NEILL SE DOHODL S WEST HAMEM

18.01.2007, 12:26
Aktuality
Manažer West Hamu United zřejmě již brzy získá třetí posilu pro boj o záchranu v Premier League. Do Upton Parku již zamířili Louis Boa Morte a Calum Davenport, teď jsou na dobré cestě jednání s Lucasem Neillem. Australský obránce se s londýnským klubem údajně již dohodl na smlouvě do léta 2009...

"Lucas se s klubem dohodl na podmínkách dvouapůlletého kontraktu a už se těší na novou výzvu," prozradil hráčův agent Peter Harrison v rozhovoru pro britský deník The Times.

28letý obránce je v současnosti hráčem Blackburnu, o jeho odchodu z Ewood Parku se však mluví již dlouho a podle všeho k němu skutečně dojde. Největším favoritem na jeho získání byl dlouho Liverpool, ten však od jednání ustoupil poté, co si hráč řekl o týdenní plat 30 tisíc liber.

Pokud "Kladiváři" dotáhnou Neillův přestup do úspěšného konce, bude to jejich již třetí zimní posila. Na začátku roku 2007 zamířil do Upton Parku kapitán Fulhamu Luis Boa Morte, dnes ráno byl potvrzen příchod obránce Tottenhamu Caluma Davenporta.

Tím však posilování West Hamu pravděpodobně neskončí. Jeho manažer dostal od majitele Eggerta Magnussona k dispozici více než dvacet milionů liber a ty hodlá utratit. Jako o dalších posilách se mluví například o Alexeji Smertinovi, Kepovi nebo třeba Frederikovi Ljungbergovi.

West Ham za sebou má hodně nevydařenou více než polovinu sezóny. Po 23 odehraných zápasech má na svém kontě pouhých 19 bodů a v tabulce Premier League mu patří osmnáctá, tedy sestupová příčka.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Heretic

Doufam, ze to nebude stat misto v sestave J.Spectora...ten ma velky potencial...no udrzeni 1.ligy ma samozrejme prioritu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hlavně se udržet. West Ham rozhodně do Premier League patří

Reagovat
HOST*Jimmy (whufc.wz.cz)

Spector? Vždyť to je nejhorší hráč Hammers v sezoně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paradka Hammers forever

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní posila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele