Nemohu se dočkat, až začnu, hlásí Drmić po dohodě s Norwichem

25.06.2019, 14:51
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Josip Drmić, švýcarský útočník se po šesti sezonách stěhuje z Německa a od příští sezony bude působit v anglické Premier League. Po odchodu z Borussie Mönchengladbach se dohodl na angažmá v Norwichi...

Drmić na sebe v minulosti upozornil v domovském FC Curych a v Německu hrával za Norimberk a Leverkusen, do Gladbachu zamířil v létě 2015 a na půl roku si odskočil na hostování do Hamburku. Zajímavými čísly se zde pyšnit nemůže, za Borussii dal jenom sedm bundesligových branek.

Drmić má na svém kontě 32 startů za švýcarskou reprezentaci a v Německu mu začátkem tohoto měsíce oznámili, že nemají zájem o prodloužení spolupráce, na Ostrovech nyní hráč podepsal tříletý kontrakt.

"Všechno je hotové a jsem velmi šťastný, mám za sebou velice pozitivní rozhovory se sportovním ředitelem a trenérem. Bavil jsem se i s Timmem Klosem (spoluhráč ze švýcarské reprezentace). Jednalo se o dlouhý rozhovor a měl jsem spoustu otázek, díky nimž jsem se o klubu dozvěděl spoustu pozitivních věcí," popisuje Drmić.

"Jsem nadšen, že budu hrát Premier League. Už se nemohu dočkat, od spoluhráčů z národního týmu, kteří s ní mají zkušenosti, jsem slyšel hromadu věcí. Je to pro mě něco nového. Jedná se o novou příležitost s novými výzvami. Nemohu se dočkat, až začnu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / canaries.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
sejber

hrac kvalit svajciarskej ligy ide do PL

Reagovat
wishmaster

Xhaka tam už hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Furt je to hráč ve výborným věku a pokud se mu budou vyhýbat zranění, tak toho může ještě dost ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazil by Norwich Basel nebo YB Bern?

Reagovat
raduinho

Ne.

Reagovat
RadekVonCZE

Zranění ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i hned skončíš dřeváku..

Reagovat
REPLIKATOR

Co tam bude dělat

Reagovat
Člen_zlořádu

To je ale blázen

Reagovat
salami

Pukki ho doufam nepusti na hriste.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele