hrat, ale podle me prichazel s presne takovou nalepkou - playmaker.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já myslím, že Klopp nikoho nechce a jako back-up bude Brewster

Reagovat
avicii

Šancu si zaslúži ale potrebujeme aj okamžitú kvalitu a dúfam ze Klopp si je toho vedomy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho nedoviesť po víťazstve v LM by bola dosť fatálna chyba

Reagovat
Kixi Syhimour

Sdílím podobný skeptický názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Doufám, že to myslíš ironicky a scouseři ti akorát sedli na lep

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Neosviezit ten hlavne v ofenzíve úzky káder by bola dosť možno chyba. Ak by sa teda zázračne nepresadili mladíci (napr. Brewster), to by som bol len rád :).

Reagovat
Counter

jj, o tom žádná, jen bych udržení stávajícího kádru s nadějí na lepší výkony mlaďochů nepovažoval za fatální chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja (a mnoho iných vedení - resp. manažérov úspešných tímov, podľa ich nákupov) som toho názoru, že po úspešnej sezóne, v ktorej väčšina hráčov hralo na maximum svojich možností, treba rozhodne káder osviežiť 2-3 hráčmi, ktorí majú šancu na základ. Pretože stagnácia, strata motivácie a zranenia sú veľmi pravdepodobné.

Reagovat
Counter

Podle mě ten kádr máte dostatečně široký, s výjimkou LB. Jestli se přivede několik nových hráčů, hajpovaní mladíci si kopnou jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Counter

Nabízelo se to ("dost fatálna" je OTT). Ten tým dokázal nemožné jak v lize, tak LM, není třeba do toho výrazně sahat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz maju šancu nalakať fakt top hračov.

Ďalšia vec je, že po úspechoch je potrebné priniesť do tímu konkurenciu. Hráči musia stále bojovať o svoje miesto, inak zlenivejú. Pozri jak vyhorel Real Madrid, ak by spravili nejaké prestupy skôr, neboli by teraz tam kde sú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real dal hattrick v LM. Pochopiteľne, že motivácia vyšumela.

LFC, táto squadra, to vyhrala raz, LM. Stále je pred nimi veľká výzva-vyhrať PL.

Reagovat
Counter

S Realem by to možná bylo srovnatelné, kdyby Liverpol teď v létě prodal Salaha a přivedl Townsenda.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Ak by Simon chcel ostať, tak by to bolo super, príkladná dvojka. Čo sa týka krajov obrany, tam je podľa mňa jasné, že hráč za veľké peniaze nepríde, kedže tam máme Robba s Trentom. Avšak hráč by sa tam hodil a snáď sa po niekom obzeráme.

Čo sa týka ofenzívy, tam súhlasím stým, že ak má prísť hráč tak fakt kvalita, ktorá by bola pre tú trojku konkurenciou a nie náhradníkom ako Shaq.

Uvidíme, ja očakávam jedného, max.dvoch hráčov. Len dúfam, že sa u niektorých fans zase nestrhne ohľadom nepríchodov nejakých hráčov panika, ako to bývalo zvykom v predošlých prestupových obdobiach, pretože rozhodnutia z minulosti či priviesť alebo nepriviesť nejakých hráčov sú zatiaľ na strane Jurgena.

Reagovat
avicii

Zatiaľ by som nepanikaril.. Času je dosť a aj kluby ktoré toho potrebujú o mnoho viac zatiaľ nenakupujú vo veľkom..

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší to vyřešit dřív. Taky už může být pozdě až se rozhodneme někoho koupit. Jestli nepřijde aspoň jeden hráč světových kvalit, tak bude důvod k panice.

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek na foru, co mi mluví z duše:

í"There isn’t a manager on the planet they could bring in that would compare to Rafa even pep wouldn’t be the same. I love the man more than any player who I ever saw play for Newcastle (except hatem ben arfa) We were such a shambles when he took over and he turned us into one of the best defences in the premiership with a crap squad. I’ve no doubt had he been given money he would have greatly improved our attack as well. He did it all without making any noise or complaints. Just a genius at managing a football club, he’s so underrated by the rest of the footballing world."!

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Counter

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
salami

hlavne za HBA

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

Kandidátem pro Newcastle je prý i Grant

Grant se objevuje ve spekulacích asi vždy, když je v Anglii volný flek, ale tak nějak by mi k tomu majiteli Newcastlu pasoval..

Reagovat
Bandita_Harry

Hrozný tréner, ten nevedel hrať ani so suverénne najlepším tímom v lige, myslím tým Partizan

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Briggus

Nebyl v tomhle projektu i Kozák?

Reagovat
mayday

To by mě zajímalo.

Reagovat
Smreky

OT: Wan-Bissaka za 42 mega??? Nie je to prestrelene trosku s tou cenou?

Reagovat
Godwinson

Podle mě ani moc ne

Reagovat
EXoRcIsT

pri dnesnych cenach uz ani neviem co je normalne a co nie . Ked vidim za kolko isli Neymar Pogba Coutinho atd tak mi je zle pritom takych cien su hodny max CR7 a Messi

Reagovat
Smreky

Viem že je mladý a je anglan... ale aj tak... neskutočná cena za jednu dobrú sezónu

Reagovat
Godwinson

Platíš za potenciál a on ho má hodně, teď si vezmi, že Felix půjde za 120

Reagovat
Smreky

Dnes už hocijaký hráč ktorý je mladý hádam nejde pod 30

Na felixa som zvedavý, mne hrozne nepasuje do atletica... aby nedopadol ako gelson...

Reagovat
eder

Musíš se oprostit od pohledu na věc optikou dělníka z kolbenky. Jinak ti bude zle už navždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne ani nie...

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
kolouch

Myslím, že ještě cajk. Mluvilo se i o 60 milionech a vůbec bych se nedivil, kdyby to za něj dali

Reagovat
salami

Mladej talentovanej Anglican, tahle cena je jeste dobra.

Reagovat
Smreky

Viem že je mladý a je anglan... ale aj tak... neskutočná cena za jednu dobrú sezónu

Reagovat
eder

Tak Rafa odchází od Magpies. Kampak asi povedou další kroky jednoho z nejlepších trenérů tohoto milénia?

Reagovat
Counter

Prý Čína, ale snad něco lepšího, ať nám jeho magie zůstane na očích.

Reagovat
mr.Silver

Kdyz uz se tu resi vsechno

Jedu s kamosema na rozlucku se svobodou do Prahy, doporucite neco? Nejde mi konkretne o strip bar (i kdyz eventualne muze byt i to), ale spise misto, kde by slo v klidu posedet, vypit dobre alko, a popripade i zaparit.

Reagovat
smazaný uživatel

hot peppers

Reagovat
hona.kub

proč zrovna do Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Showpark Holešovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se řeší na twitteru Ovčáčka

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
krisa

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Praha je super mesto na rozlucku. Viac menej v centre su vsetky bary, ktore potrebujete. My sme sa postupne premiestnovali do podnikov ktore boli v okoli, ale treba isto nieco special : napr. plavba po Vltave bola super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no. Straky zachrani jen nove vedeni...

Reagovat
salami

Diky Rafo. Vratil nas do PL a uhral slusny 2 sezóny s materialem spis na sestup. Jako nahradu si preju nekoho mladyho, nema cenu lovit velky jmena, kdyz s Ashleym nepohnul Rafa, tezko ho donuti investovat do kadru nekdo jinej. Aby to nebylo tak negativni, budu doufat, ze to prinese koukatelnejsi a min pragmatickej fotbal, nehlede na vysledky. Pak je docela diskutabilni i Rafuv cich na vyber posil. Je schopnej majstrstychu jako jsou Schaar, Rondon, ale i uletu ala Muto nebo Lazaar. Myslim ze prodej v dohledny dobe nehrozi, ja budu aspon doufat, ze se pujde cestou mladsich talentovanejch hracu a ofenzivniho fotbalu.

Reagovat
LuckyCharlie

Jak to teď bude s Dúbravkou .. Stále jednička ?

Přeci jen Benítez bylo to pojivo co ho do tý pozice dostalo ..

Reagovat
Bandita_Harry

s odchodom Rafy sa vsetky jeho vykony vymazu a poslu ho naspat do Fortuna ligy

Reagovat
LuckyCharlie

Je to otázka no .. Protože v nejednom vyhroceném zápase castle podržel a myslím si, že kvality na to ukázal, že zrovna on by tam chytat měl. Umístění v tabulce je druhá věc, ale né vždy za to může jediný hráč. 50 odehraných zápasů / 59 obdržených gólů / 15 čistých štítů za celou dobu za NUFC.

Reagovat
cristiano.K.

detaily samozřejmě neznáme, ale víme, jak to v NUFC funguje.

Kolik mohl požadovat Benitéz na přestupy? můj tip, 50 mega liber, Ashley nabídl polovinu

Reagovat
Woods

Sa divim ze ho chcu vobec v Cine. Platit take peniaze prehistorickemu dinosaurovi kt nevyhorel jedine v Nufc je sialenost.

Ale tak cim dalej od europskych lig tym lepsie

Reagovat
Bandita_Harry

mimo

Reagovat
Woods

Si ty ak mas toto spanielske prasiatko za trenera

Vacsi traged v PL nebol

Reagovat
Bandita_Harry

cim to vies podlozit toto odvazne tvrdenie ?

Reagovat
papanegra

Podle mne velká chyba od Strak. Rafa ten tým držel a s tím materiálem co měl hrál hodně solidně.

V doplatí na a v této sezoně budou rádi za záchranu.

Rafovi přeji nějaké další hezké angažmá, s podporou vedení, velký sympaťák.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele