NEDVĚD PŘEMÝŠLÍ O KONCI KARIÉRY

23.05.2007, 21:45
Aktuality
Juventus si o víkendu zajistil návrat mezi italskou elitu, tam se však možná bude muset obejít bez jedné ze svých největších hvězd. Záložník Pavel Nedvěd stále hledá novou motivaci a v tuto chvíli ani on sám neví, zda bude pokračovat v kariéře...

"Zůstal jsem v Juventusu, protože jsem ho chtěl vidět zpět v Serii A. Cítil jsem, že mám u Juventusu velký dluh a chtěl jsem mu pomoci zpátky tam, kam patří. To se nám podařilo a já mám nyní čistou mysl," pochvaluje si bývalý kapitán české reprezentace průběh letošní sezóny.

Ta byla možná také poslední v jeho kariéře. Nedvěd již delší dobu uvažuje o konci kariéry, nyní k němu možná opravdu sáhne.

"Postoupili jsme brzy, takže mám spoustu čau na to všechno si pořádně promyslet. V tuto chvíli nevím, jak se rozhodnu. Před sezónou jsem měl jesnou motivaci v tom pomoci Juventusu zpět do Serie A. Nevím, jaká bude moje motivace teď. Bude obtížné najít další motivaci a jestli budu chtít pokračovat, potřebuji mít nějaký cíl," zpochybnil Nedvěd své další působení na scéně velkého fotbalu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*1860

ne, prosim jeste ne, vydrz jestejednu nebo dve sezony, prosim, prosim..

Reagovat
HOST*forrest23

to vis ze jo, Pavko Nedvede, jeste tri, ctyri, pet sezon vydrzis a pozvednes nad hlavu titul Serie A a LIgy mistru!!!!

Reagovat
HOST*forrest23

Plafko Medvěde - tuhle sezonu mas motivaci k tomu, abyste s Juventusem vyhrali Serii A, a pristi rok motivace vyhrat Ligu Mistru. Zkus to! A pak se vrat do repre!

Reagovat
HOST*Ondras

Takovy hrac jako Nedved se rodi jednou za pul stoleti.vsichni jsou namysleni,ale on hraje srdcem.Miluje fotbal!Vydřel si to,co dokazal.Neni to hvezda jako Ronaldinho,Ševčenko atd...je to dříč!Skvělý hráč,bojovník,hecíř.Pavle děkujem za vše!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

pajo jeste vyhraj serii A pak skonci

Reagovat
HOST*nofan

Nedvěd skončí v Norimberku. Tam to bude mít jako v český repre, pokecá si s kámošema a bundesligu vyhrajou levou zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nikdy nestane!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele