Nejlepší hlášky z diskusí - nominace

27.12.2010, 13:03
Aktuality
Blíží se konec roku a s ním také anketa o nejvtipnější hlášky z diskusí, na kterou se řada z vás těší. Abychom anketu udělali ještě lepší a nevynechali jsme příspěvky, které nám unikly, bude letošnímu hlasování předcházet nominace...

Před rokem jsme hlášky do hlasování vybírali my a díky tomu se řada vtipných příspěvků neobjevila, jednoduše proto, že jsme si jich v diskusích nevšimli. To se letos nestane - hlášky nebudeme hledat sami, ale necháme to na vás, našich čtenářích. Z došlých tipů pak v redakci vybereme 20 nejlepších, které vám opět na Silvestra představíme v článku a umožníme hlasování o té opravdu nej.

Pokud vám tedy utkvělo v paměti něco opravdu povedeného, nad čím jste se dobře zasmáli, vložte to do následujícího formuláře. Abychom si mohli každou hlášku ověřit, je potřeba kromě ní samotné vložit také odkaz na článek, pod kterým se objevila. U hlášek, kde jde o vtipnou odpověď na příspěvek někoho jiného, nebo několikapříspěvkové debaty, vložte prosím do pole "hláška" celou tuto debatu.

Jestliže si třeba hlášky zapisujete a máte jich tak více bez odkazů na články, nevadí - vložte je sem všechny najednou, odkaz na článek ani jméno autora nevyplňujte, my už si s tím nějak poradíme :-)

Autor: Petr Starý

Komentáře (1081)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele