Nevillovo zranění není jak vypadá

06.05.2002, 12:41
Aktuality
Gary Neville, obránce Manchesteru a anglické reprezentace, který z prvního semifinálového zápasu Ligy Mistrů s Leverkusenem odstoupil už v 18. minutě kvůli zranění, prozradil, že ho levá noha trápila už týden před zápasem.

"Poprvé jsem problém pocítil v přátelském reprezentačním zápase s Paraguay. Byl to takový divný pocit, ne bolest. Ve víkendovém zápase s Chelsea se noha ozvala ke konci, posledních 15 minut už to nebylo dobré. Pondělní rentgen ale ukázal jen drobné pohmoždění, takže jsem mohl hrát dál, při předzápasovém tréninku bylo vše v pořádku." Ze zápasu s Leverkusenem ale uběhlo jen 18 minut a Gary Neville už musel být střídán. "V šatně mi doktor řekl, že je to zlomené. Je to únavová zlomenina. Lidé si myslí, že jsem si to přivodil v tom souboji se Zé Robertem. Tak to ale není, ani jsme se nedotkli. Když jsem vstal, cítil jsem bolest, jinou než o víkendu s Chelsea. Snažil jsem se to rozhýbat, pár minut jsem po hřišti pobíhal jako blbec," řekl pro klubovou televizi MUTV. "Stále jsem doufal, i když šance byla minimální, teď už je ale jasné, že mistrovství světa nestihnu. Samozřejmě jsem zklamán, nejdůležitější ale pro mě je být absolutně fit pro Manchester United na startu příští sezóny," řekl Neville.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele