Nepatříme k evropské špičce, uvedl zklamaný Ramos

04.05.2009, 10:02
Aktuality
Real Madrid dostal doma od Barcelony výprask 2:6. Zklamaný trenér Bílého baletu Juande Ramos přiznal, že jeho tým nyní nepatří k evropské špičce.

Real se dotahoval na katalánského rivala, jenže mistrovské sny výrazně narušilo sobotní Clásico. "Myslím, že Barcelona je kus před námi. Svou kvalitu nám jasně ukázala," uvedl Ramos.

"Nejsem frustrovaný, že jsme neporazili Barcelonu, Liverpool nebo Atlétiko. Tyto zápasy nám ukázaly, na jaké úrovni jsme," pokračoval kouč Realu. "Velké evropské kluby nás předstihly a my si to musíme připustit, i když to bolí."

Juande Ramos převzal Real v prosinci místo odvolaného Bernda Schustera. V domácí lize se pyšní skvělými výsledky, z dvaceti zápasů jich sedmnáct vyhrál, ovšem výprask od Barcelony je černou kaňkou.

Bývalý trenér Sevilly či Tottenhamu dostal smlouvu jen na půl roku, nové vedení může ukázat na nového kouče. Ramosovi se navíc nevydařilo účinkování v Lize mistrů, kde byl v osmifinále jasně lepší Liverpool (0:1, 0:4).

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.com

Komentáře (207)

Přidat komentář
Pinturicchio

Nepronesl něco podobného Schuster:o))?

Reagovat
smazaný uživatel

jj a a pak ho vyrazili

Reagovat
Pinturicchio

Jestli on nepočítá s něčím podobným, když viděl tu momentální sílu a schopnosti madridských:o)

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro mě je opravdu velkou záhadou, jak mohli s hrou, co produkují, nahrát tolik bodů, co nahráli. Píšu to tady skoro kolo co kolo - oni uhaluzili fakt velké množství bodů. Pokud by měli dostat body jen za zápasy, ve kterých byli lepší, tak jsou fakt o dost níž (4. - 5. nejvejš)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč tady spekuluješ o takových blbostech Hraje se na body

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si na to vzpomněl

Reagovat
Slejdy

je to tak no momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už taky končí. Po těch debilních prohlášeních na adresu Pepého zákroku teď promluvil dost chytře

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca mu otevřela oči, ale nechápu jak do tý doby mohli nahrát v lize tolik bodu

Reagovat
alegre

Asi ta liga nemá takovou kvalitu, jak se stále opakuje. Asi jsou v Evropě ligy lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, pokud Real dokáže vyhrávat většinu zápasů v lize a v LM se nedokáže již několik let výrazněji prosadit tak to o něčem svědčí, ikdyž třeba Villarreal v LM hraje dobře o Barceloně není třeba muvit...

Reagovat
alegre

Barca je úplně někde jinde než zbytek Španělska aVillarreal je jedou hot a pak zase čehý.

Reagovat
smazaný uživatel

barca je TUTO SEZONU uplne jinde nez zbytek spanelska , a i tak bych si na ne proti Getafe nebo Espanyolu nevsadil. Jinak spanelska liga je nejvyrovnanejsi z tech nejlepsich lig.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bundesliga co? Nechci Ti brát ten názor, ale ani já bych si nevsadil na Karlsruhe proti Wolfsburgu, navíc když se podíváš na ten boj o titul... Za rok může být ale všechno jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

To ze barcelonsti fanousci necemu nerozumi neni duvod vyvozovat nejake zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, lenže to si niektorí priznať samozrejme nedokážu.

Reagovat
alegre

A jako čemu nemají rozumět? Barcaje nejlepší a Real je na 2. místě protože zbytek mužstev je ještě o něco slabší než on. A to, že je La Liga nejvyrovnanější ji nečiní nejlepší. Naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle trenérem tam ani patřit Real nebude

Reagovat
scholes18

chcel si povedat s takou obranou realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, doufám, že se na to dívají v Madridu všichni, jako ty. Vyhoďte Ramose, nasaďte tam někoho jiného a jede se dál. V Katalánsku tenhle postup všichni schvalují

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude pořádná obrana a nějací opravdu špičkoví záložníci navíc, tak ani patřit nebude...je to škoda, ale je to tak...zápas s Barcou to ukázal, ale říct, že do světové špičky patří i Atlético...no nevím teda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Ramose nikdy nevíš - má smlouvu jen do konce sezony, takže si třeba tímhle prohlášením a zmínkou Atletica otvírá vrátka na jeho lavičku. Byl by to teda přechod mezi rivaly, ale Ramos toho schopný dost možná je

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možné...

Reagovat
smazaný uživatel

Záložníci? Stačí jen křídla,záloha je celkem v pohodě - Diarrové +VdV/Sneijder,jedno křídlo Robben +někdo na druhé. Obrana víceménně komplet nová,snad až na Pepeho a Ramose a do budoucna možná i Torres...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sledoval letos La ligu (to určitě není tvůj případ), tak ví, že:

- Vaart se Sneiderem spolu hrát nemohou

- na Robbena (ač je to světový hráč) by spoléhal jen hazardér

- Diarra (vím, že už je to trapné) prostě proti světovým zálohám vyhořel

- ještě jsi nezmínil Gaga - doufám, že toho do té "vcelku v pohodě" zálohy nepočítáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu kecá o VdV + Sneijder?? Je tam lomítko,což značí jeden z nich.

Diarrové tím jsou na mysli oba dva. Lass i Mohamadou + možná De la Red. Je pravda,že pokud by nehrál de la Red,měli by přivést ještě jedno CM/DM,ale není to klíčový post. Guti+Gago max na lavičku.

Spoléhat na Robbena? Proč myslíš,že píšu + když na to tak koukám,tak i na lavičku by byl jeden potřeba.

Gago je u mě jako pro pozici 5.- 6. záložníka v tříčlenné záloze v pohodě,pokud bude Real hrát 4-4-2,tak klidně vyhodit a místo něj nějaký mlaďoch.

Tj je potřeba vyléčit zraněné(M.Diarra+de la Red),popřípadě pokud se Red nedostane do hry,tak náhradu + křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "velký" Diarra už asi v La lize dohrál. Neumím si představit, kdo a v jakým systému by mu dal šanci ...

"malý" Diarra - už nebudu nic psát

CM/AM je právě ten nejklíčovější post v Realu a nejpalčivější místo

Vaart/Sneider - pokud by přišel opravdu dobrý AM, tak by záloha byla: Lass, Sneider, (Diego) - mě to připadá, jako velký průchoďák. Co tím chci říct? Pokud se tihle dva tulipáni nenaučí i bránit, nemají v sestavě místo ani jeden, protože hráči, za které by to mohl odpracovat někdo jinej, to nejsou ...

De la Reda jsi předtím nezmiňoval

Robbena píšeš jako první křídlo a plus někdo na druhé křídlo, takže se nevykecávej - prostě bys s ním počítal do základu a na to on nemá zdravotní kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět trenéra,který ti vykope všechny hráče ze zálohy Lass sice teče,ale je to dáno tou tragickou obranou,kde mají jediného kvalitního obránce směrem dozadu - Pepeho. Jakmile by si pořídili stoperskou dvojici na úrovni světové třídy, Ramos se naučil bránit a nelítal by v útoku,tak Lass může hrát bez problémů s tím,že nemusí hasit všechno sám a být všude.

S tím souvisí i hra VdV,Robbena a řekněme Silvy. Pokud budou mít jistotu, že jim beci a DM kryjí záda,tak můžou útočit. Je pěkné,že Ramos zařídí gol,ale když se přes něj 2 dostanou,tak je to obránce k ničemu. Proti slabým týmům je skvělý,ale proti barce nebo v LM ho můžeš použít max na hrot

Samozřejmě že počítám Robbena do základu. S Nestou se počítá taky do základu,Messi taky není pořád zdravý. Pokud je Robben zdravý,nenajdeš moc lepších křídelníků.

Finální sestavu bych viděl takhle:

Casillas - Ramos,Pepe,Carvalho(Alves,někdo jiný),Zhirkov - Lass - Robben, Sneijder(VdV),Silva - Higuain(Raul),Hunter/RvN

Popřípadě

Casillas - Ramos,Pepe,Carvalho(Alves,někdo jiný),Zhirkov - Lass+???(M.Diarra,De la Red) - Robben, Higuain(Sneijder,VdV),Silva - Hunter/RvN

Pokud jsou ti hráči tak nekvalitní,jakto,že dokázali neprohrát nějakých 18 zápasů v řadě v PD? Pokud zlepšíš obranu, bude ti fungovat i záloha a články,které nefungují vyměníš v budoucnu.

Jen to chce komplet novou obranu snad až na Pepeho a Ramose,zbytek vyházet nebo možná na lavičku,křídlo do základu+ náhradník a maximálně jedno DM s tím,že to tolik nehoří.

Reagovat
smazaný uživatel

s Lassem, dá se říct, že souhlas - určité dobré momenty měl a pokud by mu někdo pomohl (ať už vepředu, vzadu, ši na stranách, mohl by obstát daleko lépe.

Na co přesně bys držel v záloze Sneijdera či Vaarta, když dopředu budeš mít nového AM a dozadu neumí? (ano, Sneijdera možná na standartky, které kope výborně)

S Nestou se počítá do základu? To by museli být představitelé ACM na hlavu padlí ... Messiho absence se s absencemi Robbena nedají srovnávat ani v nejmenším.

Že je Robben hráč skutečně výborný, jsem psal už xkrát, ale prostě hraje-nehraje-hraje-nehraje. Kdo si tohohle hráče pořídí, bude neskutečně riskovat. Já bych to nedělal.

Doufám, že tu sestavu vidí podobně i v Madridu, protože se takhle nehnou z místa. Ano, potřebují stopera, ale toho už mají (Garaye), potřebují LB, ale v záloze bys doplnil jen Silvu, takže změna minimální. To by si fakt moc nepomohli. Ale jak říkám - doufám, že to dopadne tak nějak podobně

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně +2 hráči,v záloze +křídlo a náhradník na křídlo. Xabi by byl taková třešnička. AMF může hrát VdV...

Navíc komplet překopat sestavu kvůli tomu,že se VdV nebo Sneijderovi nedaří je blbost. Dali za ně nějakých 30mil a vyhodit to z okna nemůže ani real. Už takhle bude mít neskutečné náklady s pořizováním nové obrany+křídel. Navíc nemůžeš komplet prodat 6-7 hráčů základní sestavy a pořídit nové s tím,že třeba sednou.

Real je na tom snad nejhůře z velkoklubů, Chelsea zvedl Hiddink(+Malouda a Drogba),MU je v pohodě poslední roky,Arsenal si svoje doplní a ten kádr je kvalitnější než v Madridu,Liverpool je po barce druhým nejsilnějším španělským klubem a Inter má Ibru. I Juve je na tom lépe i když i oni by toho potřebovali dost nového,základ mají.

U Realu se mi nelíbí ani ti útočníci,ale tam kvalita je a stejně tak VdV a Sneijder jsou kvalitní a potřebují se jen rozehrát. Tam ta změna může být,ale není tak potřebná jako v obraně a na křídlech,to je otázka na zimu 2010...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl průchoďák

Reagovat
smazaný uživatel

Real potřebuje hráče typu Xabi nebo Cesc, kteří umí z hloubi pole diktovat tempo hry, rozdávat přesné pasy do křídel a podobně. Takový hráč tam teď není.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád,ale má pravdu. Holanďáků se zbavit všech do jednoho! To raději dát prostor Parejovi s de la Redem než trpět při pohledu na Sneijdera nebo Vaarta.

Reagovat
smazaný uživatel

De la Red asi končí. Dnes nebo včera byl převezen do nemocnice, výrazné zhoršení srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to nekoho prekvapi,ale La Liga neni jenom Real a Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

a cos tím chtěl říct? Když se bavíme o Realu, takž do toho mám zahrnout Osasunu, Betis či Mallorku?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt...zaloha je v pohode.Mne hrozne vadi ta ich prestupova politika...mali by kupit dvoch obrancov a oni kupia dvoch do utoku a este chcu dalsich...nechapem to

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Robben- dva zápasy hraje dobře, pět vyhoří...Sneijder a Vaart- spolu hrát nemůžou a stejně jim to moc nejde...takže obě křídla krajní potřebujeme nové, jinak Lass se mi hodně líbí do středu s Gagem...ale chtělo by to tam Diega (podle mě jasná volba...)...jinak přestupová politika v posledních třech letech je k pláči, zatímco Barca kupuje kvalitní hráče, kteří se jim hodí do koncepce, tak Real teď zkusí toho, kdo se mu hodí, nevyjde, tak koupí "náhradníka..."...a s tímhle se hrát opravdu nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši jenom Gago prosím ne! Co na něm všichni máte? Viděli jsme jak dpadl když měl Lass stopku,jakej to byl průchoďák a rozehrávku má taky tragickou,takže nevím na co nám je v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Gago ma cit pro poslání do šance, kolmice za obranu. To se mi líbí. Taky bojovnost. Na podzim to vcelku stačilo, ale na jaře je to bída. Nechat v Realu určitě, nahrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real je už tak 10 let jen velká nafouklá bublina...

Reagovat
smazaný uživatel

zacalo to vtedy ked kupili Figa

Reagovat
smazaný uživatel

Po nákupu Figa? Spíš po odchodu del Bosqueho,prodeje Makeleleho a nákupu Beckhama! S Figem dva tituly + LM.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze nekto sa vyzna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

osemfinale ligy majstrov uz nam roky ukazuje kde patrime

Reagovat
hawk

real by mel miozna zkusit stavet tym jako barca, kazdy rok real nakoupi hafo "hvezd" a neni schopnej z nich nic sestavit, mozna by mel zkusit sahnout vice mezi odchovance anebo zkusit udelat to co barca, dat sanci mladymu temperamentnimu treneroj a ne kazdej pul rok menit "svetovy znalce", kteri zatim nic nezmenili.

Reagovat
madridcan

ano napriklad tento rok sme kupil az Vaarta

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pravda - poslední dobou hvězdnější hráče kupuje Barca. Ale ten rozdíl mezi těma týmama jsou fakt odchovanci a vzájemný vztah klub x odchovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To hraje taky velkou roli, ale v Realu tohle nikdy tak moc nefungovalo, když už se odchovanec prosadí, tak to musí být extratřída, málokdy se tam dostane "jen" výborný hráč, jinak dvě léta spaní na přestupovém trhu udělalo dva tituly, ale třetí už ne...ono to může vycházet nějakou dobu, ale pak zjistí, že zaspali...holt dvě zaspané léta jsou dvě zaspané léta...

Reagovat
smazaný uživatel

rozdil je v tom, ze barca nakupuje chytre...real nakupoval podle toho, koho si vymyslel calderon....podle meho je nejvetsi problem ve stredu hriste, sice ten levy obrance je porad katastrofalni, ale vemte si ze v united hraje beka nejaky OShea ci Rafael a obrana klape.....real nedokaze nic vymyslet, ta hra postrada system od doby, kdy skoncil Zizou....kdyz se podivate na ElClasico, tak hlavni rozdil byl v zaloze, proste Xavi a Iniesta to je parada se na ne divat....ale doufam ze Real se opet zvedne a zacne nakupovat trochu hlavou...HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je aj v mladeznickych vyberoch, v praci trenerov ci scoutov medzi MU a Realom. Cim to zrejme bude, ze v MU uz desiatky rokov dokazu spravit z odchovanca hviezdu a v Reale nic...cim to je, ze v MU sa takmer kazda nova posila stane oporou teamu a podava skvele vykony, zatial co v Reale idu povacsinou dole vodou abo sa skazia. Chyba Realu je v realizacnom teame od prezidenta az po trenerov a pristupe hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdil je v tom, ze treba united nema zadnou idealni 11tku, ktera hraje temer porad, pokud nekdo neni zraneny nebo tak......tam se to proste toci, jednou Tevez nehraje, pak misto neho hraje Macheda, jindy sedi Berbatov....v Realu to tak proste neni, tam se porad hleda idealni 11tka z ktere kdyz nekdo vypadne tak to je proste tragedie.....real postrada kvalitu a ja doufam ze pres leto nakoupi hrace ktere potrebuje, nikoli hrace na kterych chce vydelat za prodej dresu.....

Reagovat
smazaný uživatel

ved to..v Reale nie je taka konkurencia, kto by napr. nahradil Gaga a Lassu keby vypadli z hry? je tam nekvalitna lavicka zato v MU nam sedia super hraci aj na tribune Ak chce Real uspiet, musi zvolit inu filozofiu. Aj tie zisky z predaja dresov su uz neni tak efektivne v statistike, kedze MU vykazal ovela vacsie zisky a nebyt devalvacie britskej libry tak su jasne na 1.priecke

Reagovat
smazaný uživatel

ona konkurence mozna je, ale ti co cekaji na sanci, tak cekaji mnohdy marne......a navic nejsou vubec rozehrani, protoze do hry se takrka nedostanou...viz takovy Drenthe, Torres, Garcia...to jsou hraci, kteri kdyby hrali vice tak jsou nyni na vyssi vykonosti, bohuzel nastoupi do zapasu a jde videt ze si neveri a nejsou rozehrani......

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bereš jako odchovance,kterej se tam stal hvězdou?

Rio je tam od svých nějakých 23let,Hargreaves 2 roky,Rooney odchovancem Evertonu,Carrick je z WHU a prošel si angažmá u spurs,

O Shea + Brown se dají považovat za odchovance,ale ne za opory či hvězdy,momentálně má za sebou první úspěšnou sezonu Evans. + Fletcher,kterého dost brzdí zranění.

Tj můžeš mluvit o 2 hráčích na vysoké úrovni,kterým je pod 30 a kteří mají potenciál být hvězdama a vychovali si je v MU. A pak stará garda,která končí pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite tu staru gardu ale napr. taky Fletcher ci O Shea a zase odchovanci Evans, Eckersley, Gibson, Welbeck su hraci, ktori maju velky potencial stat sa hviezdami..v MU je to uz desiatky rokov tak, ze dokazu spravit z odchovanca hviezdu alebo kupit mladeho hraca s velkym potencialom ktory sa hviezdou stane..toto napr. v Reale chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy byla větší generace kolem Giggse, momentálně je tu nadějný Evans+Fletcher a to je vše. O Shea si nezaslouží porovnávat ani s Fletcherem a Evansem a tím pádem ti vypadne 1 zcela zapracovaný hráč do základu+jeden co k tomu má nakročeno+ OShea s Brownem,kteří jsou jedny ze slabších článků MU.

A nadějnou generaci mají všechny týmy, to je jen halo fanoušků MU,bavit se o nich můžeš až je zapracuje SAF.

Reagovat
madridcan

no ja sa nevadim,ale ma sere ked niekto si s realom v jednom kuse spaja iba nakupy hviezd

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pokud Ramos opravdu flámoval v Seville, tak si to u mě už opravdu po...

Reagovat
smazaný uživatel

2 dny před zápasem. Vliv by to mít nemělo, ale i tak to je k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

sice som tu Real kritizoval no musim uznat, ze hraci ako Robben ci Higuain su skvely, hlavne Higuain je velky prislub do buducnosti ale co z toho, ked mate v zaklade vyse 5 hracov, ktory tam nemaju co robit..Cannavaro nestiha, Pepe moc nepresvedcil, Marcelo neni este na takej urovni, Lass by v MU zohrieval lavicku, Raul uz ma to naj. za sebou a Gago je katastrofa sama o sebe. Taky subtilny hrac, ktory neskoro prichadza do defenzivy a v ofenz.moc toho neukazuje, prehrava suboje a neni agresivny nema v Reale co robit. Fakt s timto nemozete dobyjat Europu

Reagovat
smazaný uživatel

asi nesledujes spanelsko ligu...Lass patri k tomu nejlepsimu a takrka kazdy tyden se objevoval v tymech kola....gago je hrac, ktery vedle sebe nemuze mit defenzivniho Lasse, protoze on potrebuje ten mic ziskat a odezvdat ho tvorivemu zaloznikovi, nikoli tu hru tvorit...lass ho na pozici dz momentalne zastinuje......

Reagovat
smazaný uživatel

sledujem hlavne zapasy Realu ci Barcy lebo ten zvysok je nuda Lass nemoze takto skolacky stratit loptu a netvrdim, ze nema kvality ale proti Barce bolo vidno, ze oproti ich hracom nie je zatial na takej urovni. A Gago nevie ani poriadne branit, nedava goly, je fyzicky slaby, neskoro sa vracia, nehra nic

Reagovat
smazaný uživatel

gago odehral spatne poslednich par zapasu, predtim plnil to co se odneho ocekavalo... a lassovi se nepovedl tento zapas, jinak hraje proste ve spanelsku naprostou spicku....je rychly, durazny, sebevedomy, daleko lepsi nez typicky bourac Toure.....

Reagovat
smazaný uživatel

nie som si isty ci ma Lass az take kvality spickoveho zaloznika, to treba vidiet hlavne v zapasochs tymi spickovymi teamami, nie nejakou Osasunou a hodil by sa tam miesto Gaga taky X.Alonso ci Fabregas a v obrane tiez

Reagovat
smazaný uživatel

realu chybi tvurce a alonso ci fabregas by byli urcite posilou....otazkou je, zdali jsou tyto prestupy mozne :D...

Reagovat
stas87

predovsetkym by si real ma zohnat dvoch ci troch kvalitnych strednych zaloznikov ochotnych vypomahat obrancom niekto ako toure v barce aj xavi sa poctivo vraci a toure neni mantak=odkopavac lopt on ich dovedie velmi dobre rozdelovat pri com u neho dominuje obranna hra to real proti superom ako je liverpool ci barcelona zabija ta neochota strednych zaloznikov realu vela utkani prehrala asi najviac to bolo videt teraz v clasicu a na ihrisku getafe

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ja ako fanusik Manchesteru zboznujem hru takeho Carricka, Scholesa ci Andersona pretoze ich je plne ihrisko a raz su v obrane a raz nabiehaju na hrot. Toto zaloznikom Realu chyba. Hracom Realu fyzicka moc nevonia a k tomu ta spomalenost..no je to bieda

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to tak....nikdy sem nevidel Gutiho zasprintovat dozadu.....na druhou stranu je tezke srovnavat anglickou a spanelsko ligu, v anglii se proste dre, protoze ti divaci nedovoli se zastavit, ve spanelsku se hraje technicky kombinacni fotbal, ale take pomalejsi nez v anglii....

Reagovat
stas87

s tym gutim by som ti podpisal ano v anglii je vacsie tempo divaci hracom nedovoli nic vypustit ale vyhoda spanielov je v tom ze proti nim mozu drzat loptu=usetri fyzicke sily lebo behani bez lopty je dost vycerpavajuce ak barca rozvine svoju hru tak sa hraci chelsea dost nabehaju na kazdu loptu a ku konci by im mohly chybat sily...tym ze teraz vypiseme hracov ktory maju real opustit si nepomozeme lebo v madride maju iny nazor mne pride ze gutiho stale niekto tlaci do zostavy asi preto ze je odchovanec...barca ma kostru z odchovancov dobre doplnenou o hviezdy zo zahranicia kto je kostra realu?casillas v obrane zalohe nic a az v utoku raul cize oproti barce im chybaju kvalitny hraci v obrane a zalohe co je strasne znat a navyse v reale sa nikomu cas neda tym myslim de la red parejo a mnohy dalsi co je velmi podstatna chyba ktoru si isto v lete vyriesi novy prezident

Reagovat
smazaný uživatel

no De la Red se do sestavy tlacil, bohuzel se pak stalo co se stalo a podle me uz na teto urovni hrat nebude...s tim Parejem to je pravda, ale sel by zminit take takovy David Moreno, ktery byl nesmyslne prehlizen a pusten do Almerie

Reagovat
stas87

to je u vas prave ta chyba ze mate v castille hracov schopnych hrat la ligu lenze vy ich casto pustate do almerii getafe ci gijonu cize horsi timi v la lige co je chyba barca treba nasadila letos busquetse nebala sa ze by vyhorel dala mu sancu aby vykonostne rastol vedla xaviho ci iniesty to vam chyba vy date radsej preja nekam sa zakopat do anglickeho pralesa kde strati svoje technicke schopnosti a nauci sa to iba rezat...skratka vasa politika u odchovancov je smiesna na co by sme dali sancu neakemu odchovancovi ked mozeme mat hviezdu zo zahranicia?pravda ochovanec nezarobi na predaji dresu nic cize je nepotrebny zato hviezd priniese peniazky do pokladnicky tak ho beriem

Reagovat
smazaný uživatel

LB: Adriano/Žirkov/Taiwo

CB: ?

(DM/CM: Makoun)

CM/AM: Diego

W: Silva, Ben Arfa

CF: Benzema/?

Takhle to ale asi nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

-------------------casillas---------------

--ramos----pepe-----alves----baines--

-------------------lass-----------------

--robben--------diego- --------silva--

-----------higuain----villa------------

Reagovat
fantomas

Baines.

Reagovat
smazaný uživatel

vedel sem ze nejaka takova reakce prijde, ale momentalne patri k nejlepsim krajnim obrancum v anglii...mi osobne se jeho hra libi a myslim ze je daleko dostupnejsi nez treba Lahm ci Clichy......

Reagovat
fantomas

To těžko. Španělský styl by mu nesedl.

Reagovat
smazaný uživatel

clichyho wenger jen tak nepusti, lahma jen tak taky nepusti, navic kdyz odejde ribery tak by mohli rozprodat vsechyn "hvezdy"...na pozici leveho beka by mohl byt alternativou jete Zhirkov...

Reagovat
stas87

myslis ze sa zirkovovi bude chcet z ruska?

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze by do asi realu sel, ale mel by hooodne velke financni pozadavky, navic by samotna prestupova castka mohla byt daleko vyssi

Reagovat
stas87

no prave ze zirkov ma velmi dobre prachy a nvm ake mu nabidne real cena by isto bola velmi vysoka reprezentant ruska odkopane ma aj v lige majstrov ci uefe...vem si treba jo a jeho prestup to bol velmi vyhodny kauf pre armejcov mozno ze jurij asi ani nechce opustit moskvu kto vie

Reagovat
fantomas

Spíš ten Žirkov a ani Clichy neni nějak zvlášt nereálný...furt tam máme Gibbse, z kterýho roste moc dobrý bek (stačí zapracovat na poziční hře a bude to fajn).

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim,že kdyby přišla opravdu dobrá nabídka za Gaela,nebál bych se ho pustit,podle mě Gibbs vypadá hodně dobře a mysleim,že v podpoře ofenzívy bude daleko lepší než Gael.

Reagovat
fantomas

To jo, jen zaostává v tý defenzivě. Ale to se časem vystříbří. Wenger určitě nebude Clichyho za každou cenu držet, byl by sám proti sobě.

Reagovat
stas87

vystribri? to co je za slovo?

Reagovat
fantomas

Někdo tu nezná scénku "Luštění křížovky" s pány Holzmanem a Horníčkem.

Reagovat
stas87

nn nepoznam neaka kabaretna show?ci co to je?nemalo tam byt vytribi?

Reagovat
fantomas

Nemělo bejt...je to legendární skeč těchle dvou...vždycky když nevědí, tak Horníček pronese něco v tom smyslu, jakože "nevadí, ono se to časem nějak vystříbří".

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale to je přirozený vzhledem k jeho věku a zkušenostem,ale jak píšeš,mam z něj taky pocit,že to je otázka času,pár těžkých zápasů a myslim,že to bude ok,ale potřebuje co nejvíc hrát samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne by sa vam na stopera hodil Vidic ale to je len v sne no skusim

Casillas

Richards Pepe

S. Ramos Clichy

L.Diarra X.Alonso

Ribery Robben

Diego

Higuain

snazil som sa co najsetrnejsie aj ked by vam nato banka musela hezky pozicat

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo, možná místo Richardse jiného stopera a spíš místo Diega útočník, ale dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz na zdejší co sledují Real pravidelně.Jak je na tom S.Ramos?já mam z něho pocit,že je sice dobrej v podpoře útoku,určitě je na tom dobře v práci s balonem a technikou celkově,ale v obraně nevim,nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady bylo několikrát řečeno, ale klidně ti to řeknu jako fans Barcelony, Ramos dopředu velice dobrej, je rychlej přímočarej, dokáže výborně nacentrovat i do konbinace není k zahození. Jen ta obrana je příšerná, ale není to jen jeho chyba. Když vilítne, nikdo se za něj nevrátí za záložníku.

Co se týče přímo obrané hry je agresivní když nemá být a pak zase čeká co útočník udělá, když by měl být agresivní. Ani čtení hry při def. není jeho silná stránka, snad jen bránění při cent. balonec protože má docela slušnou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL moj najoblubenejsi klub,ale pravda je taka ,ze mi z nic je na

Reagovat
Dubov

Jak už bylo několikrát řečeno, chce to úplně přebudovat kádr. Mělo by se koupit křídlo a to levé i pravé, pak bek a stoper a jeden CM/DM.

Reagovat
smazaný uživatel

a vy dvě reálie..jděte se někam shovat...jste s tím vaším posilováním do pr... ..kádr máte silný jako málokdo a stejně hov.. ....

Reagovat
Dubov

pokud tomuhle někdo říká silný kádr tak by si měl vyčistit brýle, hlavně ta obrana je jedna z nejhorších co si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

..chamtivci z realu...dobře jim tak baletkám namistrovaným....oni by měli dávat každému trenérovi půl roční smlouvy..vyhnuli by se tak každoročnímu vyplácení odstupného

Reagovat
smazaný uživatel

..chamtivci z realu...dobře jim tak baletkám namistrovaným....oni by měli dávat každému trenérovi půl roční smlouvy..vyhnuli by se tak každoročnímu vyplácení odstupného

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, Ramos má smlouvu do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo přiznává,Real už delší dobu nemá na špici evropského otbalu!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jsem taky fanousek realu ale to co tady navrhujete je absolutni utopie...

pracoval bych s hracema co uz mame dalsi nakupy to nevyresi

do pristi sezony takhle.

Casillas

S.Ramos-Pepe-Garay-Marcelo

Drenthe-Gago-Sneijder-Robben

Higuain-Raul

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

a jako co... marcelo hraje tuhle pozici v brazilsky reprezentaci a drenthe kdyby dostal vic snaci tak by taky sel vykonostne nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Tu obranu si nedovedu představit (celkově to myslím hlavně na LM), oproti týmům z Anglie bychom si ani neškrtli. Záloha by byla ještě tragičtější - střed zálohy + Drenthe by nám nedovolil uhrát rozumný výsledek ani doma a útok no řekněme také nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být nějaký fake nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsem chtěl taky napsat

Reagovat
smazaný uživatel

co to je fake?

Reagovat
fantomas

Falešný, dvojí nick - někdo "normální" si z nás jen střílí.

Reagovat
smazaný uživatel

dík. At si užijí.......

Reagovat
Dubov

Jo tak s timhle se dá vyhrát liga i LM, ale ve FIFA 2009

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se posral, že?

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

No to se to tu zase vyrojilo chytráků, co pijí mlíko a dloubou se v nose a názor na hráče mají z fotbalových managerů...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Real musí změnit vše od základu!!! Jinak budou pořád v řiti......a myslím a douám,že budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Real potřebuje hráčskou obměnu, pokračovat ve sběru průměru nejde, jinak to bude pořád nanejvýš osmifinále Ligy mistrů. Ale není to jen v hráčích, klub potřebuje dobré vedení, které má jasnou vizi a bude se jí držet. Real posledních let je pouze chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

wenger taky dava u gunners sanci mladym hracum a kdyz mohl hrat levyho beka v LM Gibbs tak ho tam muze klidne hrat i marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Rubének

Reagovat
homeles8

Cassilas

Sagna-Puyol-Terry-Lahm

Ronaldo-Essien-Kaká-Ribery

Villa-Raúl

Reagovat
homeles8

Teda kdybych tam byl trener ja

Reagovat
smazaný uživatel

miliardář, dobrej ukecávač a blázen, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No když vidím kolik individuí se tady zapojilo, tak nevím jeslti má smysl se přidávat. Každopádně potřebuje hodně obměnit kádr: Příchod Žirkova s Xabim musí být prioritou, stejně jako křídla (Krasič!) a CB (Alvés z Porta).

Sestava:

----------------Casillas------------

Ramos ---Pepe ---Alvés ---Jurij

----------Xabi------Lass----------

Krasič---------------------Robben

--------Higuaín---Benzema-------

Mi není až tak proti srsti.

Samozřejmě, že abychom zase vládli Evropě, tak nebude stačit velké posilování přes jedno léto...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě rozumná sestava Myslím, že už jsme spolu na toto téma diskutovali a vidíme to podobně. Hráče v ruské lize až tolik nesleduji, je Jurij také tak dobrý na levém obránci jako na levém kraji zálohy? Myslím jestli by zvládal všechny defenzivní úkoly...Jinak kdyby místo Krasiče (jak říkam CSKA vídávám tak akorát v UEFĚ i když teď už ani to ne, když jste vypadli ) byl někdo hvězdnější respektive více ozkoušený kvalitnější ligou, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA bez Krasiče bylo teď v lize ani ne poloviční, tak důležitý hráč to je (taky je to dané tím, že ho nemáme kvalitně zastoupeného ). Jurij hraje v klubu založníka, v reprezentaci obránce - což o mnohém svědčí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Super Bohužel ale Florentinovi nevěřím, že bude takto racionálně nakupovat. Škoda no. Uvidíme, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Perez ma dobry plan kupodivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj četl jsem, ovšem jen aby posílil i tu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

+ návrat Granera s Negredem....

Reagovat
Dubov

s tím souhlasím, Zhirkov a Krasič by taky mohli vyjít, ale ten Benzema se mi zdá nereálný a když už by přišel tak za obrovské peníze

Reagovat
One-Real

Tak má pravdu, že současný tým k té úplné špicce nepatří..stačí se porozhlídnout po soupisce a tolik nepotřebných a pro Real nepřijatelných hráčů mít v týmu prostě nemůžeme..

takže resume

toto léto přivést CB/LB/křídlo a CM+ návrat Granera a Negreda

přístí léto špičkového útočníka...

Casillas

Ramos-Pepe-Alvés-(Capdevilla nebo Žirkov)

nejspíš Lass

Krasič-Xabi-Robben

Higuaín-(Raúl,RvN,Hunter,Negredo).

kádr by pak vypadal

Casillas/Codina/?Adán

Ramos/(Gámez,Heinze)/Pepe/Alvés/Metzelder/Garay/(Capdevilla, Žirkov)/Torres

Krasič/(VdV,Parejo,Snejider)/Xabi/Granero/Lass/?Gago/Robben(ač se mi to nelíbí)/Palanca

Higuaín/Raúl/RvN/Hunter/Negredo/Bueno

sestava by byla kvaltní a i perspektivní..

další léto by nejspíš odešel ještě Raúl a RvN..takže by následoval nákup špičkového útočníka

(Benzema, Villa)..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku souhlasím. Na téma Krasič už jsem diskutoval, nevím, zda by to utáhl (údajně ano, takže to nechám být), ovšem pochybuju, že Van der Vaart zůstane, když mu přijde další konkurence - Granero, plus by střed byl Xabi-Lass...Palanca kromě snahy na Camp Nou nic nepředvedl (ač mu to nebylo umožněno, to samé Bueno, ale těžko soudit, jak na tom jsou). Jenom je škoda mít talentovaný hráče, když se s nima stejně vůbec nepočítá...Do tý zálohy já prostě vidím nutnost přivést ještě jednu "provařenou" hvězdu (kromě Xabiho) a to např. Silvu či Ribéryho...Nevím, jestli by záloha Krasič (ne úplně zkušený) - Lass (občas chybující) - Xabi - Robben (věčně zraněný - náhrada by dle tebe až na Palancu nebyla)...S tím útokem se asi budeme muset smířit, nicméně na evropskou špičkou mít nebudeme, ale jak říkáš, lze to řešit za rok...Ale i přes to, že TOP kvalita v útoku chybí, všichni ti útočníci by asi chtěli hrát a to si myslím by nevytvářelo dobrou atmosféru...Jenže koho vyhodit?...Jo ještě k tý obraně...Bruno Alves je skutečně kvalitní, ale rejpalové si určitě mohli všimnout jeho chyby proti Manchesteru (myslím, že vedla ke gólu...) Myslím, že ale budeme mít smůlu a toho plevele u nás zůstane pořád ještě dost...Hlavně aby se pakovali Dudek, Saviola, Drenthe apod...

Reagovat
One-Real

Krasič- viděl jsem ho párkrát, ale co jsem slyšel, tak by to zvládnul...

VdV..na soupisce bude asi 8 záložníků (1)posila, 2)pokud přijde Xabi, 3)Lass 4)Granero 5)Gago 6) Robben 7) Palanca (nedostal moc šancí, ale já mu věřím) 8) tady je otazník, jestli VdV, Snejider, Parejo( i když ten by měl asi ještě na rok odejít na hostování do menšího evropského klubu), nebo někdo jiný..možná další posila, ale zase ani Florentino nemá neomezené finance

Bueno: byl by jako nejspíš 6tý útočník s tím, že by občas dostal šance třeba v poháru, nebo už za rozhodnutého skore

Ribery-Silva: mohl by to být 8záložník, upřímně bych radši prodal Robbena(kterého nemám moc rád, je mi nesympatický) a pořídil jednoho z nich, ale Vale nejspíš půjde do LM, takže těžko někoho prodá a na Riberyho bude pořádný hon..

útok-nemáme ho špatný, tohle léto je potřeba posilovat jinde a věřím našemu stávajícímu, který snad doplní Negredo..chce to mít kvalitní zálohu, která dokáže dát dobrou přihrávku, nebo i sama skorovat..bez zálohy jsou útočníci ztracení a u nás právě často záloha nehraje...

Alvés: o té hrubce vím, ale zase koho přivést?..Agger bude těžký cíl, moc dalších možností taky není..je škoda že Alvés nemá stálou výkonost(jednou zahraje skvěle, jednou špatně)

odpadky: Dudek ven, trojice Casillas,Codina, Adán by měla stačit, Drenthe jednoznačne, Heinze to samé, nejspíš i Salgado a odejde nejspíš i Cannavaro..dále by měl odejít Saviola, Snejider, Guti a asi i VdV..možná jsem na někoho zapomněl..

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. asi si brzy pustím zápas CSKA, ale tak budu vám věřit no , nicméně budu se opakovat, že z mého pohledu bych tam raději viděl hvězdu. Zálohu vidím takhle - 1) hvězda 2) Xabi 3) Lass 4) Robben 5) Marcelo 6) Gago 7) Granero 8) Sneijder...To je akorát, možná až moc, ale dle mě by to tak bylo ideální. Je to tak 20 za Xabiho (spíš 20-30), za "hvězdu (Silva 30, Ribéry 40), útok - bohatě stačí za cca 5 stáhnout Negreda...A útok RVN, Raúl, Higuain, Negredo, Huntelaar - už i 5 útočníků mi přijde skoro moc, pro Buena nebude místo...A obrana - zřejmě ten Alves, Agger podepsal smlouvu, Mexes (jméno nepadlo, ale připadá mi v úvahu - zřejmě do AC navíc letos neměl bůhvíjakou sezonu), dál např. se mluvilo o Albiolovi...Taky je tu možnost Carvalho ten by neměl být drahý, ovšem není to dlouhodobé řešení, ač by ho možná mohl nahrazovat Garay (i když letos v Santanderu také nic moc) Dejme tomu, že stoper vyjde na 20...Nalevo buď Jurij či nově zmiňovaný Clichy, ovšem to by se prodražilo...S brankáři souhlasím. No vycházejí mi ty nákupy na něco málo přes 100 milionů, to není až tak nereálné, už jsme přes 100 zaplatili jedno léto a to přišla víceméně plevel! Navíc se zbavíme plevele (přání: Dudek, Salgado, Javi, Cannavaro, Drenthe, M. Diarra?, Red (asi se nevrátí ), Vaart, Guti, Saviola. Ale nevěřím, že to přes léto dopadne tak růžově...

Reagovat
Bakary3

Hvězdu máte ve Van der Vaartovi, nepochybuju o tom, že když ho neprodáte, bude vynikající. A taky potřebuje hrát svůj post, to, co v HSV, prostě volnost mezi zálohou a útokem. A trochu důvěry, Henry se taky neprosadil hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to začni pochybovat, u nás mu pšenka nepokvete...

Reagovat
One-Real

navíc dneska jsem si na forum všimnul yardova příspěvku..

yarda 04.05.2009 11:47

Florentino is back!?

Tak podle Marcy Florentino Pérez nejprve podá přihlášku k volbám

A pak představí svůj makroprojekt:

Kaká (skoro hotovo)

CR7 (drahé ale možné)

Cesc (viz řádek výše)

Xabi (skoro hotovo)

+ návrat Negreda a Granera (což je velké pozitivum, snad dáme konečně šanci odchovancům)

trenér Wenger

sportovní ředitel Valdano

Casillas - Ramos - Pepe - Garay? - Torres - Xabi - Cesc - Granero - Kaká - Ronaldo - Negredo

Šest Španělů v základu a konečně pár hráčů, kteří by posunuli úroveň Realu zpět kam patří.

a k tvé zprávě....s těmi záložníky celkem souhlasím, akorát jak máš napsáno hvězda..tam právě musí příjít to jedno křídlo (Ribery,Silva,Krasič)....určitě bych, ale nechal maximálně jednoho z dvojice Marcelo/Snejider.. Marcelo v posledních zápasech neni špatný, ale pořád to není hráč pro nás, Snejider by v přístí sezoně u nás těžko hledal místo, ale budiž..

útok: Higuaín je téměr jistý, Negredo se snad vrátí, Raúl ještě asi sezonu zůstane, Huntelaar asi neodejde, a otázka je, jak na tom bude RvN po zranění..navíc určitě přijdou v sezoně zranění a ten Bueno mi tam pasuje jako 6tý útočník (poslední záchrana)...a k obráncům: na pravo asi není, co řešit..základ bude Ramose, ale mluví se i o Gámezovi ze Málagy, který má podle mých informací velmi dobrou sezonu, do středu obrany bude nejspíš dvojice Pepe+posila a krýt záda jim budou Garay s Metzelderem..a na levo kromě již zminovaných Žirkova a Clichyho, by se podle mě určitě nemělo zapomínat na Capdevillu ...na M.Diarru a Javiho jsem v tu chvíli zapomněl, ti by měli taky odejít...a De la Reda bych neřadil do plevele (asi se nevrátí, ale bude to lepší, než riskovat jeho zdraví)

Reagovat
Bakary3

Hm, asi kdo předloží nejhvězdnější návrh, vyhrává, ale reálný jsou podle mě Negredo, Granero a Xabi+ ten Valdano.

Reagovat
One-Real

Florentino je toho schopen..

Samozřejmě, že by stačil z těch jmenovaných Xabi, Granero a Negredo..ale v tom případě, že by přislo ještě LB (Capdevilla, Žirkov, Clichy) CB (Alvés, Agger, Albiol, Carvalho, Mexes) a křídlo (Ribery, Silva, Krasič)

Reagovat
smazaný uživatel

Méxes NE !

Reagovat
One-Real

uvádím ho jako možnost, ale radši bych někoho z těch čtyřech předešle jmenovaných..

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino dokáže hodně, ale třeba taky několik měsíců neúspěšně naháněl Vieiru a nakonec místo něj dotáhl Owena. Marca samozřejmě píše nesmysly, už se nehraje o trofej, tak rozjela tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jak by to asi všechno dopadlo mít toho Vieiru místo Owena, či si pamatuju, že jsme chtěli Mexese, Chivuho apod...A místo toho defenzivní činnost chřadla.....

Reagovat
One-Real

Samozřejmě, že většina jsou jen spekulace ..na nahánění Viery si taky vzpomínám, už to vypadalo dobře, ale ztroskotalo to...

Reagovat
smazaný uživatel

O jeho plánu jsem četl, i yardovo příspěvek

Jojo to jak jsem nazval hvězda, jsem samozřejmě myslel křídlo nejlépe Franck...No v tý záloze když odebereš jednoho z dvojice Marcelo/Sneijder tak ti zbyde sedm hráčů --- tudíž nemáš zdvojenou každou pozici, ale nevadí no...Já věřím, že se nám zranění vyhnou a 6 útočníků je prostě moc, to by nedělalo dobrotu, ať chceš nebo ne, maximálně může čekat na svou šanci v Castille. Vždyť minulou sezonu jsme měli RVN, Raúla, Higuaina, Saviolu, Soldada a já neustále četl stížnosti Savioly a Soldada...Už pět je téměř moc...Obranu vidím na Ramos (Torres) - Pepe (Garay) - posila (Metzelder) - Jurij (?Heinze? - či napravo krýt záda ten Gámez - neboj také jsem slyšel o jeho výkonech, a nelevo jako záskok Torres). Capdevilla nevím no, je to také jedna z možností...De la Reda jsem samozřejmě nechtěl řadit do plevele, samozřejmě jsem to ale myslel tak, že jeho asi také příští rok neuvidíme, ale nechtěl jsem mu dělat extra škatulku

Reagovat
One-Real

to jedno místo v záloze bych zaplnil bud Palancou nebo Parejem (nedám si říct a nedám ) v tom útoku to bude ještě zajímav, ale taky může nastat situace, že RvN bude po návratu totálně z formy, a s tím, že se ti vyhnou zranění, nemůžeš počítat...Bueno by měl hrát hlavně v Castille, ale dostávat i své šance v áčku..

obrana: vcelku souhlasím, až na to, že bych jako náhradu za (Capdevillu, Žirkova, Clichyho) dal Torrese (Heinze by měl vyletět, co nejdřív to půjde) na stoperu to vidíme stejně, Pepe+posila a jako náhradníci Garay+Metzelder...na pravo není moc co řešit, jednička bude asi Ramos a krýt mu záda bude nejspíš Salgado nebo možná Gámez(pokud by přišel)

Reagovat
smazaný uživatel

OK, s tou zálohou je to tvůj názor, já si chci přeci jenom tyto dva ještě ponechat (Nevím proč, ale Vaarta zatracuju, ale Wesleyiho ne.. - Asi to je tím, že u Wesleyiho aspoň vím, že se někdy prosadil, či to můžu svalit na zranění po kterém se vracel)

Ten útok uvídíme no, tam nás asi bude tlačit pata, ale ještě jednu sezónu to skousneme (možná se ještě víc rozstřílí Pipita, nebo překvapíme Hunter , takže to možná tak černý nebude). Já bych se samozřejmě Heinzeho také rád zbavil, ovšem nevím jestli bude pro Florentina lehčí získávat Gámeze a prodat Gabriela, přeci jenom už bude muset dost plevele vykoupnout...Takže nej varianta je vykopnout i jej a koupit Gámeze, ale moc tomu nevěřím, ač bych byl rád

Reagovat
One-Real

Taky jedním z důvodů, proč bych radši Palancu nebo Pareja a Marcela nebo Snejider chtěl je to, že podle mě by se Palanca nebo Parejo určitě lépe smířili se střídačkou, Snejider určitě bude chtít hrát a bojim se, aby nevznikaly nějaké rozbroje v týmu..útok bude docela zajímavej, Bueno by podle mě měl být spojka mezi áčkem/Castillou v áčku by dostával šance(pár posledních minut, za rozhodnutého stavu, v poháru proti slabším celkům) a v Castille pravidelně nastupoval..a další léto to chce velkou rybu do útoku a mohla by být útočná pětice

hvězda(Benzema,Villa)/Higuaín/Negredo/Huntelaar/Bueno...a k té obraně, spíš to bude tak, že Gámez nepřijde a Ramosovi bude krýt záda Salgado a na levo bude hrát posila krytá Torresem

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že by to líp snášeli, otázka je, jestli by je dokázali kvalitně nahradit, myslím si, že Marcelo by si nalevo přes porcelánového Robbena zahrál akorát...Salgado má dle mě jedny z nejvyšších šancí odejít z Realu, slyšel jsem cosi o nabídce z Blízkého východu

Reagovat
One-Real

Tak s tím i souhlasím, spíš bych se vzdal Snejidera

hvězda(posila)/Xabi/Lass/Gago/Granero/Palanca nebo Parejo/Robben/Marcelo..

pro odchod Salgada jsem taky, ale tam rozhodne taky to, kdo by ho nahradil..s Iraolou nebo Gámezem bych souhlasil..ale zase nepočítám moc s tím, že se přivedou všichni, kteří jsou potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Když já se toho Sneijdera nechci zbavit

Já právě také moc nevěřím tomu, že přijdou všichni potřební proto si spíš myslím, že zůstane Heinze a napravo bude zaskakovat Miguel, ale také je možné, že napravo bude zaskakovat Torres a nalevo Chema Antón, nedávno ho zde jeden uživatel vyzdvihoval (údajně ho sleduje)

Reagovat
One-Real

o Antonovi jsem toho taky dost slyšel, na levo by možná jako náhrada za posilu být mohl, ale nevím nevím, jak by se vypořádal Torres napravo...a s tím Snejiderem, no nevím nevím..ale jeden z dvojice Marcelo/Snejider (né li oba) by měl odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme se překvapit a v létě zavzpomínáme, jak jsme byli blízko (daleko) s našima přáníma (tipama) ohledně posil

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Antón, ten teď vbc nehrává v Castille. Nemá formu, nebo nevím co se s nim děje, ale nehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, Castillu nestíhám sledovat

Reagovat
One-Real

Castillu ted bohužel vůbec nestíhám ani letmo sledovat..často jsem rád, že vidím aspon áčko..

Reagovat
smazaný uživatel

Iraola je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že ne, One-Real si přál Gámeze

Reagovat
One-Real

neříkám, že přál..jen jsem psal, že se o něm v poslední době často spekuluje a že by nemusel být špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak One-Real očekává Gámeze jako možnou alternetivu napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,nemusel. Ale Iraola je lepší dozadu, bojovník, idealni nahrada za Ramose. Vyspělý, zkušený, hraje dobře. Gamez hraje tuším první sezonu v PD, taky dobrý, ale na to aby z Málagy přestoupil do Realu podle mě nemá. Nevím. Raděj Iraolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Iraola nakonec Ramose nevyšachoval ze sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalita tam je. Pokud Ramos přejde na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme Léta už se nemohu dočkat, letní spekulace a přesupy mě snad baví ještě víc než později sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to drama ve vyrovnaným zapase, který urvem v poslední minutě chycenou penaltou a z náseldného brejku dáme gol. Sice o 5 let starší, ale zápasy, to je moje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Oba dva jsou dobří, otázka je jestli se někoho z nich vůbec povede přivést.. pokud odejde Salgado i Heinze, tak v podstatě nebude za Ramose alternativa...(v případě častých karet, nebo zranění)

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč,ale už som to videl 10x !

Reagovat
smazaný uživatel

K evropské špičce totiž patří Chelsea a Sigma!!! Modří olééé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem niektorych fans Realu ktori snivaju o Ronaldovi na toho zabudnite potrebujete vynalozit prachy na ine posily

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je šašek, ať zustane v tom cirkuse.

Reagovat
Tomanatura

Není tomu tak dávno, co jsi nás vehementně podporoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mu na to mám říct?

Reagovat
Tomanatura

Jemu můžeš říct cokoliv, ale urážet United Čukotkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Je cirkus a cirkus

Reagovat
Tomanatura

Cirkus má mnoho vysvětlení a přirovnání, ale žádné se zřejmě nepojí k Manchesteru. Možná tak "Zábava jak se patří"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
Tomanatura

Už se tu nevyjadřuj, je mi z tebe špatně.

Reagovat
One-Real

jaký fanoušek Realu tady prosimtě sní o Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu sloužíš vojáčku?

Reagovat
smazaný uživatel

stejne bi to meli postavit jak ja ve futbol manageru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

A jak to tam mas?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto brutální....dneksa jsem to po půl roce otevřel, chytil jsem neskutečný výtlem....takže sestava je 4-1-4-1 s jedním DM a vytaženýmy křídly .

-------------------Robinson--------------------------

Zambrotta-----L.King----Metzelder--------Baines

----------------------Lucas-------------------------

------------Sneijder--------VdVaart--------------

Lennon------------------------------------------CR7

----------------------Klose--------------------------

Nutno říct, že teda v tomhle případě nejde o Real, ale je to teda vyloženě krutost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------Casillas-------------------------------

Ramos-----Pepe-----Garay(B.Alves)-----Adriano

--------------Lass-----Xabi----------------------------

Ronaldo(Ribery,Kaka)----------------------Robben

--------------Higuain(Huntelaar)------Villa----------

pryč: Canna je to asi i jeho přání,

Salgado při vší úctě k němu,už pár let v Realu nemá co dělat

Příchod B.Alvese= odchod Heinze

Drenthe hostování,ale klidně i prodej

M. Diarra nemá kvality

F. Gago x R. De la Red jestli bude muset DlR končit tak Gago by mohl zůstat,jinak prodej

Sneijder x RvV jeden z nich odejít musí, spíše RvV ale v případě dobré nabídky klidně i Sneijder

Saviola slovy franze straky" to byl kauf"

RvN zabíral by místo mladším

Kádr: Casillas/Codina/Adán

Ramos/Torres, Garay/Pepe/B.Alves/Metzelder, Adriano/Marcelo

Lass,Ruben de la red/Gago

Xabi/Parejo/Guti

Robben/Ronaldo/Palanca/Granero

Huntelaar/Raúl/Villa/Higuain

Vzhledem k finanční náročnosti by se to dalo provést až třeba během dvou let

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu Juande

Reagovat
smazaný uživatel

S Lyonem to ve francouzské lize nevypadá nejlépe, možná že Benzema změní názor a bude volný už letos

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------------Casillas--------------------

Ramos--------Pepé------Garay-----------Evra

Ronaldo-------Lass-------Xabi--------Robben

----------------Higuaín-----Villa-----------------

Jakože nevadilo by mi kdyby to tak vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Real pod jeho vedením nepatří mezi evropskou špičku, zjistil velice brzy. Je to velice charismatický a bystrý trenér, kterému by dala většina fotbalových odborníků za pravdu. No Ramos je prostě kvalitní trenér na svém místě. Já se divím, že ho vedení ještě nesesadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro kvalitní posily

Reagovat
smazaný uživatel

No vidím vtom jedno velké pozitivum - Ramos by mohl trénovat Českou reprezentaci. Ale kdo by stál o to, aby naši dělali po nepovedených zápasech na hotelu mejdany v doprovodu prostitutek a alkoholu!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Ramos, Pepe. Garay, Clichy - Robben(Ronaldo), Lass, Fabregas(Xabi), Silva - Higuain, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

To by se Real asi nedoplatil (Ronaldo, Benzema, Clichy, Silva)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Perez nebude mat s peniazmi velky problem.. a to este aj nieco zarobia pri tych odchodoch co budu.

Reagovat
Dubov

Já pořád nechápu proč sem všichni cpou Ronalda, když za ty peníze Real může mít 3 kvalitní hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Do špičky teď rozhodně Real nepatří, měli by trochu posílit obranu, to co předvádí je ostuda..real vyhazuje jen za záložníky a spoléhá na to,že casillas vše pochytá...viděl bych to,že prodej pepeho,canavaro také odejde a posílit někoho mladého a perspektivního... =) otázka je kde takové hráče vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nikam nepojde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele