Nemáme nabídky za Berahina, oznámil Pulis

04.01.2015, 10:56
Aktuality
Saido Berahino už během této sezóny zaznamenal osm přesných zásahů, čímž na sebe upozornil i movitější celky, které mají o anglického mládežnického reprezentanta zájem. Nový manažer West Bromu Tony Pulis si však odchod talentovaného útočníka nepřipouští...

Berahino poprvé nakoukl do anglické nejvyšší soutěže během minulého ročníku, kdy dostával postupně prostor po boku ostřílenějších parťáků. Nyní už ofenziva birminghamského mužstva na 21letém kanonýrovi prakticky stojí a Berahino pravidelně nastupuje v základu.

Před nedávnem se pak v anglických médiích objevily zprávy o zájmu Liverpoolu, nový manažer WBA Tony Pulis však uvedl, že jeho nový chlebodárce na Berahina žádnou nabídku nedostal. "Klub nedostal nabídku za Berahina. Ještě jsem neměl pořádně čas na to, abych ho poznal, ale už se těším na vzájemnou spolupráci," prohlásil Pulis. "Saido má obrovský potenciál," doplnil.

Nyní je pouze otázkou času, kdy se Berahino poprvé ukáže v seniorské anglické reprezentaci. Nadějný útočník už mohl mít debut za sebou, ovšem do listopadových kvalifikačních zápasů o postup na mistrovství Evropy 2016 se Slovinskem a Skotskem vůbec nezasáhl.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele