Nešťastný zápas, prohlásil trenér Slovanu po remíze s lucemburským mistrem

13.07.2023, 10:47
Aktuality
Vladimír Weiss starší (© AFP)

Už před výkopem trenér Slovanu Bratislava Vladimír Weiss (58) upozorňoval, že jeho tým nečeká v úvodním zápase 1. předkola Ligy mistrů nic lehkého a má před soupeřem respekt. A jako by předvídal komplikace, které se na Tehelném poli odehrají - Slovan totiž v domácím prostředí s lucemburským soupeřem pouze remizoval 1:1.

Špatný začátek, zbytečné vyloučení

Jeho svěřenci si zkomplikovali souboj hned v první polovině prvního dějství, když rozhodčí ve 22. minutě ukázal na bílý puntík po faulu Jabua Kankavy. Pokutový kop následně proměnil Dominik Stolz. Hosté nicméně vedli jen tři minuty, protože téměř vzápětí vyrovnal Vladimír Weiss mladší, což byla nakonec poslední branka úvodního duelu.

"Z naší strany to byl nešťastný zápas. Nezačali jsme dobře. Soupeř šikovně kombinoval. Nemáme běžce, které bychom na takový typ presinku měli mít. Na druhou stranu mužstvo ukázalo pozitivní tvář," hodnotil hlavní trenér Slovanu krátce po skončení utkání před mikrofonem RTVS.

Statistiky utkání. (©Livesport)

V nastavení prvního poločasu přišel šok, když ukrajinský rozhodčí Kopijevskij opět zamířil k monitoru VAR a viděl tam kousnutí Juraje Kucky poté, co ho zalehl protihráč. Slovenský reprezentant za to po zásluze viděl červenou kartu, čímž svým spoluhráčům výrazně zkomplikoval zbytek zápasu.

"To vyloučení bylo zbytečné. Neviděl jsem to dobře, jen jsem něco slyšel. Taková naivita. Ale klobouk dolů před našimi hráči, protože jsme to i v deseti lidech zvládli. Věřím, že jsme lepší tým. Máme týden, abychom dotrénovali a věřím, že postoupíme," mluvil sebevědomě a jasně Vladimír Weiss starší.

Incident okomentoval i kapitán Slovanu Vladimír Weiss mladší. "Ležel na něm hráč. Víte, v takových zápasech a v adrenalinu uděláte ve vteřině něco, co nechcete. I já někdy řeknu něco, co tak nemyslím. Stalo se, jdeme dál," podržel Weiss svého spoluhráče. Kuckovi každopádně hrozí trest. Například útočník Luis Suárez dostal za kousnutí distanc na čtyři měsíce.

Výborný Bajrič a důležité poznatky před odvetou

V duelu se představila nová posila Milan Borjan. Ve stoperské dvojici operoval navrátilec z hostování Bajrič. Po změně stran se na hřiště dostal také Kyriakos Savvidis a zhruba 20 minut odehrál Marko Tolič.

"Milan nezačal dobře, udělal chybu. Ale je zkušený, bylo to na něm vidět. Bajrič podal vzadu výborný výkon. Vpředu hrála prakticky stará sestava. Z těch nových hráčů byl ve druhém poločase výborný Savvidis, takticky i pohybově. Musíme být klidní a rozumní. Jak jsem již řekl, věřím, že máme lepší tým. Musím mít šťastnou ruku, trefit se do sestavy a postoupit," dodal trenér Slovanu.

Ještě před zápasem 58letý kouč zdůraznil, že o lucemburských mistrech nemají příliš informací. Po prvním zápase má ale před odvetou jasno.

"Přesně tohle jsem očekával. Trenér se takto prezentoval už předtím v Dudelange. Poučili jsme se z toho. Mají v týmu devět nových hráčů, také kvalitních. Vědí, jak hrát fotbal. Není to žádný slabý soupeř. Naše chyba v podobě penalty je pustila do hry. Pak přišlo vyloučení. Z tohoto pohledu jsme tahali za kratší konec, ale doufám a věřím, že to v odvetě morálně zlomíme," řekl RTVS Weiss starší. Odveta v Lucembursku se odehraje 19. července.

Autor: Livesport.cz / Peter Žember

Komentáře (155)

Přidat komentář
inferno08

Prokousat se těmi předkoly je vždycky těžké.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hiko

Reagovat
Unai

Reagovat
sound la

Reagovat
krisa

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mass

Reagovat
flamengo

Kuso v reštaurácii : Jedno do čierna prepečené rebierko poprosím, šéfe.

Reagovat
Remt

To Kuso namísto Kuco se podle mě rozhodně chytne, to je skvělý

Reagovat
Largo

Reagovat
Mass

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Aby si na nich Slovan v odvetě ještě nevylámal zuby...

Reagovat
netopier

Reagovat
janinho

Weiss pred zapasom v kabine povedal aby sa do supera od zaciatku poriadne zahryzli a Kuso v skole chybal ked vysvetlovali metafory... treba jednoducho na neho.

Reagovat
Keboto

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
raduinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
Keboto

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Lemond Laws

To se hezky uleželo za těch pár dní, jak tady někdo psal, že se těšíme až se budeme moct smát Slovákům v předkolech

Reagovat
Kily

já mám za to, že se jim smějeme rok co rok

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ttopi

Jaký je tvůj oblíbvený tým?

Reagovat
VTID94

Bože zase hamba hned prvý zápas

Reagovat
r3

Esteze to napise fanusik Trnavy (!), ktory ani nevie napisat slovo hanba.

Reagovat
JackDaniels.

Je to hanba, je to fakt...

Reagovat
Eichel

hanba? jop.. to teda je

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Spalovač šancí

"Dnes již není slabých soupeřů", prohlásil Pascal Carzaniga po remíze se slovenským mistrem ...

Reagovat
John Obi Mikel

"Soupeř kousal, ale vezeme nadějný výsledek", prohlásil trenér Hesperange po remíze se slovenským mistrem...

Reagovat
Laliga

Naši už by sa mali odhlásiť oficiálne zo všetkých súťaží a nerobiť tam rok čo rok ostudu. A keď sme pritom ani tú našu ligu radšej nikde nevysielať. To už je kultúrny zážitok na úrovni reality show.

Reagovat
O.Giroud

Ale prestaň, veď od príchodu Weissa vypadli akurát s tímami ako Bern, Olympiakos po vyrovnaných zápasoch. V skupine ich zničila iba Kodan a minulý rok skupinu vyhrali a boli sekundy od postupu do štvrťfinále nebyť tragického Chovana.

Reagovat
Prometheus

Jak velký má Slovan rozpočet?

Reagovat
O.Giroud

Asi okolo 15 mega

Reagovat
monkej

15-20 mega

Reagovat
Laliga

Na čele s Kmotríkom akoby to boli 3-4

Reagovat
netopier

Reagovat
Remt

Tyjo to nic moc, to bych čekal 2x tolik cca

Reagovat
Antijazvec

10-15 mil Eur

Reagovat
Laliga

No jediné s čím súhlasím je " od príchodu Weissa". No to je ale bohužiaľ jediná rozumná vec čo sa v Slovenskom futbale udiala za 20 rokov. Aj keď sa čudujem že sa vrátil na Slovensko. Zďaleka najlepší tréner, a jediný dôvod prečo Slovan má aspoň ako také výsledky. S tým odpadom čo má k dispozícii.

Reagovat
O.Giroud

Ono vlastne aj tá EKL k tomu dosť pomohla, že ju máš v podstate istú keď prejdeš prvým predkolom. Ale hej pred Weissom tie vypadávačky s Jelgavou a pod. bolo niečo. Žilina bohužiaľ má v péčku, uvidíme čo ten DAC. Trnava tiež vypadne na každom trochu lepšom súperovi.

Reagovat
r3

Mna absolutne fascinuje ta cast "aspon ako take vysledky" Slovan ma za poslednych 5 rokov porovnatelne/lepsie vysledky ako tie najvacsie kluby zo zvysku strednej Europy. Ale tak dolezite je si hlavne zanadavat, aj ked to evidentne nesledujes

Reagovat
Laliga

Hmm zaujímavý pohľad na vec. Podľa mňa je teda väčší úspech hrať LM ako EKL

Reagovat
r3

Aby sme sa nemuseli hadat pre koho je co vacsi uspech existuje klubovy koeficient.

Reagovat
Laliga

Okej, a na akom mieste je Slovan, keď je top v strede európy, chceš mi povedať že Ferencvaros, Linz, Salzburg, Slavia a podobne sú v rebríčku nižšie? O tom silne pochybujem

Reagovat
Laliga

No takže sú všetci vyššie ako Slovan

Reagovat
r3

Ano, cize jednoznacne plati tvoj nepriestrelny argument, ze kazdy rok je to hanba a ostuda

Skoda len, ze si si nevybral na porovnanie napriklad Wolfsburg, Lech, Spartu, Plzen, Rapid atd.

Reagovat
Laliga

A prečo nie aj ten Rapid, (dokonca aj Sturm) či Plzeň hrali za tých tebou spomínaných 5 rokov opakovane EL, na rozdiel od Slovana. Neviem ako ostatní. A hlavne by v priamej konfrontácii neuspel Slovan ani proti jednému z nich. Možno s tým Lechom . A čo tam pletieš ešte aj Wolfsburg? Pri Bundeslige ideš ešte hlbšie, to si veľmi nepomáhaš

Reagovat
Laliga

Neviem prečo výsledok v tabuľke predhadzuješ ako niečo čím obhajujem svoje tvrdenie, veď si s tým prišiel ty Navyše koeficient je zavádzajúci. Slovan ho má vyšší ako napr Sparta či Plzeň na základe víťazstiev v našej sranda lige. No Plzeň či Sparta sú bez pochyby lepšie tímy ako Slovan. A takých v tej tabuľke bude ešte desiatky.

Reagovat
netopier

No Slovan je trochu špecifický prípad. Nemyslím si, že by hral proti klubom ako Plzeň, Lech, Rapid, Sturm a pod. druhé husle. Oni majú problém so slabými tímami a preto sa nevedia prebojovať do LM. Akonáhle natrafia na silnejšieho súpera, tak dokážu zahrať veľmi dobre. Veď len za posledné roky potrápili PAOK, Olympiakos, Wolves, Bragu, Bazilej atď... Naopak so slabými si takmer vždy urobia hanbu (Sutjeska, Lyngby, Kuopio, nooo ten zoznam je dlhý... )

Reagovat
r3

Dufam, ze ten ospevovany Ferencvaros ti nesposobil prilis velky sok.

Reagovat
JackDaniels.

Chod si dat pilulku a toč palčekmi

Reagovat
Laliga

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Kucka snáď aspoň polročný Ban najlepšie keby nemohol hrať ani za repre. Pod Weissom tie zápasy proti lepším tímom sú super, ale jak ide o Shamrock, Pyunik, Zrinjski a pod. tak to je tragédia a hlavne tie domáce zápasy. Ľudia chodia vo veľkom počte aj keď sem prídu takéto tímy a Slovan sa im vždy odvďačí totálne trápnym výkonom proti týmto trpaslíkom.

Reagovat
Laliga

Dôvod je jednoduchý, chýba kvalita čo sa naplno ukáže keď máš prevziať iniciatívu.

Reagovat
O.Giroud

Len je to zvláštne, že to tak je pri každom jednom slabom súperovi. Tam im tie zápasy vyhráva ti, že súper proste kondične odpadne. Ale hej, Slovan nemá moc dobre ten káder poskladaný väčšina starcov pred koncom kariéry aj keď hrajú kvalitné, ale potom proti tímom z Európy to vyzerá takto.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
RickNash

už je zase tahle část roku? letí to

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neon

Reagovat
vceradnesazitra

On někdo čekal něco jiného? Stačila expreska

Reagovat
Mönchengladbach

Z patnácti hráčů, kteří naskočili do hry na straně Slovanu Bratislava, byli jen tři Slováci (Pauschek, Weiss, Kucka), všichni tři mají přes 30 let.

Fanouškům Slovanu nevadí taková "práce" s domácí mládeží?

Reagovat
celeb

Co cakat od klubu, ktory vedie rozmaznane decko Meciaroveho privatizera, zlodeja a radsej nevediet co este.

Hajlovanie na tribune, prichadzanie a odchadzanie do/z veducich funkcii klubu ako sa rozmaznany nacek vyspi ...

Ze tam vobec ten Weiss isiel, aj ked klobuk dole, co s tym timom minulu sezonu dosiahol (a ako blizko bol od postupu ...).

Reagovat
Eichel

Reagovat
netopier

Musíš sa opýtať Kmotríka mladšieho. Za tie dlhé roky to stále nepochopil a rok čo rok vyplakáva na tlačovkách, že Slovan má omnoho menej permanentkárov oproti podobne veľkým klubom v zahraničí.

Reagovat
r3

Kazdy by chcel mat idealne kader zlozeny len z odchovancov.

Na to, aby bol slovensky hrac v zaklade v Slovane by mal byt aspon v sirsom kadri reprezentacie. Len z tych hracov su viaceri samozrejme nerealni (Haraslin a pod.), dalsi absurdne predrazeni (Polievka) alebo ak aj by boli realni, tak je otazne ci by to kvalitativne bol posun vpred (Mak).

Ale ano, tiez by som rozhodne radsej videl v kadri napriklad toho Maka ako Agba, Voeta ci Zuberuho.

Reagovat
fenixLFC

aby bol slovensky hrac v zaklade v Slovane by mal byt aspon v sirsom kadri reprezentacie.

nema to byt presne naopak? nech sa presadi do akdra slovana a odtial sa dostane do sirsieho kadra reprezentacie. to co popisujes ty je proste to, ze jediny slvoaci co by mali hravat za slovan su hraci co skupia inde lebo su v repre

tym nevravim ze mi vadi ze slovan nema slovakov, je to uplne fuk, nech za kazdy tim hra to najlepsie co mozu zohnat a nie na zaklade narodnosti

Reagovat
r3

Nie, nepochopil si ma

Myslel som to vseobecne v zmysle, ze ak je hrac v zaklade v Slovane, tak tym padom ma kvalitu na to, aby bol v sirsom kadri reprezentacie. Cize ked niekto hovori, ze v Slovane ma byt viac Slovakov v teame, tak su to bud hraci na urovni reprezentacie (Weiss, Kucka, Vernon..) alebo potom su to hraci, ktori Slovan nikde neposunu a su v podstate balast na vyplnenie kadra (Krizan, Sulla atd.). Lebo niektori to podavaju tak, ako keby tu behalo 10 Weissov po Slovensku, ale Slovan si umyselne radsej vybere zahranicneho hraca.

Reagovat
O.Giroud

Tak úmyselne, nie vždy to tak je. Slovan chcel viac Slovákov v tíme, ale čo keď ostatné kluby pýtajú viac lebo Slovan. Druhá vec je, že ak už nejaký Slovák má vydarenú sezónu tak už krúžia okolo neho tímy z Belgicka, Holandska, Švajčiarska a radšej pôjde tam. Ak sa teda bavíme o kvalitných Slovákoch, lebo hráči ako Križan, Šulla čo si napr. spomínal prídu ľahko. Príde mi to také nešťastné, že ak hráč aj chce tak je problém sa dohodnúť na sume za prestup a ak nie je problém suma tak zas hráč nechce

Reagovat
O.Giroud

Až teraz som si uvedomil ako si myslel tú poslednú vetu, tak potom moja reakcia zbytočná

Reagovat
JackDaniels.

V tomto mi Slovan vadi... S takym rozpoctom nemat akademiu ani skauting je proste sila...

DAC ich v riadeni a budovani klubu moze vyucovat.... a hadajte kyo z tychto dvoch bude dlhodobejsie kompetetivny a uspesny?

Ten so zazemim a systemom, alebo ten kde sa len tlacia peniaze do hracov, ktory odchadzaju frustrovany zdarma.

Neberte ma zle, ja mam rad kazdy slovensky klub. V Europskych sutaziach im fandim vsetkym. Je to vsak skoda... to musi uznat aj fanusik ŠK..

Reagovat
Vrubozubec

Hele myslíš, že má letos šanci DAC vyhrát ligu? Je na ně super kurz a loni to bylo o fous

Reagovat
JackDaniels.

Určite áno, ale záleži to na viacerých faktoroch, ktoré nemám čas písať pretože makám Ale určite áno, ani by ma to neprekvapilo...

Reagovat
adalbertus

no preto

Reagovat
Antijazvec

Mohli by konečne, minimálne slovenský pohár, ale dokial aspon nedorovnajú rozpočet Slovanu tak pochybujem.Treba osloviť velké firmy v Madarsku.

Reagovat
Vrubozubec

Díkes možná to zkusim. Slovan to nemůže vyhrávat věčně

Reagovat
r3

Nieco ako Dinamo v Chorvatsku?

Reagovat
Vrubozubec

Tam je ten rozdíl větší

Reagovat
flamengo

Tuto sezónu rozhodol jeden moment v jednom zápase a boli by bez trofeje.

Reagovat
torcida

jeden z faktorov môže byť "niké" liga. akú firmu má slovan na drese hádam nemusím písať... :D to nikomu nepríde blbé?

Reagovat
JackDaniels.

Len Slovan ma Niké na drese?

Reagovat
O.Giroud

Oni si nevedia poriešiť ani bufety na štadióne, budú stále plakať nech chodia ľudia a keď už chodia tak musia stáť pol zápasu v bufetoch alebo pozerať na takéto tragické výkony. Ale inak pravda je to smutné aj s tou akadémiou radšej budú znovu plakať, že im ostatné kluby nechcú predať hráčov a radšej ich predajú do zahraničia než aby si začali vychovávať vlastných.

Reagovat
Modroočko

Proti Hesperu to bol zážitok, šiel som do bufetu 5 minút pred koncom prestávky a vrátil som sa na tribúnu v 76. minúte

Reagovat
O.Giroud

šiel som pozrieť komentáre na instagram zo zvedavosti, že čo budú ľudia písať a teda, že po remíze 1:1 a kúsanci Kuca bude každý druhý komentár o bufetoch som nečakal

Reagovat
Top5scout

Dac má v riadení klubu vyučovať? Veď Orbán im nalial prachy na tú akadémiu a vôbec nevyužívajú hráčou odtiaľ, tak o čom tu trepeš .

Reagovat
Zemun

Reagovat
JackDaniels.

...

Reagovat
Mato178178

hracou?

Reagovat
Sigma Olomouc

Taky jsem si říkal při pohledu na sestavu, že to už je moc

Reagovat
Hachim Mastour

Hanba

Reagovat
Salfovic

Pozitivem je, že se tím vyvrátily fámy o Kuckově rasismu. Rasista by si černocha do huby nevzal.

Reagovat
ramm+

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Keboto

Reagovat
Antijazvec

A to má Kuco 36 rokov

Reagovat
flamengo

KUSO

Reagovat
Kucka

Reagovat
kydl

Zubící se smajlík jako vážně?

Reagovat
Neon

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fabec1222

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
raduinho

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pablos

V odvetě je Slovan smázne... zase takové haló to není.

Reagovat
netopier

"Smázne" ich po utrápenom výkone 0:1 s gólom v poslednej minúte nadstaveného času

Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Takže výhra v suchem triku, tak aby to soupeře nejvíc bolelo.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
fenixLFC

to ale znie ako zaciatok kazdeho aspon trosku uspesneho posobenia slovenskeho klubu v europe

Reagovat
Akinfeev

Jak se hráč jako Borjan dostal do Slovanu? Vždyť kdyby šel do druhý turecký tak je na tom s platem líp.

Reagovat
r3

Ma platnu zmluvu stale so Zvezdou, Slovan plati len cast. A celkovo platy su v Slovane urcite vyssie ako v druhej tureckej lige.

Reagovat
O.Giroud

Je na hosťovaní, Slovan tiež platí pálky. fakt by ma zaujímalo aká je tvoja predstava o platoch v Slovane, ale tak nemám prehľad o platoch v druhej Tureckej a za Slovan si aspoň zahrá skupinu v EL/EKL resp. je tam veľká šanca.

Reagovat
Antijazvec

Srbskí novinári hovorili že robí chyby, tak preto do Slovana, tam je to brankárska tradícia.

Reagovat
JackDaniels.

Tak stále má plat 600k

Reagovat
Kily

měli domluveného Nitu, ale ten si zrušil rameno a raději sáhli po jiném zkušeném gólmanovi, kterého budou mít k dispozici na kvalifikaci LM. I když tedy kdo ví, jak to bylo v souvislosti s Gold Cupem, Borjan tam za Kanadu chytal a v zámoří se před týdnem psalo, že se zranil a přijde o zbytek turnaje, Kanada pak vypadla ve čtvrtfinále, ale v noci na dnešek se hrálo teprve semifinále a Borjan za sebou už měl debut za Slovan. Možná nějaká zákulisní dohoda s kanadským svazem

Reagovat
ttopi

Koukám že hosté byli dokonce lepší

Reagovat
Salfovic

Podle statistik už v prvním poločase.

Reagovat
O.Giroud

aspon vidiet ako statistiky klamu, začali aktívne a vybehli na Slovan a po červenej karte už sa ledva dostali k šanci a Cavric tam netrafil prazdnu branu. Skôr mi to prišlo ako taký vyrovnaný zápas čo je tiež slabé

Reagovat
jany kozak

a na to si ako prisiel?

Reagovat
Kaspar

Z 1.predkola LM se taky pada do tech predkol dalsich soutezi nebo konec?

Reagovat
Akinfeev

2. předkolo kl

Reagovat
pobody's nerfect

Teda když trenér řekne musím mít šťastnou ruku, trefit se do sestavy, to taky nepřidá na pohodě. Působí to, jakoby sestavu náhodně tahal z klobouku.

Reagovat
Modi6

Viděl jsem jen 1. půli (ten kousanec už ne) a co mě zarazilo byl ten pasivní výkon Slovanu. Po těch výsledcích v přípravě jsem očekával, že budou dominantní, že budou soupeře tlačit. Místo toho hráli s mistrem Lucemburska, DOMA, jako rovný s rovným. Nepochopitelné.

Očekávám, že venku Slovan tu ostudu ještě odvrátí. Takhle mizerně snad už hrát znovu nemůže.

Reagovat
O.Giroud

Tiež som čakal tento rok po tej príprave, že konečne bude kľudnejší dvojzápas, ale tak Slovan. Inak u Slovanu nič nové, doma sa im moc nedarí a som zvedavý či niekedy v nejakom dvojzápase vyhrajú obidva zápasy, lebo pod Weissom sa im to zatiaľ nepodarilo aj keď postúpili cez tímy ako Shamrock, Lincoln, Batumi, Zrinjski a nebude to ani proti týmto Luxemburčanom.

Reagovat
netopier

Oni takto hrajú s outsidermi dobrých 10 rokov a tento rok sa zase nič nezmenilo. Ver tomu, že takto mizerne budú hrať aj v odvete, kým im nebude poriadne tiecť do topánok. A ak postúpia, tak s rovnakým (ne)nasadením budú hrať aj 2. predkolo

Reagovat
Emmett Brown

Toto sa opakuje každý jeden rok len posledné roky mi napadá Sutjeska, Shamrock, Batumi, Zrinski.

Weiss je slovenský Mourinho, nespochybniteľné úspechy v minulosti a veľké meno, ale odvtedy sa trénersky nikam neposunul. Občas sa mu síce podarí nejaký úspech, ale ten futbal je otrasný.

Reagovat
Antijazvec

Facebook sa baví na Kucovi:

https://sportweb.pravda.sk/futbal/fotogaleria/78640-reakcie-internetu-na-uhryznutie-juraja-kucku/#7

Inak, vždy ma zaujímalo čo sa stalo s Mojsejovým Kusajom. V knihe o Mojsejovcoch Kusaj prehovoril to nebolo. Nevie to niekto?

Reagovat
Kang & Kodos

Slovan krásně navázal na svoje epický předkola z loňských pohárů

Reagovat
exot12

Slovan to je také slovenské PSG

- najvyšší rozpočet v lige

- najlepšie podmienky v lige

- najlepší hráči v lige

- problém vyhrať suverénne ligu a pohár

- čaká na úspech v LM, v prípade Slovana akejkoľvek súťaže

- celé je to cirkus, ktorý riadi kokot, v prípade Slovana ešte aj nácek

Reagovat
ignor24

Reagovat
Modroočko

Jaj, to je zlaté, že sa tu vysmieva klub, ktorý to minulý rok v pohároch dotiahol ďalej než všetky české a k tým, čo píšu "hamba" sa ani nemá zmysel vyjadrovať.

Reagovat
flamengo

Excelentné. Tak kritizovať tu môže len niekto kto vie presne gramatiku. A ktorý klub sa tu vysmieva Slovanu? To ma teda veľmi zaujíma. Netrpezlivo čakám odpoveď. V podstate na Slovan tu nemôže p.čovať nikto, ktorého klub má nižší koeficient, ty si iný pacient.

Reagovat
0:1

Však se mu taky nikdo nevysmívá za minulou sezónu.

Reagovat
doughty

Český výsmech Slovanu....realita-po Slavii druhý najvyšší koeficient medzi ceskoslovenskymi klubmi

Slovenský výsmech Slovanu... realita-závisť nič iné, radšej kritizovať a radiť ( od mobilu a televízora) ako niečo tvoriť.

Slovenské "cudzie chvális vlastné nepoznáš"....realita ospevovany Ferencvaros skosili "rybári"( podľa väčšiny komunity EF )

V tejto chorej spoločnosti sa rešpekt a zdravý rozum nenosí. Hrať tieto predkolá není nič jednoduché ani pre väčšie a bohatšie kluby a väčších trénerov. Len hlupák to nevidí

Reagovat
r3

Aby to tu nebolo len hejterske, tak sa uprimne tesim z Kosic naspat v lige.

Reagovat
Zemun

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele