Nesta pozval Del Piera do AC

06.10.2007, 17:03
Aktuality
Obránce AC Milán Alessandro Nesta by podle vlastních slov velmi rád viděl svého jmenovce Alessandra Del Piera v barvách Rossoneri. Kapitán Juventusu má totiž v současnosti velké problémy ohledně jednání o nové smlouvě, a tak se v Itálii spekuluje, že by turínská ikona mohla zamířit právě do milánského AC, kde se zdá být příchod nového útočníka nutností.

Jednatřicetiletý Nesta nyní tyto zprávy ještě přiživil: "Kdybychom mohli Del Piera získat, měl bych z toho obrovskou radost,netají se bývalý hráč Lazia sympatiemi ke svému reprezentačnímu kolegovi. "Je to hráč, který toho sice příliš nenamluví, ale když už něco řekne, má to hlavu a patu."

Jak už bylo řečeno, Milán takřka zoufale potřebuje útočnou posilu – Inzaghi s Gilardinem jsou z formy, Ronalda vyřadilo zranění a na mladičkého Brazilce Pata, který dorazí v lednu, se trenér Carlo Ancelotti spoléhat nemůže. Úřadující šampión Ligy mistrů už pět zápasů Serie A v řadě nevyhrál a vstřelil během nich pouhých pět gólů, což je vskutku tristní bilance, zvláště když dvě branky padly z penalt. Ještě žádný útočník AC přitom gól v této sezóně italské ligy nedal.

Je proto logické, že se nahlas mluví o posilách a nejskloňovanějším jménem není nikdo jiný než Del Piero. AC by se mohlo o anagažování třiatřicetiletého mistra světa pokusit již v zimě, a nečekat tak na letní přestupový termín, kdy už Del Piero bude, pokud se nedohodne na nové smlouvě, volným hráčem. Výhodou historicky nejlepšího střelce Juventusu je fakt, že by mohl za Milán hrát i v evropských pohárech, neboť těch se turínský celek letos nezúčastnil. Kritici nicméně poukazují na fakt, že příchod dalšího veterána do už tak dost přestárlého týmu není tím pravým řešením a Carlo Ancelotti by se měl raději podívat po někom perspektivnějším.

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*bistinko

Hej hej a Raul pojde do barci

Reagovat
Shevchenko

A proč se teda nepokusí získat Di Nataleho ??

Reagovat
HOST*

to je ale spíš záložník ne?

Reagovat
Shevchenko

útočník.

Reagovat
HOST*

di natale je záložník

Reagovat
Slejdy

utocnik

Reagovat
-Kopy-

moc mladej na AC...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Máš recht.

Reagovat
HOST*Crocy

Potrebovali by nejakeho mistra a velkou osobnost v utoku ale ne tak staryho...neco jako Henry,jenze toho by chtel asi kazdy a ten uz je zabranej

Reagovat
HOST*

přesně moc mladej

Reagovat
HOST*matZz

pěněz maj dost takže si můžou dovolit téměř kohkoliv, já bych byl pro robinha

Reagovat
smazaný uživatel

V létě je váš, jestli budete mít zájem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele