Nemohu žádnému hráči nic vytknout, hodnotil výkon v odvetě hrdý Schmidt

20.04.2023, 13:25
Aktuality

Ve čtvrtfinále skončila letošní pouť Ligou mistrů pro lisabonskou Benficu. Portugalský klub včera remizoval v Miláně s Interem 3:3 a doplatil na první duel, v tom padl o dvě branky, pod což se podle trenéra Rogera Schmidta podepsali i rozhodčí.

"Zápas v Lisabonu a rozhodnutí rozhodčích jsou součástí příběhu tohoto dvojzápasu. Odehráli jsme 14 zápasů a prohráli pouze jeden, který byl ovšem velmi důležitý, a to minulý týden. Pokud bychom doma zahráli lépe, mohli jsme postoupit," prohlásil Roger Schmidt a pochválil přístup hráčů.

"Tým věřil, nevzdal se, a to ani když jsme inkasovali třetí gól. Jsem na ně hrdý, ale musíme se s tím smířit. Gratuluji Interu k postupu, nicméně dnešní výkon musíme využít v dalších šesti ligových zápasech," uvedl trenér Benfiky.

Média se zkušeného trenéra také ptala, proč David Neres plnil pouze roli náhradníka. "Po prvním poločase jsme stále ztráceli dvě branky na případný postup. Potřebovali jsme si vypracovat více gólových šancí, proto přišel na hřiště," zdůvodnil Schmidt, aniž by chtěl toto vyřazení ze základní jedenáctky zdůvodnit.

"Viděl jsem, jak tým bojuje, tlačí, nemohu žádnému hráči nic vytknout. Myslím, že jsme dnes Benfiku reprezentovali na mezinárodní scéně v dobrém světle," uzavřel zkušený trenér, který se nyní může se svým týmem soustředit na boje v domácí lize, ve které na čele tabulky hájí čtyřbodový náskok před Portem.

Autor: Livesport.cz / Mário Rui Ventura

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele