Neodejdu, aniž bych dostal pořádnou šanci, říká Scharner

22.07.2013, 21:09
Aktuality
Hamburger SV by rád do začátku sezóny ještě posílil kádr, k tomu ale potřebuje prodat některé své hráče a jedním z nich je i Paul Scharner. Zkušený rakouský obránce se ovšem změnit působiště nechystá dřív, než od německého klubu dostane pořádnou šanci...

Třiatřicetiletý defenzivní záložník či stoper přišel do Hamburgu loni v srpnu, během podzimu za něj ale odehrál pouhých 49 minut a v lednu raději odešel hostovat do svého bývalého klubu Wiganu.

Nyní se ale chce na severu Německa konečně prosadit a není mu po chuti, že s ním trenér Thorsten Fink již nepočítá. "Dobrovolně neodejdu, aniž bych dostal pořádnou šanci," prohlásil Scharner.

"Hned po svém přestupu do Hamburgu jsem si poranil koleno, ve svém prvním zápase byl vyloučen, pak poslán na hostování. A nyní bych měl odejít?" dodal hráč, který během uplynulého roku definitivně skončil v rakouské reprezentaci a s Wiganem zažil jak sestup z Premier League, tak senzační triumf ve FA Cupu.

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oni to snad normálně nedělají jen pro peníze...

Reagovat
Aldeano

Vypadá jako 40letý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

starší brácha Djokovice

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Neodejdu, aniž bych dostal šanci." Nechci prudit, ale takové titulky...

Reagovat
bruchy
Reagovat
smazaný uživatel

to sa ma podobat na kazdeho kto nosi okuliare?

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Weirdo by sancu mal dostat, ovsem, nie som si isty ci este vo svojom veku ma na BL.

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu davat sanci 33-letemu hraci?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rensing?

Reagovat
Arne

Dement, jestli si myslel, že vystrčí jednoho z nejlepších brankářů sezóny v BL... Ale docela koukám, co dneska předvádí ten Almer, co loni byl právě ve Fortuně a Giefer ho do brány nepustil.

Reagovat
jv

Jak se prezentovala ofenziva Fortuny (skoro nic jsem nestihl)?

Reagovat
Arne

Řekl bych, že hráli stejně jako Fürth pod Mikem ve druhý lize... Kombinační fotbal v rychlosti, docela dost nepřesností, hodně tutovek, který všechny kromě pentle vychytal Almer. Já jsem tak půlku zápasu viděl aktivně a u druhý jsem něco dělal, ale bavilo mě to. Energie naprosto marná.

Reagovat
jv

Potom se na Fortunu rád kouknu, alespoň bude na co. Jinak Sanogo to sám neuhraje, Jendrisek a Takyi nebudou správnou volbou, řekl bych. Snad jedině Stiepermann by to mohl trochu vylepšit, ovšem stejně to zase na bitvu o postup zřejmě nebude.

Reagovat
Arne

Zrovna Takyi dneska zaujal asi jako jedinej (z pole), já ho docela můžu od doby, co hrál za St. Pauli v tý jejich bundesligový sezóně. Jinak fakt bída, Sanogo tam předvedl jen pár loktů, jinak nic.

Reagovat
jv

Třeba si to zase sedne, Bommer tohle celkem umí. Stejně ale nechápu třeba to, proč hraje Möhrle, který ještě navíc dělá kapitána, když mají Brzensku (je teda po zranění) a nechali odejít Hünemeiera, kteří spolu patřili mezi top dvojku 2. BL. On by při postupu už stejně nestačil, ale zřejmě je to velký Bommerův oblíbenec.

Reagovat
Arne

To taky nevím, no, horšího stopera jsem v bundeslize asi neviděl.

Reagovat
jv

Reagovat
madridcan

Vyzera ako barman z 2 Broke girls (Alebo ako vravi cesky preklad 2 $ocky )

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale skvělý překlad

Reagovat
Aldeano

To má český překlad? Povedený nužno dodat...

Reagovat
FC Porto FC

Konečně někdo komu nejde jen o prachy

Reagovat
Chazy

L E G E N D A

Moh by se nakonec někdy zas vrátit domů, moc lepších fotbalistů ve Wiganu nehrálo. Možná pro něj škoda, že kdysi prováhal šance na ty přestupy ke Spurs atp., co Wigan převzal Bruce, tak už nikdy nebyl tak excelentní. Ono taky udělat z CMF stopera...

Reagovat
Zaschrona

Pry mu uz Martinez nabizel smlouvu, aby sel k nam do Evertonu, ale tentokrate odmitl, jak i potvrzuje tenhle clanek.

Reagovat
Pipo123

Ahoj Chazy, nedávno som spomínal na Wigan v časoch kedy postúpil do PL. Vtedy som ich docela rád sledoval a fandil im, len za boha si neviem spomenúť kto vtedy chytal vo Wigane ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kirkland?

Reagovat
Chazy

Pollitt nebo Filan. Pollitt ve Wiganu furt je, i když je mu 42 a za poslední 3 roky odchytal snad 2 zápasy ... pak přišel ten Kirkland.

Reagovat
Pipo123

Počkať a kto bol jednotka ? asi Pollitt že ? tam vtedy dvojku robil veterán Gary Walsh ne ?

Reagovat
HullCity

A teď je na zkoušce v Hullu...silný slova,no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele