Nejlepší hlášky z diskusí v roce 2009

31.12.2009, 12:12
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Náš web není jen neustálý proud článků, výsledků a statistik, ale také výborná komunita uživatelů a spolu s nimi i velmi živé diskuse u většiny článků. Často se tak objeví příspěvek, který stojí za přečtení. Vybrali jsme dvacet vtipných, hloupých či trefných příspěvků, na vás teď je vybrat z nich nejlepší hlášku roku 2009!

Ačkoliv bychom rádi vybrali to opravdu nejlepší, je jasné, že všechny zajímavé hlášky se sem nevejdou a určitě má řada z vás v paměti jiný vtipný příspěvek, který se nám sem buď nevešel, nebo jsme jej jednoduše neobjevili. Budeme rádi, když se o další takové příspěvky podělíte zde v diskusi, přestože do hlasování už se nedostanou.

Hlasovat mohou pouze registrovaní uživatelé a každý může udělit svůj hlas třem příspěvkům. Každý hlas znamená jeden bod, své hlasy můžete až do ukončení hlasování měnit. Zítra, tedy na Nový rok, všechny hlasy sečteme a vyhlásíme tu nejlepší hlášku roku 2009.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1643)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele