Neodehráli jsme dobrý zápas, reagoval Schmelzer

02.10.2016, 11:52
Aktuality
Borussia Dortmund nezvládla včerejší bundesligový šlágr na hřišti Leverkusenu, čímž nedokázala využít nečekaného zaváhání vedoucího Bayernu Mnichov. Kapitán Marcel Schmelzer nezakrýval zklamání...

Vestfálský celek má za sebou vydařený úvod sezóny, do farmaceutického města přijížděl jako průběžně třetí, případným vítězstvím se však mohl dotáhnout o bod za FCB.

To se však Borussen nepodařilo: Dortmundu se od první chvíle nedařilo a nakonec po zásluze brali všechny body domácí, kteří se na svého protivníka dotáhli o pouhé dva bodíky.

Hostující ekipa tak zůstává i po šestém kole na průběžné třetí příčce, kapitán Marcel Schmelzer ale pochopitelně neskrýval zklamání. "Samozřejmě jsme chtěli využít zaváhání Bayernu, který proti Kölnu ztratil dva body, neodehráli jsme však dobrý zápas," řekl Schmelzer, jenž tentokrát nastoupil až do druhého dějství. "Oba střední záložníci Bayeru již během prvního poločasu dostali žluté karty, toho jsme měli využít," lamentoval kapitán.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká škoda hoši Těhle zaváhání Bayernu moc nebude a my musíme využít každou šanci jestli chceme pomýšlet na titul. Je možný že se to Carlovi začíná trošku rozpadat a nedokáže z hráčů dostat tu Pepkovo házenou.

Reagovat
db18

On z toho taky nechce mít házenou Hráči mají více volnosti a na lajně jim neskáče panák, který jim kecá do každého kontaktu s balonem... Na to si hráči taky musí zvyknout, je po šampionátu a Xabi je zase o rok starší a pomalejší v prosazení své myšlenky...

...a do házené se nepouští, protože se několikrát za zápas snaží tým vylákat ven, aby se naskytla možnost pro brejk - to na začátku sezony fungovalo, ale teď už se začíná projevovat únava (Lewa je mimo - a zrovna za něj není náhrada...)

Reagovat
db18

+ by to taky na DM chtělo nějakého důrazného hráče, takže buď Vidal, a nebo po uzdravení stoperů ještě Javier Martinez, protože s DPL moc nepochodíme a je lepší, když ty kreativnější hráče máme více vepředu.

Reagovat
TonCZek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak jsem to myslel, že z toho Carlo nechce mít házenou Jenže jim to nemůže vyhnat z hlavy. Další věc je, že každej kdo přijede na Bayern automaticky zaparkuje autobus, takže k nějakým brejkům se dostanete minimálně. Vidal je nejlepší volba na DM, casem až zesílí Renato budete mít za něho skvělou náhradu do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu a je to ohromná škoda. Bayern stratí body po remíze doma s Kolínom a BVB potom odohrá takýto zápas s Leverkusenom. A to ešte po tom, ako s Realom v LM odohral fantastický zápas? To sa ani nedalo porovnávať, Dortmund v utorok a včera... včera to bolo hrôza, žiaden nápad,bago medzi stopérmi, žiadna kolmá prihrávka,slabý prístup - no proste všetko špatne, proti Realu bola snaha,nápad, kreativita, chuť sa biť o lopty, kolmé prihrávky škoda je veľká, Bayern moc krát za sezónu nezaváha v lige,takto keď chce BVB pomýšľať na titul bude musieť v zápasoch proti Bavorom vyťažiť minimálne 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Alexander Nouri se stal minimálně do konce letošní sezóny novým hlavním trenérem Werderu Brémy. Severoněmecký celek nejprve angažoval 37letého stratéga jako dočasnou náhradu za Viktora Skripnika, nakonec však bývalý kouč rezervního týmu dostane potřebnou důvěru na pozici hlavního kouče prvního týmu. (transfermarkt.de)

Myslíte že je to dobrý krok? Tím sa za tie tri zápasy pomerne zdvihol, síce proti 05kám blbo stratili vedenie a prehrali,ale inak sa mierne popracovalo na defenzíve (môže to byť aj lepšie, za 3 zápasy toho nejako veľa nespravíš). Tak snáď to bude lepšie a nebude hrať Werder celý rok o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je nezvedne, tak v lednu budou hledat někoho dalšího

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je Hamburg, v Brémach nemenia a nikdy nemenili trénerov ako spodné prádlo - oni naviac vždy berú za trénera bývalých hráčov, alebo koučov juniorky,ako je Alex Nouri. Samozrejme taký koncept mali vždy predtým, teraz si tým nie som úplne istý,kedže Baumann po prehre v Gladbachu povedal že Skripnik má jeho dôveru no a za pár hodín bol vyrazený ja osobne by som bol najradšej, keby ich znovu trénuje Thomas Shaaf

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jestli to spoléhání na bývalé hráče nebude právě ta chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy to fungovalo,časy sa menia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele