NEDVĚD V LÉTĚ ODMÍTL CHELSEA

23.02.2007, 12:03
Aktuality
Michael Ballack a Andrej Ševčenko před letošní sezónou nemuseli být jedinými hvězdnými posilami Chelsea. Londýnský klub totiž lanařil ještě jedno velké eso - záložníka Juventusu Turín Pavla Nedvěda...

"Je to pravda, vydělal bych si více peněz, něco mě ale dostatečně nepřesvědčilo," potvrdil Nedvěd zájem Chelsea v rozhovoru pro tamní deník Corriere dello Sport. "Nelituji toho, že jsem zůstal, odchod z Juventusu bych si nikdy neodpustil," dodává bývalý kapitán české reprezentace.

"Stará dáma" byla v létě kvůli korupčnímu jednání přeřazena do Serie B a spousta hráčů tak raději odešla jinam. Fabio Capello, Fabio Cannavaro a Emerson zamířili do Realu Madrid, Gianluca Zambrotta s Lilianem Thuramem posílili Barcelonu a Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič zakotvili v milánském Interu. Zájem byl pochopitelně také o Nedvěda, toho vedle Chelsea lákaly například také Tottenham a Monako. 34letý záložník však volání těchto klubů nevyslyšel a rozhodl se zůstat v Turíně. A na tomto rozhodnutí nehodlá nic měnit ani nyní.

"Mám tady ještě na rok platnou smlouvu, pak se rozhodnu, co dál. Teď nechci dělat žádné předpovědi. Už několikrát jsem chtěl pověsit kopačky na hřebík, vím, že je lepší žít ze dne na den," říká dále Nedvěd.

Juventus je zatím na nejlepší cestě k rychlému návratu mezi italskou elitu. Svěřenci Didiera Deschampse dokázali brzy smazat bodové manko a v současnosti jim patří vedoucí příčka tabulky s dvoubodovým náskokem na druhou Neapol. "Postup do Serie A je naším cílem. Myslím, že se nám to podaří, jinak nás čeká další velké zklamání," věří Nedvěd v úspěšný konec letošní sezóny.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to proste srdcar.....zijici legenda ceskeho fotbalu........

Reagovat
HOST*

Je to nejlepší českej fotbalista...v Chelsea by se prosadil...škoda že nepřišel...byl by lepší než Balack...ale je to jeho rozhodnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

ztrat se!!!

Reagovat
HOST*

čuráku

Reagovat
HOST*bob

nedved a chelsea co by tam delat pitomce abramovicovi a murinovy at je v juve musi ho vratit do serie A at ta soutez ma uroven ,kdyz ho nechaly spadnout atak italska liga stoji za hovno akorat inter skurvenej ale kde by byl kdyby nemnely vieru a ibramovice co vy natu fandove juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

iba toľko že Vieru a Ibrahimoviča pokladám za zradcov a nič viac......... Ale Ibrahimovič mi chýbať nebude.

Reagovat
HOST*

Myslel sem kdyby tam nebyl balack...Nedvěd by se tam Lampardovi určitě neplet...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že udělal dobře že v Juve zůstal, stejně příští rok už budou zase hrát Serii A a budou patřit ke špičce...Chelsea hraje jinej fotbal a nemusel by mu vyhovovat...a taky by se nemusel stihnout rozkoukat.

Reagovat
HOST*

To už je na mozog... K*rva, chodte do p*če, kde chodia tí angláni na také spojenie CHELSEA-NEDVED...

Reagovat
HOST*

...nač kurvit tej fotbal v chelsea ješte víc...

Reagovat
HOST*

??

Reagovat
HOST*berny

juve je ten nejlepsi tym ne chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele