Nejhorší zápas sezony, zlobil se Pochettino po prohře v Newcastlu

26.11.2023, 10:03
Aktuality

Chelsea před reprezentační přestávkou vyhrála vysoko nad Tottenham, v divokém utkání remizovala 4:4 s Manchesterem City a branky padaly i v jejím sobotním utkání, tentokráte ale převážně do sítě Blues. Londýnský klub selhal v Newcastlu a padl 1:4, hodně nespokojený byl především manažer Mauricio Pochettino.

Po prvním poločase svítil na ukazateli skóre stav 1:1, druhá půle se už ovšem hrála výhradně podle not účastníka letošního ročníku Ligy mistrů. Po hodině hry se prosadil Jamaal Lascelles, na jeho zásah rychle navázal Joelinton a výsledek v 83. minutě pečetil Anthony Gordon. Tou dobou už Chelsea chyběl vyloučený Reece James.

"Tohle byl náš nejhorší zápas v dosavadním průběhu sezony. Vůbec jsme nebyli důrazní, ve všech soubojích jsme byli pozdě, nebojovali jsme a nebylo na nás ani trochu vidět, že hrajeme o něco důležitého. Z toho jsem naštvaný a zklamaný vůbec nejvíc. V takových zápasech se musíme učit a já jsem hrozně naštvaný, že jsme neukázali žádný charakter," zlobil se Pochettino.

Chelsea se nedařilo už loni a výsledkový posun se nedostavil ani po nástupu Mauricia Pochettina. Jeho tým vyhrál jen jeden z posledních pěti zápasů a musí odložit útok na pozice znamenající evropské poháry - z desátého místa ztrácí na pátou Aston Villu už devět bodů, manko na čtvrtý Tottenham je desetibodové a na dostřel nejsou ani Newcastle, Manchester United a Brighton.

"Nemůžeme si nechat protéct mezi prsty příležitost ukázat to nejlepší. Porazili jsme Tottenham, obrali Manchester City a fanoušci po celém světě o Chelsea znovu mluvili pozitivně. Byl to nejhorší výkon v sezoně a na výsledek si vůbec nemůžeme stěžovat, od úvodního hvizdu jsme se nedokázali dostat do zápasu," litoval argentinský kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
eder

Klid Poche, ten nejhorší zápas sezóny teprve přijde...

Reagovat
Unai

Chelsea

Reagovat
SunFells

V pohodě, mají to těžké bez Havertze.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kucka

Reagovat
mistr129

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

Fans Chelsea nejak prešla chuť na porovnávanie týchto dvoch poslednú dobu

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

tak hlavne James bol zranený

Reagovat
bbbauch

Reagovat
lajka30

Pokud bych měl označit tým plný individualit, tak je to současná Chelsea.

Reagovat
masina_LFC

a ešte aj tie individuality sú až na pár výnimiek dosť napiču

Reagovat
_Franklin_

Dejte nam cas

Reagovat
Berbatov9

Komentáře moc nepíšu a po těch 20 letech podrobnějšího sledování fotbalu se už fakt nedivím ničemu, ale aby renomovaný klub posledních dvou dekád, vítěz premier league, ligy mistrů posiloval stylem, že utratí miliardu liber za X No Name černých pokemonů to mi hlava nebere.... 130 milionu liber za one season star kdy za tyhle peníze šli přivést 3 hotoví hráči s nějakým renomé.. No kdo chce kam...

Reagovat
Rezignuj

Za to ale není odpovědnej klub jako takovej, ale mentálně postižení lidé z Texasu a jemu podobní přisrávači.

Reagovat
icemike

Akorát že vůbec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele