Německý reprezentant Younes na rozdíl jiných hráčů Saúdskou Arábii opouští

27.07.2023, 13:13
Aktuality

Zatímco toto léto mnoho známých jmen míří do Saúdské Arábie, německý reprezentant Amin Younes tamní Pro League opouští. Devětadvacetiletý křídelní hráč dnes na sociálních sítích uvedl, že se po půldruhém roce dohodl na ukončení smlouvy v klubu Al Ettifaq.

Younes odešel do Saúdské Arábie loni v lednu a za tým z Dammámu odehrál devět zápasů. Loni v létě syn libanonského otce a německé matky odešel na roční hostování do Utrechtu. "Jak je nyní v médiích denně vidět, prochází klub, respektive celá liga, kompletní restrukturalizací, a také já jsem se rozhodl, že se poohlédnu po novém dobrodružství," napsal Younes, jenž působil také ve Frankfurtu, Neapoli či Ajaxu a za německou reprezentaci odehrál do roku 2021 osm utkání.

Al Ettifaq v létě posílili mimo jiné Francouz Moussa Dembélé a Skot Jack Hendry. Trenérem se stal bývalý anglický reprezentant Steven Gerrard, jenž by měl v nejbližších dnech v klubu přivítat svého bývalého spoluhráče z Liverpoolu Jordana Hendersona. Liga už letos díky štědrým platům přilákala světové hvězdy typu Cristiana Ronalda, Karima Benzemy či N'Gola Kantého.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Vinci

Proste už na tu ligu nemá no

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina splaskla, exodus hráčů ze saudské ligy do Evropy začíná.

Reagovat
Miguel19

Asi jako ten borec z Trestné lavice s mastnými rukami od popcornu, když do týmu Mlátiček přišli čokoládoví obři...

Reagovat
MarcoBanco

Ten tam mal dobrú frajdu

Reagovat
Moshe Dajan

Opět...ofenzivní hráč, ale ČTKokoti se neobtěžují napsat, kolikrát týpek překopl dunu/trefil vnitřek brány. Takže to napíšu já: 642 minut/2 góly/0 asistencí/1 červená karta. Hodně žebrota.

Reagovat
Hasan Šáš

předzvěst toho, jak to bude vypadat v zimě - všichni budou brát i druhou slovenskou ligu, jenom aby zmizeli z toho pekla

Reagovat
Amon

To snad nie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele