NEJISTÁ TREZEGUETOVA BUDOUCNOST

20.11.2006, 17:27
Aktuality
Zůstane i nadále na Delle Alpi nebo napodobí několik svých spoluhráčů a odejde jinam? David Trezeguet v létě i přes přeřazení Juventusu do Serie B nakonec v klubu zůstal, teď by tomu ale mohlo být jinak...

Trezeguet přišel do Juve před sezónou 2000/2001 z Monaka za 22 milionů eur a v klubu tedy kroutí svou již sedmou sezónu. Ta by zároveň mohla být jeho poslední. Francouzský reprezentant měl k odchodu nakročeno již v létě, jenomže vedení po Cannavarovi, Zambrottovi, Thuramovi, Emersonovi, Ibrahimovicovi a Vieirovi nechtělo přijít o další hvězdu a Trezegueta i proti jeho vůli neuvolnilo.

29letý fotbalista ví a cítí, že sedm let na jednom místě je dlouhá doba a začíná pomýšlet na přestup, tím spíše, když o něho mají zájem kluby jako Manchester United, Lyon nebo AC Milán.

"Sedm let v Juve je hodně a je to důvod k tomu být na sebe pyšný. Nebavím se s klubovými činovníky o prodloužení kontraktu, či o své budoucnosti, tohle jsou předčasné diskuze," rozhodně "Trezegol" nespěchá s prodloužením smlouvy.

"Stará dáma" je zatím na dobré cestě k návratu mezi italskou elitu. Velmi rychle dokázala smazat bodové manko a v současné době jí patří třetí místo s jednobodovou ztrátou na vedoucí tandem Neapol - Piacenza. Rychlý návrat do nejvyšší soutěže se v Turíně bere za samozřejmost, Trezeguet však velice dobře ví, že Juventusu takovéto řeči mohou zlomit vaz.

"Bojím se, že řeči o našem zaručeném návratu do Serie A nás mohou nakonec svazovat. V Serii B hodně trpíme, nechceme zde zůstat ještě jeden rok," varuje Trezeguet před oněmi spekulacemi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Trezeguet je hráč na dvě věci.

Nevíte někdo jak to vypadá s Adrianem? Už se vrátil z dovolené?

Reagovat
smazaný uživatel

jo kamo ty budes odbornik... fakt se ti musim smat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VED NEVITE ANI KTO JE TO...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0,2:0

Reagovat
RMCF

První je střílení gólu...a ta druhá?

Reagovat
HOST*1860

mel by zustat, nevim, jak by za nej Juve hledalo nahradu, ale musim zase uznat, ze by si odchod na svoje prani zaslouzil, odkroutil si poctive nekolik sezon a sedm let je hodne dlouha doba.. nemuzu mu nic zazlivat, at zkusi jinou ligu, prestup do AC by nemel smysl..

Reagovat
sansiro

To by právě asi smysl mělo...

Reagovat
smazaný uživatel

ta sama liga, stejne "dobrej" celek... prestup jen do jiny ligy by mel smysl.. njn ty acmilanisti, uz si zvykam..

Reagovat
smazaný uživatel

byl by sam proti sobě kdyby šel do AC ...proste pochopte že do Milana nepude...stim se smiřte.... divim se že u vas ještě Kaka ztrací čas ....ne prominte to sem přehnal.....

Reagovat
smazaný uživatel

šup s ním do AS!! tak by se mi to hodne libilo

*F*O*R*Z*A* *R*O*M*A*

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Spalletti ho pred sezonou chtel, ale nebyly na nej penize. nakonec prisel "one season man" Vucinic, navic zranenej.

Reagovat
HOST*alex

Sorry ze se do toho pletu ale ac nesaha juventusu ani po kotniky a kdyby tam Trezi sel tak si akorat nasere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele