Nenaplňujeme ambice, smutní Veh

21.11.2010, 17:43
Aktuality
Hamburk má v posledních letech vysoké ambice a nejinak tomu bylo i před letošní bundesligovou sezonou, v níž opět zaostává za očekáváními. Fanoušci, funkcionáři a hráči německého klubu nemohli být spokojeni ani včera, jejich tým prohrál v Hannoveru 2:3...

Hamburk dokázal na přelomu poločasu smazat jednobrankové manko a po trefách Heung-Min Son vedl 2:1, jenomže vedení mu vydrželo jenom pět minut a nakonec nezískal ani bod - v poslední minutě ho popravil Mike Hanke.

"Oba týmy se snažily dostat míč na své útočníky a vyhrát zápas. My jsme ale dostali tři hodně laciné branky," hodnotil po zápase smutný kouč Armin Veh.

Hamburk je až na devátém místě s osmnácti body a už nyní jsou jeho šance na titul hodně minimální, jelikož Borussia Dortmund má na svém kontě o 16 bodů více. "Když máte bilanci pěti výher, tří remíz a pěti proher, tak to není dostatečně dobré na to, abychom naplnili vysoké ambice," uvědomuje si Veh.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
raduinho

Kazdy rok a porad dokola.... je to skoda Hamburk je sympaticky tym

Reagovat
niflheim

VIděl někdo ty poslední zápasy? Jak chytal Drobný? Může za to obrana či on?

Reagovat
raduinho

Obrana

Reagovat
Arne

Žádný gól nešel na jeho vrub, chytal celkem spolehlivě, i když zase žádný zázrak... Ale Frank jako osobnost jim asi chybí a jen co se dá do kupy (týden až dva), dostane zase přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

hm myslim že im Frank chyba po osobnostnej stranke.....chyba im teda hlavne obrane sebavedomie a tolko si neverie

Reagovat
vodka

a Ruud je zraněný?

Reagovat
Arne

Byl. Už bude zpět, včera střídal asi na půlhodiny, ale nic nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct,ale Veh když příjde do klubu nastolí změny změní kapitány a vždy pak dostane vyhazov...nebo se pletu ? nebo vyhrál sním stuttgart titul ?

Reagovat
jv

Jj, se Stuttgartem vyhrál titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral titul i s Wolfsburgem, ale dalsi sezonu ho hned vykopli.

Reagovat
Arne

Reagovat
HSV1887

S vlkama vyhrál Magath!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele