Negredo zůstane v Cádizu, smlouvu prodloužil o další rok

01.04.2022, 12:58
Aktuality
Álvaro Negredo (© AFP)
Álvaro Negredo začátkem letošní sezony oslavil šestatřicáté narozeniny a do důchodu se stále nechystá. Zkušený španělský útočník bude i nadále trápit defenzívy na Pyrenejském poloostrově, s Cádizem podepsal kontrakt na další rok...

Negredo přišel do Cádizu v létě 2020 a zatím za něj nastoupil k 66 soutěžním zápasům. Na svém kontě má i sedmnáct branek a letos se spoluhráči bojuje o záchranu, klub je devět kol před koncem na sedmnáctém místě tabulky.

Negredo je odchovancem Realu Madrid a za první tým Bílého baletu nikdy nenastoupil, nepomohlo mu ani povedené hostování v dresu Almeríe nebo důležitá role spolehlivého střelce, kterou zastával v Seville. Část kariéry strávil v Anglii (Manchester City a Middlesbrough), nastupoval za Beşiktaş nebo Valencii a dva roky ho zaměstnával Al Nasr ze Spojených arabských emirátů.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
cr7sux

přál bych mu MLS a plnou tribunu skandující jeho jméno

Reagovat
krisa

Reagovat
JohnnyDynamite

to by mohl zkusit i italskou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

ProEvo 2010 tam to byl dobrá skilla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele