Není to krok zpět, říká o odchodu do Spezie útočník Gilardino

05.10.2017, 11:11
Aktuality
Ve druhé nejvyšší italské soutěži nakonec bude ve své kariéře pokračovat Alberto Gilardino. Zkušený útočník dal v průběhu léta košem Benátkám a následně měl několik nabídek, z nichž upřednostnil možnost obléknout dres Spezie...

O Gilardina přitom stál anglický Crystal Palace, ve hře byl i zámořský Montreal Impact.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být. Děkuji Spezii, počkala na mě. Angažmá o soutěž níže nevidím jako krok zpět nebo porážku, těším se a tato výzva mě hodně motivuje," prohlásil.

Již 35letý Gilardino v minulosti střílel branky v dresech Parmy a AC Milán a hrál rovněž za Fiorentinu, Janov, Guangzhou FC, Palermo, Bolognu a Empoli. Naposledy působil v Pescaře, kde mu koncem loňské sezony vypršela smlouva.

"Serie B je náročnou soutěží, musíte běhat a tvrdě pracovat. O dalších cílech můžeme uvažovat teprve ve chvíli, kdy si zajistíme záchranu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
Fridgiee

"Byl směrem k nám od počátku velmi upřímný. Sdělil nám, že druhou ligu hrát nechce, že počká na nabídku z nejvyšší soutěže, a na tu dosud čeká. Mezitím změnil agenta a jeho nový zástupce nám řekl totéž," vysvětlil šéf benátského celku Giorgio Perinetti.

Reagovat
smazaný uživatel

8. 5 . 8. 8. To jsou poslední čtyři umístění Spezie v serii B a on mluví o záchraně? Nemluvě že ani letos nemají nějaké větší problémy s výsledky ....

Reagovat
Bucky

Třeba si myslí, že šel do jiného Calcia. V té druhé lize jich mají asi 10.

A ať mi nikdo neříká, že to není možné:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3750375/Christian-Benteke-suffers-PR-disaster-Crystal-Palace-switch-striker-s-Twitter-account-mistakes-Eagles-Burnleyl-FC.html

Reagovat
smazaný uživatel

O Gilardina přitom stál anglický Crystal Palace - Ty jsou fakt hodně zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají prakticky žádného útočníka, kterého mohou postavit. Ale jo, momentálně je bez smlouvy třeba Rossi (i když je zraněnej), Chamakh nebo Mirko Vučinić, kteří jsou mladší a alespoň do zimy by si s nimi tým, co hraje o záchranu, vystačil.

Reagovat
Rarášek

Ty kráso, Vučinič

Reagovat
Bucky

Vučinič do Sparty!

Reagovat
luismiksak

Tak asi nic jiného realne nemel....

Reagovat
smazaný uživatel

Není to krok zpět, až nic konkrétního ze seria A nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i serii A se musí běhat, někdy. Každopádně asi je už na tom špatně, když jmenuje, že se musí u fotbalu běhat a ty kecy že to není krok zpět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele