Neville si chce vybojovat základ

30.07.2008, 13:59
Aktuality
Gary Neville má před novou sezónou jasný cíl – po těžkém zranění si v kádru Manchesteru United znovu vybojovat místo v základní sestavě, které v jeho nepřítomnosti obsadil Wesley Brown.

Zkušený obránce zmeškal prakticky celou loňskou sezónu, která pro Manchester znamenala obrovský úspěch, a jak sám přiznal, nedokázal si zisk double užít tak, jak v roce 1999, kdy Rudí ďáblové získali dokonce treble.

"Loňská sezóna byla z osobního hlediska velice frustrující, nebýt zapojen do tak úspěšné sezóny bylo těžké."

Nyní už je Neville plně fit, což dokázal v přátelském utkání proti Portsmouthu, ve kterém odehrál svých prvních 90 minut po obrovsky dlouhé době. "Bylo pro mě velmi důležité odehrát celý zápas, ale v posledních patnácti minutách už jsem byl unavený. Ale řekl bych, že to byl každý, podmínky v Nigérii byly hodně těžké."

"Rád bych odehrál alespoň jeden ze dvou zápasů, která nás teď čekají. To mi pomůže dostat se do plné formy a snad budu mít možnost být součástí další úspěšné sezóny," věří klubový kapitán.

Neville si dobře uvědomuje, že získat zpět místo v sestavě nebude snadné, zvláště po výborných výkonech, které na pravé straně předváděl Wes Brown. "Byl jsem dlouho mimo hru, ale Wes má za sebou už dvě těžká zranění a je pro mě inspirací. Minulou sezónu podle mě patřil mezi tři naše nejkonzistnější hráče. Byl vynikajicí."

"Stojí předemnou mnoho výzev, jednou z nich je dostat se opět před Wese. Po jeho výkonech to však bude hodně těžké," zakončil Neville.

Autor: Petr Kilian / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to mit hodne tezke :-( Mam ho strasne rad, je to skvelej kapitan a umi uzasne centrovat,ale po zraneni to bude mit tezky, aby hral opet ve vrcholove forme... Navic na nej tlaci zlepsujici se Brown a talentovany Simpson, ktery mne v Africe uchvatil

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bude mit fest tezke ,,,,,a Simpson je fakt zapas od zapasu jistejsi budoucnost obrany UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej problem je, ze Simpson lip utoci jak brani

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale tohle muze jeste s vekem dohnat :-)) Doufam :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že to dokáže,kvůli sobě,fanouškům z Old Trafford,strávil tam život,tak to dokáže. Gary Neville

Reagovat
madridcan

chciet moze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však vybojuje, musí ještě jako kapitan dovést MU k tomu milníku v historii kdy se stane nejuspesnejsim anglickym klubem vsech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Už na to nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Už na to nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

No pochybuju že na to bude mít.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně štěstí Gary, budeš ho potřebovat, protože Wes a možná už i Danny budou tvrdý oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

gary to bude mít těžké ale mám ho rád správný kapitán byl hodně štestí gary

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že Gary na to pořád má.Navíc sezona je dlouhá,takže se mužou s Wesem,možná i Simpsem střídat.Je lepší mít na jeden post 3 kvalitní chlapy než jednoho.Hlavně jsou všichni United,tak by tam nemusela být nějaká nevraživost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele