Negredo odmítl Hull a zřejmě zůstane ve Španělsku

19.08.2009, 20:54
Aktuality
Alvaro Negredo se stane dalším z řady útočníků, o které během letošního léta marně usiloval Hull City. O přestupu 23letého fotbalisty se v posledních dnech hodně mluvilo, předseda anglického klubu Paul Duffen ale nyní v rozhovoru pro BBC Radio Humberside prozradil, že Negredo jeho tým odmítl...

"Máme za sebou opravdu hodně dlouhá jednání s Realem Madrid. Pracoval jsem na tom šest týdnů," posteskl si Duffen.

Hull během léta marně usiloval již o několik útočníků, do anglického klubu postupně nezamířili Michael Owen, Marc-Antoine Fortune, Fraizer Campbell a Bobby Zamora.

Negredo odehrál 80 zápasů za rezervní tým Realu Madrid, za áčko ovšem nikdy nenastoupil a v posledních dvou letech působil v Almerii. Za tu dal celkem 32 branek a výraznou měrou pomohl k tomu, že klub nebyl nucen až do samého konce bojovat o záchranu v Primera Division.

Negredo by měl zůstat ve Španělsku a už několik dnů se mluví o Zaragoze. Ta má ale jednoho konkurenta, Negredo totiž údajně Hull odmítl proto, aby dal přednost Seville.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No škoda, ale mohli by třeba Dindaneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by zůstal v Realu...

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
Gazza.8

kéž by zůstal v realu

Reagovat
herbage

Real v Dortmundu hrajě pěkně mizerně. Za C.Ronalda bych nedal více než dvacet mega, už ani pan rozhodčí mu ty jeho pády nebaští. Půlku přihrávek dal patičkou a zbytečně kazí přihrávky na 5 metrů. Celkově hra Realu bez pohybu a bez nápadu, Kaká špatnej jakbysmet. Borussia jasně lepším týmem a to hraje se značně kombinovanou sestavou. Real vytasil to nejlepší coí má a stejně to na lehce nadprůměrný Bundesligový klub herně nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Real padne na hubu

Reagovat
herbage

Začátek přípravy, ale přesto

Reagovat
herbage

Tak ani jedne gól jsme neviděl, protože jsem to nestihl zapnout

Reagovat
Logan

Hraje pekne mizerne a vede 4-0 ?!

Reagovat
madridcan

druhy polcas bol uzasny...Skoda Crisovho brvna ku koncu

Reagovat
herbage

Psal jsem to po první půli Druhá byla lepší, ale góly víceméně náhodné, žádný systematický tlak si Real nevytvořil a sestava Borussie byla značně kombinovaná, zatímco Realu vždy ta nejlepší. Klöpp dal od začátku šanci mladíkům z béčka, Pellegrini nikomu. Nicméně musím uznat, že po přesunu Lasse do zálohy jejich výkon rapidně stoupnul nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z toho nedělej frašku. Utok Realu byl smrtící, měli snad 7-8 střel, dali pět golu, nazdar. Jinak obrana realu je tragická, ta se mi nelíbí ani trochu. Zbytečná kupa přihrávek šla na kopačky soupeře, kdyby aspoň polovina zkažených míčů šla na naše kopačky, tak BVB si neškrtne. Bohužel,na tom se musí zapracovat.

Reagovat
herbage

Nechco z toho dělat frašku, Robben vaši hru velmi rozhýbal, stejně jako Lass přesunem do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstatě zlehčuješ to vítězství, že tam dal nějaké hráče z béčka.

Reagovat
herbage

Kolkrát si slyšel jména jako Hünemeier, Koch, Sven Bender, Öztekin či Großkreutz?

Reagovat
smazaný uživatel

Sven Bender ano. Jinak ne. A co? To je na každým trenrovi, koho postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho deláš kovbojku? Ronaldo bol v prvom polčase vo všem nebezbečnom + Kaká tam mal tutovku po peknej akcii a Benzema mal tiež tutovku i ked po chybe obrany ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dvacetimegovej Ronaldo zařídil v přípravě snad nejvíc gólů, i včera při troše štěstí mohl nějaký přidat. A špatnej Kaká jedním geniálním dotekem zařídil důležité vedení. Real včera především experimentoval, všichni jsme viděli, jakej byl Dortmund v druhém poločase, když šel Lass s Pepé na svoje posty.

Reagovat
herbage

Přečti si nejdřív radši celé vlákno C.Ronaldo možná zařídil nejvíce vašich gólů, ale přímáky kope jedině doprostřed brány, přihrávky má úděsné, navíc dva góly dal z pokutových kopů, stále trapně simuluje a máchá rukama. Není divu, že jako na jediného vašeho hráče na něj místní fanoušci neustále pískali. Robben je zkrátka v mých očích mnohem prospěšnějším hráčem a že C.Ronaldo hraje zatím jako tragéd se ozývá i z vašeho týmu, třeba merengues tu psal, že jeho dalších 6 let v dresu Realu nevydrží a já se mu upřímně ani nedivím. Třeba se zvedne, ale zatím hraje tužku. Myslím že mu uškodilo, že hrál útok, na křídle by byl přeci jen platnější

Reagovat
smazaný uživatel

jj kope ich do stredu brány no napriek tomu majú s tými strelami brankári obrovské problémy ... prihrávky má udesné??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já osobně jsem psal před několika dny na fóru, že se mi jeho hra taky nelíbí, ale snad nikdo nemohl čekat, že bude válet jako v United. Přesně se ale potvrdily mé očekávání, že bude zařizovat góly, což je zatím pravda.

Zkusím zareagovat na pár tvých domněnek, s kterými nesouhlasím:

1) Přímáky kope sice doprostřed brány, ale podívej se, kolik z nich za ty poslední dva zápasy udělal problémů gólmanům, myslím, že takový kop se prakticky nedá chytnout, protože taková rána když spadne těsně před brankářem a ještě ve vzduchu rotuje, je to smrtící.

2) Kopal sice dvě penalty, ale jednu si sám udělal, mimoto penalta je taky gól. Tohle nějak z tvé strany nechápu. Vypadá to, že ho nemáš rád (tohle opravdu nevím).

3) S tím útokem, Cristiano hraje praktikcy všude, jeho nynější "papírová" hra je na levém křídle, ale mění si pozice často s pravým záložníkem a kolikrát se objeví na hrotu, protože Benzema si sbíhá na křídlo či do hlouby pole. Každopádně já jsem názoru toho, že v útoku pod hrotem by byl pro tým daleko přínosnějším, kvůli jeho největší přednosti, střele. Každopádně jsem spokojen s levým křídlem, protože v posledních zápasech jsme si mohli všimnout toho, že mu stačí si lehce pohodit míč na pravou nohu a vystřelit prakticky z jakékoliv vzdálenosti aje pro soupeře problém. Jednodušše jsem ho chtěl do útoku, ale faktem je, že Cristiano se ocitá téměř všude na polovině soupeře, což se mi líbí, protože je potom jeho hra méně čitelnější.

S ostatním dá se říct souhlasím.

Reagovat
herbage

Ad 1) Pravda je, že to kope nepříjemně, prudké a štiplavé rány. Jenže já mam rád, kdžy fotbalista si řekne, kam a jak to chce kopnout, ne zavřít oči a nějak to napálit. Zkrátka, není to žádný Juninho a takový Sneijder či Kaká by je kopli určitě líp.

Ad 2) Ano, penalta je gól, nicméně dát gól ze hry a z pokutového kopu je neporovnatelné, už jen kvůli obtížnosti. Sice se o tu jednu zapříčinil, ale opět se to neobešlo bez nechutné simulace, což lepší rozhodčí zkrátka nepískne a ještě mu dá žlutou. Jestli jste hledali penaltového speicalistu, tak 94 mega se mi zdá poněkud mnoho.

Ad 3) S tím levým křídlem souhlas, střelu pravačko bez přípravy za jakékoliv pozice má vážně parádní, proto je tam asi také nejplatnější. Na hrotu by jeho místo mohlo také být, ale pouze při brejkové hře, jinak je tam utopený a do kombinace je vážně špatný. On třeba narážečku spoluhráči dá zbytečně patičkou, té přihrávce pak chybí potřebná přenost a založí rychlé break soupeře. To u křídla toho může méně zkazit. S tím že by měl střídat strany hřiště pochopitelně souhlas a s tím se v moderním fotbale samozřejmě počítá.

A že ho nemam rád? Nemám. Nemám ho rád za ty jeho věčné simulace, namachrované kecy a gesta, za tu jeho nagelovanou hlavu, to však ale neznamená, že ho nedokáži objektivně zhodnotit jako hráče. Když po pěkné akci dá pěkný gól, tak ho pochválím. Jestli ho ale chcete považovat za světovou extatřídu, tak musít začít hrát jinak, tyhle jeho výkony by zvládl i Quaresma. Podle mě za vašeho kádru mezi absolutní světovou špičku patří Pepé, Xabi, Kaká a Robben, nikdo více

Reagovat
smazaný uživatel

Si zaujatý ...

"Zkrátka, není to žádný Juninho a takový Sneijder či Kaká by je kopli určitě líp. "

Sneijder ted dal gol v príprave, ale v minulej sezone mu priame kopy absolútne nešli. Ronaldo aspon trafí bránu a pak máme šancu dorazit vyrazenú loptu do brány ... ako napr. minule Benzema ...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Dle mě má přímáky jedny z nejlepších na světě. Kaká ani Sneijder líp nekope, to ani náhodou.

2) Nikdo netvrdí, že se kupoval jako penaltový specialista, já jen tvrdil, že se zapříčinil zatím o nejvíce gólů, což je pravda. To ty jsi vytáhl penalty a já na to reagoval.

4) Světová extratřída už dávno je, dokázal to v United. Teď ještě dokázat to v nové výzvě, ovšem na to je potřeba čas. Vezmi si jeho situaci, jaký je na něj vytvářen tlak za ty prachy, každá obrana si na něj dává majzla, každé publikum na něj píská, jsou na něj vyvíjena neskutečná očekávání. To by málokterý fotbalista na světě zvládl, každopádně tohle je jeho svět a on to zatím zvládá docela slušně řekl bych. Nikdo nemohl čekat, že vezme v prvních zápasech balón, prokličkuje pět hráčů a napálí to pod víko. Já mám na něj z přípravy názor takový, že má hodně velké rezervy, ale zatím své nesporné kvality ukázal a jeví se jako všechny nové tváře Realu docela slušně. Skoro v každém zápase v přípravě zařídil gól, co víc kdo může chtít, možná tak jeho dvanáctiletí obdivovatelé.

Každopádně souhlasím, že takovej Kaká se mi zamlouvá daleko víc. Ne pro svou sympatičnost (řešíme přece fotbalové kvality, ne nagelovanou hlavu), ale pro svou fotbalovou inteligenci. Každopádně každý má své přednosti a každý z nich může přispět týmu velkou měrou, tím jsem si jist.

Reagovat
herbage

S tím se dá souhlasit, jen ty přímáky prostě nepřijmu. Výborný zahravač přímých kopů se trefí +/- 1 metr do prostoru, kam chce zamířit. Jestli C.Ronaldo vážně plánoval zamířit přesně na brankáře, to potom ano, ale podle mě mířil úplně někam jinam a on sám nemá kontrolu, kam se ten míč nakonec stočí, je to spíš taková loterie. Hráč jako Juninho ti kopne na decimetr přesně míč kam chce a mnohonásobně to prokázal. C.Ronaldo je spíš střelec přímých kopů jako stoper Alex nebo Lampard, zkrátka vybombí na bránu, s tím že má poněkud svéráznou kopací techniku a ejho rány jsou nechytatelné či maximálně vyrazittelné a nadělá z nich větší paseku. Ale co jsem četl statistiky fanoušků MU, tak C.Ronaldo měl mnohem menší úspěšnost proměněných přímých volných kopů než třeba Hargreaves

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano chce hlavně trefit bránu, to je jasně jeho momentální cíl. Musíš si uvědomit, že Cristiano kope absolutně jiným stylem než Juninho či Becks, Portugalec kope přímým nártem, jenž dává střele takovou obrovskou rychlost a nepředpovídající traketorii letu. A s tím právě počítá, snaží se trefit doprostřed brány a čeká, že míč trefí buď mírnou šajtlí a skočí nechytatelně k tyči, nebo naopak míč trefí napřímo a poletí to na gólmana, který jej může jen vyrazit před sebe. Je to promyšlenej tah a ještě v průběhu sezóny uvidíš, jak účinný ty přímáky budou. Necháme tomu čas a uvidíme.

Reagovat
herbage

Účinné to bude, o tom nepochybuji, jen mi to zkrátka nepřijde tak precizní a elegatní, to je celé

Reagovat
smazaný uživatel

To je dáno stylem, na metr přesné to být nemůže, když kope přímým nártem. Ale chápu, že se ti to třeba nelíbí, jako přímáky ostatních známých exekutorů.

Reagovat
One-Real

Casillas?

Reagovat
herbage

Dalo by se uvažovat, ale včera působil velmi nejistým dojmem. Uvidíme v sezóně

Reagovat
One-Real

A podle toho, že včera působil nejistě, nepatří mezi světovou extratřídu?..zajímavé..

Reagovat
smazaný uživatel

nj jeho logika to je vazne brutal

Reagovat
smazaný uživatel

"Dalo by se uvažovat".. .. tak teraz si to vazne zabil.. uz radsej nic nepis

Reagovat
smazaný uživatel

Mimoto myslím, že pasivní hra Realu v prvním poločase byla zapříčiněna taktikou, trenér chtěl nejspíš vyzkoušet hru na brejky proti silnému soupeři venku, kdy jsme pod tlakem. Nevím to jistě, je to jen moje domněnka vyplývající z prvního poločasu, ale byla možná tak trochu potvrzena Metzelderem a jeho rozhovorem po zápase, kdy řekl, že hráli jiným systémem hry.

Reagovat
herbage

To je možné

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla by byla ideální, tam by se mohl hodně zlepšit.

Ricky hrál zas jak bůh , ještěže to Borussia neotevřela víc.

Reagovat
herbage

První půli hrál tužku jako všichni vaši bori, druhou byl fenomenální

Reagovat
Tsigi

prostě Ricky je na svým postu nejlepší hráč, já si skutečně myslím, že to je nejlepší posila Realu

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Weiss v zakladu proti Barceloně. To zas bude expanze hej Slováků.

Reagovat
herbage

Já chci vidět Zlatana, Messiho a Iniestu, co to má být zase za komedii?

Reagovat
herbage

Omluva, hrajete zatím pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v druhé půli. Od začátku bylo avizováno, že se budou zkoušet nové varianty (noví hráči, Yaya na AM), ale není na co si stěžovat. Ze hry jsme měli jasně více, akorát ta produktivita, no.

Reagovat
herbage

Tak hra parádní, přesná, technická, nicméně s hráči jako Messi, Ibra a Xavi se na to lépe kouká A co Iniesta, ten asi nenastoupí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra se jmenuje, je to jeden z těch mladých od Pepa, přiznám se, že ho vidím hrát poprvé. Iniesta ani Xavi nejsou mezi náhradníky, takže ty nejspíše neuvidíme.

Reagovat
herbage

Btw, proč střídal Puyol a kdo ho ksakru nahradil? O tomto hráči jsme v životě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss si ich docela dáva, najmä Maxwella

Reagovat
madridcan

pekne Petrov

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Barca za hnusné dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas nějaká charita, speciální dres na tento zápas.

Reagovat
One-Real

"Odejít do jiného klubu ve Španělsku pro mne není řešení. Každý jiný klub je krokem zpět, když hrajete za Real Madrid. Dokonce i takové týmy jako Valencia a Barcelona. Chci si znovu hraní fotbalu vychutnávat, ale chci, aby to bylo mimo Španělsko," zakončil nizozemský reprezentant

krásně to řekl, Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Man City pekne .. a Weiss ich tam slusne prevetraval

Reagovat
herbage

Man City pěkně? Weiss patřil k těm lepším, ale krom toho že pořád padal, tak toho moc nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on padal lebo hraci Barcy si s nim inak nevedeli rady.. alebo chces nebodaj povedat ze simuloval?

Reagovat
herbage

Mohl ustát více soubojů. Na můj vkus padal až moc často

Reagovat
smazaný uživatel

na tvoj vkus.. .. on robil presne to co City potrebovalo.. ked uz videl ze by asi stratil loptu tak naco sa silou mocou drzat na nohach.. hral vyborne a myslim ze ledva stratil nejaku loptu

Reagovat
herbage

To potom ano. Ale mě to šílené kouskování hry štvalo. Ke konci už se hrálo prakticky bez přerušení a hra měla spád. Jenže hráči city mílokdy ustály osobní souboje a to mají být zocelení tvrdou premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Z neho neco bude, dúfam, že ho začne stavat

Reagovat
smazaný uživatel

ten Raulov gol na 0-5 bol dost podobny jako dal vo finale LM 02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele