Nevím, kolik lidí se tady už vystřídalo, kritizuje Jansen

08.04.2013, 20:19
Aktuality
Hamburger SV měl před několika týdny vynikající formu a pomalu pomýšlel na evropské poháry, všechny sny se ale začínají rozplývat po dvou domácích porážkách a debaklu v Mnichově. Marcell Jansen má jasno, za negativní výsledky podle něj může špatná personální politika klubu...

Sedmadvacetiletý krajní záložník či obránce zamířil před pěti lety z Bayernu do HSV, které tehdy patřilo mezi špičku bundesligy. To ovšem momentálně neplatí, severoněmecký klub je třetím rokem bez pohárů a sám Jansen stejně dlouhou dobu bez reprezentační pozvánky.

"Mám dojem, že už tu zbývají jen dva hráči, se kterými jsem v HSV před pěti lety začínal. Nevím, kolik trenérů, sportovních ředitelů a dalších lidí ve vedení za tu dobu klubem prošlo," pustil se do kritiky Jansen, jehož týmu po prohrách 0:1 s Augsburgem a Freiburgem a debaklu v Mnichově patří jedenácté místo.

Podle Jansena současnému týmu chybí vůdčí osobnosti. "Takové hráče si jen tak nevyrobíte, ale podle určitých kritérií je musíte do klubu přivést. Ale je to také otázka kvality, že si momentálně s naší situací nedokážeme poradit," řekl dále rodák z Mönchengladbachu.

Krize Hamburgeru SV se ovšem netýká jen prvního týmu, rezerva je totiž blízko sestupu z Regionalligy Nord, čtvrté nejvyšší soutěže. Včera prohrála 1:4 v Rehdenu, ačkoliv za ní nastoupili hráči "áčka" jako Jiráček, Kačar, Bruma, Rajković, Sala či Lam. "Tohle jen dokresluje celkovou situaci. Všichni hráči se musíme sami sebe ptát, jestli náš přístup je v pořádku," uvedl Jansen.

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co se stalo s tím kdysi obávaným HSV?!

Reagovat
smazaný uživatel

Maška na hrot a hned to bude veselejší

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vůdčí hráči .. vidím tam Vaarta, Westermanna, Adlera a i on by měl být jedním z nich, jenže když člověk hraje už několik leto ho.. tak je nejsnadnější se ohradit na ostatní..

Reagovat
smazaný uživatel

prave lava strana na ktorej je on dosť taha HSV...podava dobre výkony ale nikdy nebol vodcom alebo niečim podobnym.....

Vaart sa vrátil a dúfal že pred nim cela BL padne na zadok...a nestalo sa tak...BL išla hore a on dole

Reagovat
Arne

Ronny prodloužil Ale i tak doufám, že Ivanschitze přivedou, můžou hrát spolu... Ale teď to chce porazit brunšvíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Proč Mainz nechce Ivanshitze? to je nelogický

Reagovat
Arne

Chce vsadit na mladší.

Reagovat
FC Porto FC

a není tam pomale nejlepší a kapitán?

Reagovat
Arne

Tak jeden z těch lepších určitě, kapitán ne, tím je jeden z těch dvou starších stoperů.

Reagovat
FC Porto FC

ahá tak to sem se asi přehlíd :D

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Ivanschitz půjde do herthy

Reagovat
JozkokozleJ

Nakoniec som za to velmi rad. Aspon clovek moze buducu sezonu dufat, ze kebyze je nejaky zapas herne naprd, vzdy tam moze nieco padnut zo standardky.

Brunsvig padol s prehladom

Reagovat
Arne

To jo, lepší standardky jsme snad nikdy neměli... Ale určitě bych, klidně už teď někdy, zkusil Ronnyho na CM. Dneska když se stáhl, hlavně v první půli, tak tam dával do křídla neskutečně kvalitní míče. Já nevěřím, že v bundeslize bude tohle, co teď hrajeme, fungovat, tam takhle "všechno dejme desítce" nikdo nehraje, navíc by to na tu pozici chtělo někoho běhavějšího.

Dneska ale ta výhra byla důsledkem spíš špatnýho soupeře, Braunschweig hrál fakt hrozně. Ironií je, že to klidně mohl doklepat na remízu, jak má ve zvyku, mohli jsme ho posadit do sedla (viz ten Bičakcić, u kterýho zaspal tuším Alfi - ten byl mimochodem jinak velmi dobrej). Ramos lahůdka, něco takovýho by asi Pierre nesvedl.

Reagovat
JozkokozleJ

Ronny v minulosti par zapasov na CM/DCM odohral a suhlasim, ze je tam platny, zvlast pri rozohravke. Ovsem problem by mohla byt ta nebehavost a nedoraz. Na tomto poste by bola vidiet o dost viac, nez na ACM a nedostatky v tomto priestore sa v 1.BL trestaju. Ked uz sme pri tomto poste, zacina sa mi pozdavat Kluge. Akoby uz nemal ambiciu tolko tvorit a sustredi sa na strazenie stredu pola, pricom i tak dokaze zautocit (predskocenie, vypichovacky). Za skusku dua Ronny - Kluge by to mozno stalo. A v 1.BL, pred nimi, tebou spominany Ivanschitz (snad).

Braunschweig nehral dobre, ale ja myslim, ze i zapricinenim dobrej hry Herthy. Luhukay Inak, kiez by ich este stihol sfuknut z druheho miesta K´lautern, popr. Köln. Je to uz ale zrejme nerealne. Prilis sa totiz na Braunschweig v 1.BL netesim.

Reagovat
Arne

Já taky ne, ti tam nemají co dělat... Ale fakt je, že na podzim jsem si říkal, že bez tria Bičakčić, Kruppke, Kumbela jsou mimo, přitom Kruppke jim chybí už dlouho a furt se drží. Ale nevím, co tam chtějí předvést, včera byli jak učedníci.

Já právě myslel duo Ronny - Niemeyer nebo někdo, kdo to jen a jen brousí. Kluge mi přijde trošku konstruktivnější typ, ne vyloženej zametač, i když zrovna včera se do té role blížil. Jinak nevzpomeneš si, v jakým zápase hrál Ronny takhle vzadu? Já ho pamatuju jen na levým beku nebo záloze.

Reagovat
JozkokozleJ

Na konci minulej sezony tam hral parkrat a mam pocit, ze som ho tam videl i pocas ostatnej druholigovej sezony.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja by som bol vylozene poteseny, kebyze Niemeyer neudrzi zaklad a na jeho mieste by hral Kluge z poslednych tyzdnov. Kluge je bojovnik, maka a dokaze prispiet i ofenzive (ale nesmie to byt jeho primarna uloha na ihrisku). Od Niemeyera sa niekedy tazko dockat presnej prihravky na 5 metrov.

Reagovat
jv

Snad to tak Preetz vyřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiez neviem ale lepsie je mat otvoreny obchod ako obchodeny otvor

Reagovat
georgeo

Jiráček v béčku to aby v létě šel zase o adresu dál

Reagovat
F.Torres

místo Daridy...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jich líto, už kvůli Adlerovi..

Reagovat
REPLIKATOR

Podle mě je to z velké části vina sportovního ředitele Arnesena.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam natahal ty losery z chelsea

Reagovat
risk je zisk

ktere?

Reagovat
REPLIKATOR

Všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

bruma,rajkovič, manciene???

Reagovat
Talker

Přidej Salu a Toreho... Toho koupili za nějakých 300k a 50% z dalšího přestupu a dostali za něj 6 mega - tj vydělali nějaké 3 miliony na něm.

Reagovat
Posledni Kovboj

To byl tusim on kdo tam natahal Chelsea "B", zejo? V tom pripade souhlas.

Reagovat
salami

moc se mi líběj jeho "vousy"

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček, Kačar, Bruma, Rajković, Sala či Lam ....tak jestli tihle hráči nedokážou porazit tým ze 4. ligy tak je to tam asi hodně špatný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s tím neudělá nic ani Fink tak to bude smrdět. A jak víme, ryba smrdí od hlavy.

Reagovat
pospech11

Je zajimave, videt ze takovy klub jakym je HSV se trapi. Ale ono je celkove zajimavy pohled na tabulku a je mi divne proc se trapi tymy jako Stuttgart, Werder a nebo prave HSV.

Reagovat
j_mrazik

Kam vstoupí někdo z Chelsea, tam pšenka moc nekvete.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Diouf odmítl vylepšenou smlouvu, podle které by si měl za rok vydělat více než 2 mil eur. Ten dochod do Dortmundu vypadá čím dal tím reálněji..

Reagovat
db18

...tak to s tím Schmadtke asi doopravdy na konci sezony sekne

Reagovat
smazaný uživatel

on říkal, že v případě odchodu Dioufa půjde tak nebo co?

Reagovat
db18

Ne, ale už jsou tam nějaké náznaky, se Slomkou prý téměř nemluví - a když se mu ještě teď nepovede přesvědčit nějaké hráče, tak věřím, že bude chtít ještě více pryč...

Reagovat
jv

...snad to případně nebude jediná posila na hrot, doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad né no..

Reagovat
Ferguson6

Snáď sa dajú dohromady. Ale je pravda, že tam chýbajú hráči ako boli De Jong, Mathijsen, Kompany, Barbarez, ... HSV

Reagovat
jv

Momentálně mají potenciál snad ještě větší, půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice hraje hovno, ale ma pravdu, nikdo za nic nezodpovida ptz tam vydrzi max tak rok krasnej stadion, slusny navstevy i sponzori, tam jinde byt chyba nemuze nez v tom vedeni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele