Nesta začal s tréninkem

30.09.2008, 10:09
Aktuality
AC Milán dal zapomenout na nepovedený úvod sezony, vyhrál čtyři soutěžní zápasy v řadě a připomněl tak úmysl útočit letos na mistrovské Scudetto. Fanoušci Rossoneri a trenér Carlo Ancelotti nyní mají ještě jeden důvod k radosti - včera se do tréninku opět zapojil obránce Alessandro Nesta...

Nestu v posledních měsících sužovaly problémy se zády, kvůli nimž letos zatím nenastoupil ani k jednomu zápasu. V kuloárech se dokonce začalo spekulovat o možném vynuceném konci kariéry, k tomu ale nedojde.

Nesta včera začal s vyklusáváním a pracoval v posilovně. V nejbližších dnech ještě bude trénovat odděleně od zbytku týmu a zatím není jasné, kdy se objeví na hřišti.

Bývalý obránce Lazia má na San Siru smlouvu do léta roku 2011, za AC Milán po svém příchodu v roce 2002 nastoupil k 227 zápasům a dal pět branek.

32letý obránce po zisku titulu mistra světa v roce 2006 ohlásil konec působení v reprezentaci a za tímto rozhodnutím si stojí i nadále. Názor nezměnil ani poté, co se ke kormidlu národního týmu vrátil Marcello Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tyyjo, když sem uviděl tu fotku, tak už sem si myslel, že se Nesta dočista zbláznil a přestoupil do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

to by nikdy neudelal... dyt je to cistej milanak a doufam ze se jeste potka sestava zambrotta maldini nesta jankul... a jinak FORZA AC

Reagovat
irik

Čistej milanak , kterýho vychovalo Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

no, on je to spíš čistej Říman ve službách Milána...

Reagovat
GEGE

Super hlavne se nesmi nic uspechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zprava s Nestou v obrane budem jeste silnejsi

Reagovat
FORZAMILAN

tak to je super zprava............forza Sandro..........!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen at se to povede

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se stihne vrátit cještě tuto sezonu...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele