Německý fotbal nemůže při restartu ligy počítat s privilegii

03.05.2020, 16:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
dave30

Takový srozumitelný vzkaz, že i profesionální fotbalisté jsou pouze obyčejní lidé (i když si to mnozí nemyslí) a fotbal je pouze hra a věc zbytná.

Již jsem zaregistroval i u nás názory typu - když se některý hráč nakazí tak se nechá doma a hrajeme vesele dál... Tak to asi nepůjde.

Reagovat
Losinho

A normální lidi tam taky musí mít negativní test, aby mohli do práce?

Reagovat
dave30

To je právě ten rozdíl mezi věcí zbytnou a nezbytnou. O to tady kráčí od prvopočátku. Proto byly zavřeny školy, restaurace, fitka, bazény a jiné zbytné provozy. To rozvolňování není určitě tak jednoduché a je jasné, že se nelze zavděčit všem naráz. Někdo se bude vždy cítit ukřivděný.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Witcher

Taky nevidím rozdíl vytvářím pro zahraniční firmu zbytné věci ve 2set hlavym kolektivu kam se sjíždí lidí z celého okolí spoustu jich je stará a profesionální klub je taky firma mladí zdráví fotbalisti nemůžou hrát

Reagovat
REPLIKATOR

Na stadionu Borussie už se zase hraje!

https://www.facebook.com/PVD/videos/550422062563072/

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
REPLIKATOR

Vynikající nadpis

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele