Nejsem pod tlakem, říká Donadoni. Ale jistotu nemá

24.09.2009, 11:59
Aktuality
Ambiciózní Neapol chce hrát v italské lize co nejvýš, jenže týmu se zatím příliš nedaři a je těsně nad sestupovou zónou. Trenér Roberto Donadoni se necítí být pod tlakem, i když si uvědomuje, že odvolání může přijít hodně rychle.

SSC uhrál z pěti zápasů čtyři body, včera prohrál na hřišti mistrovského Interu 1:3. "Není možné, aby bylo po pěti minutách po zápase, i když druhý gól byl ofsajd. Hráli jsme příliš ustrašeně," zlobil se Donadoni na špatný začátek.

"Pak jsme si vytvořili několik šancí, ale kromě Lavezziho jsme nebyli schopni dát gól. Potřebujeme víc sebevědomí. Věřím naší práci, to, že se nám nepovedl začátek, neznamená, že musíme začít všechno dělat jinak. Inter jsme chtěli dostat pod tlak, což se zrovna nepovedlo. Musíme jít dál a být přesvědčeni o správnosti naší cesty," pokračoval trenér Neapole.

Italská média už spekulují o Donadoniho brzkém konci, samotný kouč se myšlenkami o odvolání nestresuje. "Necitím se pod tlakem, ale já nejsem ten, koho byste se měli na tohle ptát. Rozhodnutí dělá prezident," prohlásil Donadoni.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta Neapol nejak skomira. Kdopak ji asi vysvobodi.Tym je to bezesporu sympaticky,ale asi to chce zmenit trenera.Nebo nevim ,proste nejak je nakopnout,rozhodne nemaji tak spatny kadr na to aby hrali o zachranu ba prave naopak.

Reagovat
stas87

treba ich bude trenovat luciano teraz je volny...

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano tedka hrne v nejake veznici

Reagovat
10

Zenga, nebo Donadoni jsou pro mě favority na dalšího odvolanýho trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud Neapol v pristim kole neporazi Sienu tak si myslim ze je Donadoni jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Být to po poločase 6:1, nemohla se Neapol divit...

Reagovat
magnat7

posledne dva zapasy sledovali hamsika skauti manchestru united a ked sa neapol rapidne nezlepsi a nebude mat sancu na euro pohare, tak v zime hamsik odide do anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude Neapol hrat tak jak hraje , realne hrozi ze odejde vic tech top hracu, pohary jsou velke lakadlo. Ja to opravdu nechapu co se jim proste nedari, ze uz druhym rokem takhle spatne hraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho sledovali poslední dva zápasy, tak nemám obavu, že by odešel do Anglie. Navíc v Manchesteru pro něj není žádný post vhodný.

Reagovat
10

asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

preco zrovna do Anglicka?ved ma o neho zaujem najlepsi tym poslednych rokov v Taliansku-FC Internazionale...a aj Jose by ho chcel,taktiež aj ja,lebo je Slovak a mam ho rad...a sam Hamsik sa vyjadril, že by rad hral v Interi

Reagovat
Lubinterista

Já ho v Interu nechci, nebo aspoň do doby než shodí to číro, nebo co to má na palici. A navíc jeden slovák mi v Interu stačil (Greško). V tomhle případě moc internazionale být nechci, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

No nahodou Gresko zanechal peknu stopu v srdciach talianskych tifosi hlavne tych z Juventusu pri svojom nadhernom vysunuti Poborskeho v 2002 .To bolo nadhera

Reagovat
Lubinterista

No právě to je ten okamžik co mu nikdy nezapomenu, scudetto v prdeli , na druhou stranu to časem, ale tak nějak odeznělo. Vy jste si, ale museli chrochtat

Reagovat
smazaný uživatel

Holandskeho trenera tam treba:D taky v Talinaskej lige chyba:)

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Fiorentina hledá nového prezidenta, na svou funkci v italském klubu s okamžitou platností rezignoval Andrea Della Valle.

Tak to je teda bomba...

Reagovat
10

taky jsem na to koukal s otevřenou pusou...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu to...

Reagovat
M11

tak to si pockam na duvod

Reagovat
smazaný uživatel

To zase budou nějaké nekalé praktiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to bude pořád řídit jako Silvio Milan, aspoň se to říká...

Reagovat
smazaný uživatel

Zustaň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me by zajimalo co se to deje ve Viole, tak nahle rezignovat na post prezidenta to neni jen tak. doufam ze se k tomu nekdo vyjadri, je to docela velka pecka

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je pod tlakom,to že nie je pod tlakom to su len jeho keci do medii...ak sa vysledky Neapolu do dvoch zápasov nezlepsia,tak konci..ide fias matias z Neapolu...momentalne je Neapol 17.,pricom ciele boli minimalne 7.miesto a lepsie..a od toho su riadne vzdialeni...takže asi vedenie Neapolu povie Donadonimu caw caw

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele